LG GT540 Optimus

poruka: 2.948
|
čitano: 1.272.420
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG GT540 Optimus".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
15 godina
neaktivan
RE: LG GT540 Optimus
Quilombo23 kaže...

Ponovo sam instalirao drivere i kad pokrenem i spojim telefon,evo sta se pojavi(slika),dali sada da idem na Sync ili Update

Ince Kernel verzija je 2.6.29 a verzija softvera je GT540-V10f-JUN-03-2010

sync i update nemaju veze jedno sa drugim.

klikni na ovo crveno "start update" i to je to. strpi se kojih 15 minuta i imat ćeš 2.1.1 ako sve prođe kako treba.

Ne svađaj se sa glupljim od sebe; nikada nećeš pobijediti.
16 godina
neaktivan
viking.software kaže...
Quilombo23 kaže...

Ponovo sam instalirao drivere i kad pokrenem i spojim telefon,evo sta se pojavi(slika),dali sada da idem na Sync ili Update

klikni na ovo crveno "start update" i to je to. strpi se kojih 15 minuta i imat ćeš 2.1.1 ako sve prođe kako treba.

Pogledaj sliku par postova iznad sta mi izbaci kad odem na update...... zato pokusavam sve da bi proradilo.

14 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...
viking.software kaže...
Quilombo23 kaže...

Pogledaj sliku par postova iznad sta mi izbaci kad odem na update...... zato pokusavam sve da bi proradilo.

Napravi tvornički reset pa onda probaj

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!
16 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Nece ni nakon reseta,opet isti djavo.Kakav handet m**** mu j**** iznervira me do bola.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Nece ni nakon reseta,opet isti djavo.Kakav handet m**** mu j**** iznervira me do bola.

Neznam, onda se valda sad ne može preko službenog update-a, možda se neko javi ko zna u čemu je problem!

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!
14 godina
neaktivan

Probaj sa drugim USB portom  i drugim kabelom na tvom kompu.

16 godina
neaktivan
Moguce da je do kabla,jer je kablo od mog Desirea al sam mislio da je isto i da to nije bitno.probam veceras
15 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

handset-telefon. znači ili fali driver ili je kabel, pišeš da je kabel od desirea. treće ne bi smjelo postojati. mada, ako ti je već očitao verziju softa na telefonu, onda komunikacija postoji. e, sad, gdje šteka.... to je prilično teško reći. no, ako ti se to ovdje javlja, onda bi mogao očekivati i preko kdz fajla da negdje u pola procesa update prdne.

Ne svađaj se sa glupljim od sebe; nikada nećeš pobijediti.
14 godina
neaktivan

pomoć
kako nisam bio zadovoljan s black romom i kako je bio spor sustav vračao sam na legalno 2.1 softwer. Telefon je bio rootan.
Negdje je zapelo i više ga je nemoguće pokrenuti. Prilikom dizanja sustava zamrzne na onom djelu dok piše android i ne ide dalje...
Mogu mu pristupiti s KDZ-om i preljepiti bilo koji rom preko njega, i što se KDZ-a tiče- to je uspješno napravljeno ali kad se diže sustav uvijek isto piše ANDROID i ne diže sustav do kraja.
pokušao sam hard reset (NE REAGIRA UOPĆE NA TO), uklonio sam kartice, unrootao ga i uklonio app2sd ali ništa.
HELP!!!!

14 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...
Moguce da je do kabla,jer je kablo od mog Desirea al sam mislio da je isto i da to nije bitno.probam veceras

Može biti do kabla ja sam stavljao na produžni USB kabal pa su nastali problemi

14 godina
neaktivan
ddestroyer kaže...

pomoć
kako nisam bio zadovoljan s black romom i kako je bio spor sustav vračao sam na legalno 2.1 softwer. Telefon je bio rootan.
Negdje je zapelo i više ga je nemoguće pokrenuti. Prilikom dizanja sustava zamrzne na onom djelu dok piše android i ne ide dalje...
Mogu mu pristupiti s KDZ-om i preljepiti bilo koji rom preko njega, i što se KDZ-a tiče- to je uspješno napravljeno ali kad se diže sustav uvijek isto piše ANDROID i ne diže sustav do kraja.
pokušao sam hard reset (NE REAGIRA UOPĆE NA TO), uklonio sam kartice, unrootao ga i uklonio app2sd ali ništa.
HELP!!!!

jesi li uradio backup u CW, ako jesi onda tipka home+pow i vrati na 2.1

14 godina
neaktivan

nisam....
Ima li kakav način da to vratim?
Kakva mogučnost kloniranja s drugog mobitelA?

14 godina
neaktivan
ddestroyer kaže...

nisam....

Jesi li pokušao ući u Clockwork, postoji mogućnost povratka ako ti radi ClockWork mod

16 godina
neaktivan
ddestroyer kaže...

nisam....

mogcnost je velika, samo trebas staviti clockwork i treba ti netko dati podatke koje preko njega usnimis

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
max1919 kaže...
ddestroyer kaže...

nisam....

mogcnost je velika, samo trebas staviti clockwork i treba ti netko dati podatke koje preko njega usnimis

Tako je max meni si tako jednom pomogao ali ja sam tada dobio Cyanogen ako se sjećaš {#}

16 godina
neaktivan
marijelo kaže...
max1919 kaže...
ddestroyer kaže...

nisam....

Tako je max meni si tako jednom pomogao ali ja sam tada dobio Cyanogen ako se sjećaš {#}

{#} uuups {#}  mislio sm da je to 2.1, samo sad nek mu netko drugi da, netko tko ima 2.1. ali u svakom slučaju moguće je

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
14 godina
neaktivan

Pitanje je jeli mu uopće ostao CW nakon flešanja sa KDZ-om, ja sam imao CW do trenutka kad sam pokušao ponovo flašati na 2.1 preko KDZ nakon toga nisam više imao ni fastboot ni ClockWork

14 godina
neaktivan

Nije mi ostao cw, jer sam preljepio običan 2.1 Htio sam vratiti black system s cw-om ali ne reagira nakon restarta na kombinaciju tipki: "power"+"camera"....
ŠTO SAD?? :(

16 godina
neaktivan
ddestroyer kaže...

Nije mi ostao cw, jer sam preljepio običan 2.1 Htio sam vratiti black system s cw-om ali ne reagira nakon restarta na kombinaciju tipki: "power"+"camera"....
ŠTO SAD?? :(

jel mozes flashirati na 2.1 sa recovery-em

evo mozete pokusati osvojiti optimus: http://www.mojoptimus.hr/

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 21:56 (max1919).
14 godina
neaktivan

Samo nemoj paničariti (kao ja kad mi se to isto desilo {#}) Jesi li probao kombinaciju tipki home i tipku za paljenje kad je telefon ugašen

14 godina
neaktivan

BRAVO!
ali uz dobru ide i loša vjest. Sad mi ne radi touch screen...
Slušam pažljivo daljne upute....
(I plaćam pivu)

16 godina
neaktivan
ddestroyer kaže...

BRAVO!
(I plaćam pivu)

ako misliš da ti u cw ne radi touch to je normalno, tu imas usputstvo kako navigirati kroz njega:

http://www.bug.hr/forum/topic/rucna-racunala/lg-gt540-modovi-nadogradnje/77951.aspx

e sad treba ti 2.1 sustav,a ja ti ga trenutno nemogu dati jer sam na 2.2

14 godina
neaktivan
max1919 kaže...
ddestroyer kaže...

BRAVO!
(I plaćam pivu)

ako misliš da ti u cw ne radi touch to je normalno, tu imas usputstvo kako navigirati kroz njega:

http://www.bug.hr/forum/topic/rucna-racunala/lg-gt540-modovi-nadogradnje/77951.aspx

e sad treba ti 2.1 sustav,a ja ti ga trenutno nemogu dati jer sam na 2.2

max ima ovaj http://www.mediafire.com/?kf378l13qhdbpiu isto 2.1 koji si meni slao meni nije radio zbog App2sd, nek proba nema šta izgubiti

16 godina
neaktivan
E da, probaj s tim, valjda bude radilo...
16 godina
neaktivan

Je bilo je do kabela,ko bi rekao a isti su misa im:) samo se iznervira bez potrebe.update se downloada nema one greske pa valjda i dozavrsi:) specijalno hvala @Liverpool1892 koji mi je pomagao cijelo poslijepodne i @pepi74 kojem je na pamet pao kabl:)

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 23:54 (Quilombo23).
14 godina
neaktivan

ej!
koji god ja mod dodam (clockworkmod, 2.1 Fastboot ili neki treći) - touch screen mi ne radi.
Pokušavam onda restorati tvorničke postave- ali za potvrdu- opet moram stisnuti touch da mi to potvrdi. Clockwork recovery ne mogu saviti jer kombinacija tipki tipka za paljenje + kamera ne funkcionira....
Lud sam sad i počinjem paničariti...
Što mi je činiti???

14 godina
neaktivan
problem HELP

PROBLEM

previse puta upisana kriva gesta. i sad vise netrazi gestu vec gmail i lozinku, i wifi i mobilni net su iskljuceni. 

vadio sam bateriju i opet isto. Ima li nade?? HELP

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 12:30 (Optimus3).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

evo i mene, nabavila sam optimusa, naravno iz telca, imao je gore onu 10f verziju, ali na svu srecu stavljanje originalnog 2.1 je proslo bez problema, tj na kompu se rusilo i nije htijelo,ali na laptopu je proslo iz prve, takodjer stavila sam si gingerbread 2.3 tipkovnicu i savrsena je jedino sto mi vibra pri pritisku na tipke ne radi,ali ok ne smeta

sad imam jedno pitanjce oko otkljucavanja, procitala sam tu da su ga neki nosili kod branimirca,pa ako bi neka dobra dusa mi napisala tocnu adresu tu ili na pm...hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG GT540 Optimus

ljudi evo opet mene , pomalo sam dosadan al moram pitat , posto sam sad vidio super ponudu...nokia C7 u tmobileu bi me izasla 800kn , pa me zanima dal je bolje uzet lg gt540 il nokiu C7 ?? volio bi cut vase preporuke

btw evo usporedbe

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3394&idPhone2=3081

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: problem HELP
Optimus3 kaže...

PROBLEM

previse puta upisana kriva gesta. i sad vise netrazi gestu vec gmail i lozinku, i wifi i mobilni net su iskljuceni. 

vadio sam bateriju i opet isto. Ima li nade?? HELP

{#}

{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice