LG GT540 Optimus

poruka: 2.948
|
čitano: 1.272.436
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG GT540 Optimus".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
15 godina
neaktivan
Re: LG GT540 Optimus
Liverpool1892 kaže...

Imam ove: http://www.zimax.gsm.pl/galerie/z/zestaw-sluchawkowy-bluet_1548.jpg i nikako da ih mobitel pronađe. Ne kužim ovo Discovery mod.

EDIT:Slušalica mi nije napunjena, pa vjerovatno zbog toga 

tu slušalicu imam i ja. a ovaj link kojeg sam ti poslao je upravo na njih. jedino ako meni ne ostaje cache od stranice, pa si refreshaj ili odi nivo gore:

http://tinyurl.com/6kkg5yx

i tu klikni na "pairing bluetooth".

discovery mod ti je vrijeme, ajmo to tako reć, u kojem slušalica šalje svoj signal, svoj potpis, da ga drugi BT uređaji vide. pogledaj u mobitelu, imaš opciju "vidljiv drugim uređajima". to ti je to-da li će se mobitel moći vidjeti kod skeniranja drugog BT uređaja (mobitel, PC, konzola...) ili ne.

Ne svađaj se sa glupljim od sebe; nikada nećeš pobijediti.
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

u vezi movie-a i videa...kako napravite,s kojim programom, konvertiranje vida na format i rezoluciju koja će biti prihvatljiva kod Optimusa.

Imam neki RockPlayer i on mi može očitati npr. ovaj video https://www.youtube.com/user/PrometheusXex#p/u/15/lbTfbGx6I38 

dakle on je u mp4 formatu kad ga skinem, u HD rezoluciji i slično...zvuk je ok, ali video drastično kasni i probao sam sa svim programima mogućim da konvertiram to i da dobijem usklađenost neku ali ne ide...

vjerovatno ima ovdje negdje objašnjenje i sve al i ima 90 stranica a ja nemam vremena, pa eto, nadam se da će netko znati pomoći! :)

0 1 hvala 0
17 godina
LG GT540 Optimus

Recite mi, kakva je slušalica kod ovog mobitela? dali je dosta glasna i može li se sugovornik

jasno čuti ako je malo bučnija okolina?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Recite mi, kakva je slušalica kod ovog mobitela? dali je dosta glasna i može li se sugovornik

jasno čuti ako je malo bučnija okolina?

Kao zvučnik je govno, no kod poziva je meni poprilično dobar mobitel. U početku me znalo zbunjivati (i to samo kad sam curu zvao) ona mrtva tišina dok nitko ne govori, ali sad više to uopće niti ne primjećujem.

17 godina
LG GT540 Optimus

Iritira me da hrpa novih mobitela ima tihu slušalicu za voice razgovor, pa to je nezamislivo.

Mobitel star 4 godine ima 5 puta jaču slušalicu od nekog novog hi-tech govneta....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
pa stavi bilo koe sluske s 3.5 jackom

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Primjetio sam da nitko nije rekao kako staviti svoju melodiju za dolaznu poruku, evo postupka:

Spojite mobitel na kompjuter.
Otvorite momorijsku karticu: media/audio/notifications >i tu postavite svoj mp3 zvuk za poruku.

I onda u postavkama zvuka možeš odabrati tu svoju pjesmu kao zvuk za poruke.  {#}

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Da li je moguce spojiti nas Lg 540 putem kabla sa desktop racunarom (koji je spojen na net) i sa Lg-a slati wireless internet, tj. da se ponasa kao wireless access point (ili Hot Spot kako se to vec kaze :D ) ? Pokusavao sam danas ali bezuspjesno, skinuo sam Easy tether Pro, i na racunaru mi pokazuje da  je ''connected''  tj. da je Android spojen medjutim na drugom mobitelu ne mogu da pronadjem nikakav wifi internet.... da napomenem da mi Lg nije rooted, da mi je OS Windows 7 64-bit-a 

p.s. Nadam se da nisam mnogo komplikovano objasnio problem :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

pozz ljudi. evo nakon duze vremena mene je napustio moj N70 i doslo vrijeme da se prijedje na nesta drugo. procito sam svih 87 stranica i u globalu za moje potrebe mobitel je dobar. e sad posto ima vas koji koriste Optimusa duze vremena. mozba bi bilo zgodno napravit "wonna be" recenziju sada vec vaseg polovnog uredjaja. mozda ubacit pokoju sliku i uputit na neke nedostatke ili posljedice koristenja aparata. eto ako ima neko voljan ;)

LP

My box said, Requires Windows 98 or better. So I installed Linux.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

preporucam ti mobitel, ja sam se bojao uzet jer je lg, ali mogu reci da ima sve kaj smartfon treba imati i super je za modanje, jedino nema flash ali to je nevazno, ja nemam nikakvih zamjerki samo pohvale, cak je tac dobar

edit:

ako netko ima u cw-u bekap od 2.3 molio bi da mi posalje , hvala :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 14:47 (Pri3s7).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Instalirao sam Link2SD. Radi bez problema. Preporuka!

Ukoliko vam je kartica iz "jedne particije", postoji mogućnost da windows ne može da je dalje particioniše. U tom slučaju vam Easeus neće pomoći, dok Minitool hoće!
Čisto da se ne nervirate kao ja :)

Neko je gore pitao za konverziju videa... Ne znam ti direktno odgovoriti, ali možeš probati QQPlayer, a takođe se i poigrati sa postavkama tipa "allow skip frames"  ili "allow lower quality".

Naime,  izgleda da telefon u nekim slučajevima nema dovoljno "snage" da dekodira i video i audio kako bi trebalo pa se desinhronizuje.

Takođe, koliko sam primjetio, najbolje performanse daje ovaj sistemski plejer koji (izgleda) koristi isključivo hardversko dekodiranje. E sad, ne pušta sve formate i to mu je mana.

Dužim pritiskom na video zapis iz nekog fajl menadžera se može odabrati koji plejer da pusti multimediju. Zgodno :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pri3s7 kaže...

preporucam ti mobitel, ja sam se bojao uzet jer je lg, ali mogu reci da ima sve kaj smartfon treba imati i super je za modanje, jedino nema flash ali to je nevazno, ja nemam nikakvih zamjerki samo pohvale, cak je tac dobar

edit:

ako netko ima u cw-u bekap od 2.3 molio bi da mi posalje , hvala :D

2.1 original cw beckup

doese any1 has a beckup from this rom, so i can put it with cw, pliz

tnx

Dakle želiš li ti backup od 2.3 ili od 2.1?

I naravno ako je original ROM onda CW backupa nema.

Što ti fali 2.3, radi super, zašto se vraćaš na 2.1?

14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
da krivo san napisao, trebam 2.1 , tak da mogu dekodirat mob preko imeia

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pri3s7 kaže...
da krivo san napisao, trebam 2.1 , tak da mogu dekodirat mob preko imeia

Pa što je problem napraviti backup i flashati bilo koji 2.1 ROM? Prije ćeš to sam napraviti, nego tražiti, i dobiti od nekoga backup njegovog roma.

14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
pa kada mi nece, probao sam

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pri3s7 kaže...
pa kada mi nece, probao sam

Jel ti znaš odgovoriti normalnom rečenicom, a ne da ti ja moram čitati misli? Što neće?

14 godina
neaktivan
direk odgna pitanje, nece mi se vratit na 2.1, pokusao sam , evo i sada pokusavam pa cu javit
16 godina
neaktivan
Pri3s7 kaže...
direk odgna pitanje, nece mi se vratit na 2.1, pokusao sam , evo i sada pokusavam pa cu javit

Kak ne ?

onda probaj staviti 2.1black rom (ako se ne želi normalno ponašati to je ok). i onda ga flashitas preko kdz-a

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
ima pod modiranje , kaj radim eh, btw ovaj cw je cudo :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
kaj napravit kada mi se mob nee uopce upalit ni kada spojim na punjenej ni na komp uopce ne prepozna uredaj, niti se on upali dok se usteka, tj nema loga ni nikakvog moda ?

0 0 hvala 0
16 godina
Pri3s7 kaže...
kaj napravit kada mi se mob nee uopce upalit ni kada spojim na punjenej ni na komp uopce ne prepozna uredaj, niti se on upali dok se usteka, tj nema loga ni nikakvog moda ?

izvadit bateriju, sim i sd karticu pa probati spojiti na računalo i upaliti

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
14 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Pri3s7 kaže...

izvadit bateriju, sim i sd karticu pa probati spojiti na računalo i upaliti

jesam vec par puta :(

el moguce da je do kabla da ne radi, ili nes...jer portovi na lapu rade

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 23:46 (Pri3s7).
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Kad priključim mobitel na računalo, Otvori mi SD karticu, i želim slike koje imam na mobitelu prebaciti na računalo, a na SD kartici nigdje ih nema?
Kako da ih prebacim? 

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...

Kad priključim mobitel na računalo, Otvori mi SD karticu, i želim slike koje imam na mobitelu prebaciti na računalo, a na SD kartici nigdje ih nema?
Kako da ih prebacim? 

Čim kažeš da ti otvori SD karticu, znači da si dopustio prebacivanje preko mobitela (ono kad moraš odobriti prebacivanje nakon što priključiš kabel). Fotke su ti u DCIM folderu na SD kartici.

14 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...

Primjetio sam da nitko nije rekao kako staviti svoju melodiju za dolaznu poruku, evo postupka:

Otvorite momorijsku karticu: media/audio/notifications >i tu postavite svoj mp3 zvuk za poruku.

I onda u postavkama zvuka možeš odabrati tu svoju pjesmu kao zvuk za poruke.  {#}

sve napravljeno i nema melodije medu ponudenim. na mobu je 2.3. mozda to ima kake veze zasto nema

14 godina
neaktivan
Dado25 kaže...
Liverpool1892 kaže...

sve napravljeno i nema melodije medu ponudenim. na mobu je 2.3. mozda to ima kake veze zasto nema

Ovo radi na 2.1, a za 2.3 neznam

14 godina
neaktivan
Dado25 kaže...
Liverpool1892 kaže...

Radi i na 2.3, samo nije Liverpool do kraja napisao sve.

Mora se napraviti folder Media, koji unutra ima 3 foldera - Alarms, Ringtones i Notifications

Stave se određene vlastite melodije za ono što želite u taj folder - Alarms je za alarme, Ringtones je za melodije kod poziva, a Notifications je za melodije kod SMS-a i drugih notifikacija.

EDIT:

Sad tek vidim da je Liverpool rekao da se napravi folder "Media", unutar njega "Audio" i onda unutar Audia "Notifications". Napravite bez ovoga Audio, pa probajte sa ovime gore napisanim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 16:02 (Vuco).
14 godina
neaktivan
Vuco kaže...
Dado25 kaže...
Liverpool1892 kaže...

Mora se napraviti folder Media, koji unutra ima 3 foldera - Alarms, Ringtones i Notifications

Stave se određene vlastite melodije za ono što želite u taj folder - Alarms je za alarme, Ringtones je za melodije kod poziva, a Notifications je za melodije kod SMS-a i drugih notifikacija.

U mom slučaju nije tako.
Sve stavljam u notifications i mogu koristiti za alarme, zvuk za poruku i za melodiju poziva. 

14 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
Vuco kaže...
Dado25 kaže...
Liverpool1892 kaže...

U mom slučaju nije tako.
Sve stavljam u notifications i mogu koristiti za alarme, zvuk za poruku i za melodiju poziva. 

Ne bih znao zašto onda ne radi dečku tako na 2.3. Meni je to radilo na moj način i na 2.1 i sada na 2.3 CM7.

14 godina
neaktivan
Vuco kaže...

Ne bih znao zašto onda ne radi dečku tako na 2.3. Meni je to radilo na moj način i na 2.1 i sada na 2.3 CM7.

Možda sam i ja pogriješio, neznam. Bitno je da mu radi.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice