LG GT540 Optimus

poruka: 2.948
|
čitano: 1.272.429
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG GT540 Optimus".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
16 godina
neaktivan
RE: LG GT540 Optimus
Evo sto kaze google maps ;)
MOBITEL SHOP
01 4876 067
Kneza Branimira 65, 10000, City of Zagreb, Croatia
http://m.google.com/u/m/z29wan
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
14 godina
neaktivan

hvala :)

14 godina
neaktivan

Kao da su se sva zla svijeta okomila na mene...
Sad mi se deslila još gora stvar!
Prilikom KDZ updatea ostao sam bez struje. i sad mi pak kdz više ne prepoznaje telefon!!!!
IMA LI NADE ZA NAS???

14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Za sve one koji su plakali za LG tipkovnicom na 2.2.1 ( među njima sam bio i ja)

Uspoređujući glavnu APK , našao sam da se razlike od APK kojeg sam ja izvukao sa 2.1, i ovoga APK   u svega 300 byteova. Međutim "moja" aplikacija se stalno rušila ( Force close) dok ova radi kao sat.

http://download898.mediafire.com/306lovraynpg/u2vwqcep8w91qji/LG_IME_full.zip

Arhiva ima dva dijela, ja onaj dio sa manifestom nisam niti stavljao: apk instalirao preko managera, a ostalo kopirao u odgovarajuće direktorije

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ddestroyer kaže...

Kao da su se sva zla svijeta okomila na mene...
Sad mi se deslila još gora stvar!
Prilikom KDZ updatea ostao sam bez struje. i sad mi pak kdz više ne prepoznaje telefon!!!!
IMA LI NADE ZA NAS???

Probaj sa ovim tutorialom

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=10188466#post10188466  

tu imaš slike i video, razlika je što se flešanje radi sa ugašenim mobitelom bez baterije i kartica

16 godina
neaktivan
Nocio kaže...

ljudi evo opet mene , pomalo sam dosadan al moram pitat , posto sam sad vidio super ponudu...nokia C7 u tmobileu bi me izasla 800kn , pa me zanima dal je bolje uzet lg gt540 il nokiu C7 ?? volio bi cut vase preporuke

btw evo usporedbe

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3394&idPhone2=3081

Reci mi da se salis,pa ta Nokia je 3 klase iznad ;)

Uostalom ako ti se ne svidi,prodaj je pa kupi 2-3 optimusa.

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
bravo pepi za tipkovnicu. kako sam sad sretan,napokon funkcijonalni 2.2 sa ovom tipkovnicom. instalirajte sa clockworkom

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nisam ja ništa napravio, samo sam lutao bespućima neta :) Primjetio sam da je APK nekih 350 byteova veći nego li APK iz 2.1 od LG-a ali ta se stalno rušio dok ovaj radi kao bonbon :)

Ajde ti meni reci, kako preko clockworka, ja sam jednostavno instalirao APK , a ostala dva direktorija kopirao, i radi uredno :)

14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

neko zna dali je moguce preko gmaila na kompjuteru dobit 'otkljucavanje' koje me trazi na mobitelu?!

zablokirala mi se početna gesta i traži me da se logiram na gmail, međutim, wifi i mobilni internet su ugaseni!! i nemogu se spojit preko mobitela da to dobijem

kako drugcije mogu??

BILO TKO!! HELP

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

decki..evo dobio mob, stavio 2.1 {#}

1.) dajte mi recite kako sada i od kud da skinem app2sd..onako ko malom djetetu mi objasnite il barem kopirajte jer se vise ne snalazim u silnim postovima ovdje..

2.) kako da kad skinem app s marketa,sama se inst..kako da ja nju pokrenem..di se to sprema? npr. skinuo sam widget neki i ne mogu ga nac da ga prikacim na home screen..

3. ) kako se zove onaj widget sa HTC temom ?

unaprijed hvala svima :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
pepi
ima instalirati sa zipa sa sd kartice,gdje imas birati gdje se nalazi zip datoteka. Stisnes i on sve odradi

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

decki..evo dobio mob, stavio 2.1 {#}

1.) dajte mi recite kako sada i od kud da skinem app2sd..onako ko malom djetetu mi objasnite il barem kopirajte jer se vise ne snalazim u silnim postovima ovdje..

2.) kako da kad skinem app s marketa,sama se inst..kako da ja nju pokrenem..di se to sprema? npr. skinuo sam widget neki i ne mogu ga nac da ga prikacim na home screen..

3. ) kako se zove onaj widget sa HTC temom ?

unaprijed hvala svima :)

1. Mislim da app2sd može tek na 2.2
2.Ako si instalirao widget, drži prestom home screen i nakon 3-4 sekunde će ti se otvoriti prozor za widgets-e...

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
za optimusa 3. i meni se bilo desilo to da sam zbrljao sa gestom. samo sam upisao email adresu i password i odblokirao se. mozda nesto krivo pises. neka ti se spoji na neki slobodni wifi kad upises passworde, ako ne mozes ici u postavke. ili ako imas clockwork,ides na factory reset,samo sto gubis aplikacije ili prije toga backupiras ga pa resetiras pa opet odes na restore backupa koji si napravio pa ga vratis(to samo ako clockwork backupira i aplikacije). Nisam to jos isprobavao pa nisam siguran,ali sam si bio napravio backup i imao je preko 700mb pa zato to mislim da i njih backupira

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

ma neznam jesam li inst il ne..ugl ovako..prvo sam napravi google acc i sad skinuo nkj s neta i to mi se kao odmah inst..nez..ugl zaboravio obrisao sam :D

ovako mene zanima..

1.) kako kad se nkj skine s marketa,dali to odmah auto. bude inst. i di se to nalazi i kako to aktivirat?

2.) neka mi neko molim vas onda kaze kako se zove na marketu widget sa onim HTC satom i vremenom..i kako to postavit na home screen..

3.) koju navigaciju skinut i kako ju aktivirat? ( Za Hrvatsku mi je glavno )

4.) kako da onaj wigdet za fejs i twitter postavim tako da mi za fejs prikazuje novosti,odnosno statuse ( nisam freak nego mi jednostavno fora :D ) kad okrenem na str. lg-a..ili samo moze ovo da kao ti postas svoj status jedino?

5.) dali se moze mjenjat tema za LG,ova jednostavna siva mi je monotona ? ako da,kako?

molim vas odg mi na ova pitanja i micem se s ovog posta..samo ocu cim prije sve da profunkcionira sto mi treba i to je to !

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 21:50 (fakEEE).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

ma neznam jesam li inst il ne..ugl ovako..prvo sam napravi google acc i sad skinuo nkj s neta i to mi se kao odmah inst..nez..ugl zaboravio obrisao sam :D

ovako mene zanima..

1.) kako kad se nkj skine s marketa,dali to odmah auto. bude inst. i di se to nalazi i kako to aktivirat?

2.) neka mi neko molim vas onda kaze kako se zove na marketu widget sa onim HTC satom i vremenom..i kako to postavit na home screen..

4.) kako da onaj wigdet za fejs i twitter postavim tako da mi za fejs prikazuje novosti,odnosno statuse ( nisam freak nego mi jednostavno fora :D ) kad okrenem na str. lg-a..ili samo moze ovo da kao ti postas svoj status jedino?

5.) dali se moze mjenjat tema za LG,ova jednostavna siva mi je monotona ? ako da,kako?

molim vas odg mi na ova pitanja i micem se s ovog posta..samo ocu cim prije sve da profunkcionira sto mi treba i to je to !

1.Da, automatski se instalira sa Marketa. To se nalazi u Menu, znači gdje su vam sve aplikacije od mobitela, samo na kraju i piše ima kategorije Preuzeto.
2.-
3.Ima dosta navigacija, na forumu sam skužio da svako ima svoju koja mu odgovara. Ja koristim Navigon i koristio sam u Hrvatskoj i precizna je, a za skinuti ovdje: http://www.red-gsm.net/t46023/

4.-
5.Odeš Menu, i gdje su ti sve ikone, piše ti odabir zaslona, trenutno ima Androi Home i LG zaslon, za dodavanje novih neznam. 

14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

riješio sam problem, ali jedini je rom koji mi radi blackrom. sve druge verzije ili mi ne idu dalje od natpisa ANDROID ili mi ne radi touch screen.
Šteta jedino jer ovaj mod nema hr menu ali nakon što mi niej radio nekoliko dana, ovo mi je sasvim ok...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
fakEEE kaže...

ovako mene zanima..

1.Da, automatski se instalira sa Marketa. To se nalazi u Menu, znači gdje su vam sve aplikacije od mobitela, samo na kraju i piše ima kategorije Preuzeto.
2.-
3.Ima dosta navigacija, na forumu sam skužio da svako ima svoju koja mu odgovara. Ja koristim Navigon i koristio sam u Hrvatskoj i precizna je, a za skinuti ovdje: http://www.red-gsm.net/t46023/

4.-
5.Odeš Menu, i gdje su ti sve ikone, piše ti odabir zaslona, trenutno ima Androi Home i LG zaslon, za dodavanje novih neznam. 

3.) ne mogu tu vidjet,nisam regan..mozes uploadat file i objasnit mi postupak instalacije,molim te..

2,4 i 5 pitanje molim ako neko zna..5 i 2 pitanje sam mislio nesto poput ovog

pa ako neko zna :/

14 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...

Pa di baš navigon?

Ok, o ukusima se ne raspravlja, ali o funkcionalnosti već da.

Glavna zamjerka navigonu (osim kaj je kompliciran u odnosu na druge):

Ne prepoznaje rutu koja prelazi državne granice. Npr. ako krenem iz Hrvatske za Sloveniju, on odredi rutu samo unutar HR.

Ka prijeđeš granicu, moraš ponovno upisivati rutu unutar Slovenije. Da nebi.

Ako ti navigacija treba samo za HR ok, ali za sve ostalo tu su iGO itd.

tko umre na jesen za njega nema zime
16 godina
neaktivan
2. nemam poima, samo potrazi po marketu za htc clock
4. pa kaj nema jos koja app za face na marketu? isprobaj...
5. e sad kaj ti podrazumjevas pod temu, jel samo početni zaslon ili ona gore traka? imas na marketu (da opet market, ali vjeruj mi zlata vrijedi) launchere koji ti mijenjaju početni zaslon i menije i sveukupno fora izgledaju, isprobaj...
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

ma evo sve sam rjesio..u vezi fejsa sam trebao stavit social feeds,a sat mi je dobar i ovakav od LG-a .. odnosno prefora izgleda :)

a pod temu sam mislio ovo sto sam skuzio duze drzim i izmjenim wallpaper..stavio nexus ja prezadovoljan :D

dajte mi samo molim vas do sutra se izjasnite za navigaciju ( nebi navigon posto ne radi izvan hrv,tj mora se mjenjat ruta opet )..bilo koja dobra i pouzdana a da ju koristite..npr ko IGO..

i postupak instalacije i ja PREZADOVOLJAN MOBOM..2.1 imam i sumnjam da cu stavljat nesto vise jer mi je ovo savrseno..mob mi vrijedi svake lipe..{#}

ajde molim vas jos mi se izjasnite u vezi navigacije :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

ma evo sve sam rjesio..u vezi fejsa sam trebao stavit social feeds,a sat mi je dobar i ovakav od LG-a .. odnosno prefora izgleda :)

a pod temu sam mislio ovo sto sam skuzio duze drzim i izmjenim wallpaper..stavio nexus ja prezadovoljan :D

dajte mi samo molim vas do sutra se izjasnite za navigaciju ( nebi navigon posto ne radi izvan hrv,tj mora se mjenjat ruta opet )..bilo koja dobra i pouzdana a da ju koristite..npr ko IGO..

i postupak instalacije i ja PREZADOVOLJAN MOBOM..2.1 imam i sumnjam da cu stavljat nesto vise jer mi je ovo savrseno..mob mi vrijedi svake lipe..{#}

ajde molim vas jos mi se izjasnite u vezi navigacije :)

najbolje ti je provat nekoliko, barem se daju nac piratizirane jednostavno

probaj ti i navigon i igo i sygic mobile maps / aura

bilo je linkova za igo prije par stranica, ako se ne varam

evo ti aura za probat

http://uploaded.to/file/bo613n

karte skines preko wlana sa samog mobitela

ubio si sve moje ljude
16 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Imas za iGo nekoliko stranica prije neda mi se sada traziti :)

Uglavnom,meni je iGo extra :D

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

za iGO:

1. downloadaj oba file-a za koje sam dao linkove na:
http://www.bug.hr/forum/topic/recenzije-komentari-mobitela/lg-gt540-optimus/59197.aspx?page=7
2. sad priključi mob na komp
3. odzipaj folder koji je u iGO.zip
4. taj folder prebaci na SD karticu mobitela (ne u neki posebni folder)
5. prebaci iGO.apk bilo gdje na SD karticu
6. odspoji mob
7. instaliraj iGO.apk
8. pokreni iGO.apk i čekaj da učita sve što hoće

17 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Jeli tko zna neko riješenje za WiFi, nađem gdje ću se spojit, spojim se (piše spojeno), odem na internet ništa se ne događa, cilo vrime stoji traženje stranice?? POMOĆ!!

iKnow :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Riba kaže...

Jeli tko zna neko riješenje za WiFi, nađem gdje ću se spojit, spojim se (piše spojeno), odem na internet ništa se ne događa, cilo vrime stoji traženje stranice?? POMOĆ!!

poslao sam ti odgovor na PM nisam mogao copy-paste na forumu nešto neće pa sam ti ga ovako poslao nadam se da ću ti pomoći

MAKSIMOVIC
14 godina
neaktivan
+031 kaže...
Liverpool1892 kaže...

Pa di baš navigon?

Ne prepoznaje rutu koja prelazi državne granice. Npr. ako krenem iz Hrvatske za Sloveniju, on odredi rutu samo unutar HR.

Pitaš se zašto navigon, evo par razloga:
-Navigon zauzima 19Mb, dok Igo 28Mb. i Sam znaš da mobitel ima pre malo memorije.
-Preciznost do mjesta je odlična.

-Zamjerka je samo što ne radi preko državnih granica, ali moj prvi izbor je opet Navigon 

17 godina
neaktivan
hvala na odgovoru al doma nemam bežićno spajanje, nego sam se jutros spajao na FESB-ov (Split) mobilni WiFi pa mi nije radilo a pisalo je da je spojeno. Ako tko još zna ogovor molim da se javi!!
iKnow :)
14 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
+031 kaže...
Liverpool1892 kaže...

Pa di baš navigon?

Pitaš se zašto navigon, evo par razloga:
-Navigon zauzima 19Mb, dok Igo 28Mb. i Sam znaš da mobitel ima pre malo memorije.
-Preciznost do mjesta je odlična.

-Zamjerka je samo što ne radi preko državnih granica, ali moj prvi izbor je opet Navigon 

zauzima aura i manje, 12, a puno je funkcionalnija i jednostavnija za koristenje

najvise me smeta kod navigona je nedostatak opcija kod pregledavanja karte

ubio si sve moje ljude
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

evo sad fkt imam glupo pitanje ali ja to nigdje ne mogu nac.. :/

u quick office vidim sve datoteke..ali npr. pjesme i ovu igo.apk ne vidim..neznam di da to nadem?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

evo sad fkt imam glupo pitanje ali ja to nigdje ne mogu nac.. :/

u quick office vidim sve datoteke..ali npr. pjesme i ovu igo.apk ne vidim..neznam di da to nadem?

Quick Office ti je program za otvaranje office datoteka(Word, Exel, pdf.)

Intaliraj sa Marekta program Astro, i uđeš u njega i nađeš igo.apk i stisneš da instaliraš.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice