HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 740.872
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
16 godina
Re: HTC One X
goodie kaže...

...A to šta se pojavljuje na rubovima ekrana kada se stišće po crnom rubu ulazi u garanciju ili....

naravno, nije to digitron za 50 kn pa da možeš svašta očekivat... ak primjetiš sitnicu neku odma to nosi mjenjat

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 15:20 (Blade18).
14 godina
neaktivan
HTC One X

Evo kupio One X uz svoj GNex.

Moram priznat da sam ugodno iznenaden, ekran je FAKING BOLESTAN, uredaj je strasno lagan, rekao bih mrvicu laksi, mozda zbog raspodijele tezine od GNexa.

Svijetlina je takoder bolja, jedino je naravno crna losija, dok su boje zacudujuce jako dobre. 32Gb memorije, Tegra3, sve u svemu brutalan mobitel.

Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
HTC One X

@bmk

Necu gnjaviti ali rado bih procitao jedan "over the week" review.

Znaci efikasnost, baterija over the night, baterija uz dnevno koristenje.

Ako stavis koji custom rom, iskustva.

Antutu, quadrant, nenamark2 itd iako su to samo benchmarci.

Osjecaj mobitela u rukama..itd..

Zahvaljujem.

ja

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One X

Ufff, nemam bas vremena visit s mobitelima ali evo, vec ti mogu reci neke stvari, probat cu par igara i to pa cu ti reci kako se ponasaju u igrama, sto ce ti benchevi.

Dakle, oba su fantasticna u ruci. Oba imaju izvrstne ekrane. Stvarno, ekrani su WOW.

Jako brzi, browseri jako dobri, sto se tog tice, uredaji su izvrstni.

Bateriju mogu javit za koj dan, vjerojatno cu se odmah bacit na Custom romove, mrzim stock pa eto...

HW osnova OneX je puno jaca, no, zacudili bi se kako je GNex mocan mobitel iako nema nesto latest HW.

Takoder mi se svida 32Gb vs 16Gb, iako mi je 16Gb optimalno, tako da sam tu ravnodusan.

Kapacitivne tipke na OneXu hvataju izvrstno, kamere su strasne na oba uredaja.

Obozavam GNex, ali mislim da ce me OneX osvojit, posto je zbilja, WOW!

Javite za kakve sitnice da isporbam, budem kasnije i koj bench nabacio. takoder slobodno PMajte sto zelite doznati o uredajima, stojim na raspolaganju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 10:49 (BMK).
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
BMK kaže...

Evo kupio One X uz svoj GNex.

Moram priznat da sam ugodno iznenaden, ekran je FAKING BOLESTAN, uredaj je strasno lagan, rekao bih mrvicu laksi, mozda zbog raspodijele tezine od GNexa.

Svijetlina je takoder bolja, jedino je naravno crna losija, dok su boje zacudujuce jako dobre. 32Gb memorije, Tegra3, sve u svemu brutalan mobitel.

haha a svi mislili da pretjerujem :)

hobi:moj-android.net
14 godina
neaktivan
HTC One X

Sve dok nije doslo do ovog flexanja {#}.

I navodno se gubi jamstvo ako se bootloader otkljuca, ako je to istina, prodajem ga dalje odmah i nikad vise {#}!

EDIT: Citajuci sam doznao, ako otkljucate bootloader i toliko ukenjate SW da napravite neku HW stetu onda vam nece priznat jamstvo.

Dakle, samo ako nekaj smuljate, ja vec godinu i pol laprdam s Custom romovima i nikad problema tako da mislim da se ne morate brinuti oko toga.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 11:56 (BMK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a kvragu. a probaj vratit sve na originalne postavke jer će te u vip-u, budući da smo u hrvatskoj, pokušat na sve načine sabotirat da dobiješ novi uređaj.

al svakako ga vrati, s takvim defektnim ekranom možeš samo čekati eskalaciju oštećenja.

ništa, izgleda da mi je pametnije pričekat možda mjesec dana dok u vip-u dobiju novi batch uređaja. :| 

14 godina
neaktivan
HTC One X

Ma nisam jos nista stavljao, sumnjam da hocu, evo bas od HTCa pokusavam dobit odgovor, ali mislim da ko god custom rom stavi, gubi jamstvo.

Sva sreca pa su ga otkljucali, ja ne vjerujem kakvi likovi.

Blagoslovljen GNex s otkljucanim bootloaderom. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC One X

Hehe, ja kad sam kupio sensation, nisam ni vidio kako izgleda original rom.

Tj, nisam ga cak ni htio upaliti, samo spojio na punjac i prebacivao sa starog phona podatke (hd2).

Onda sam prvo trazio da ga otkljucam na sve mreze jer mi je trebalo, pa rootanje itd. Tako da sam ga samo kratko upalio radi svega.

A mislim da mozes opet zakljucati bootloader, ne znam kod one x'a. za one x bi svakako htio probati insertcoin rom.

Znaci baadnewz ima one x, sad ce jos malo i show-* dobiti tako da moze kernel modificirati pa bi trebalo iskustvo biti puno vece nego sa orig romom. Bricked kernel na sensationu je extra.

ja

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Hehe, ja kad sam kupio sensation, nisam ni vidio kako izgleda original rom.

Tj, nisam ga cak ni htio upaliti, samo spojio na punjac i prebacivao sa starog phona podatke (hd2).

Onda sam prvo trazio da ga otkljucam na sve mreze jer mi je trebalo, pa rootanje itd. Tako da sam ga samo kratko upalio radi svega.

A mislim da mozes opet zakljucati bootloader, ne znam kod one x'a. za one x bi svakako htio probati insertcoin rom.

Znaci baadnewz ima one x, sad ce jos malo i show-* dobiti tako da moze kernel modificirati pa bi trebalo iskustvo biti puno vece nego sa orig romom. Bricked kernel na sensationu je extra.

InsertCoin mi je uvijek bio najdraži. Stvarno ludilo ROMove je radia

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
HTC One X

A badava nam to kad spuhamo odmah jamstvo na uredaj, sorry , ali ako cemo se tako igrat onda necu ni imat njihov uredaj.

Ima dosta konukrencije koja ne zeza s tim. pa zasto bih onda imao njihov uredaj, iako je zbilja fantastican !?

Bezveze, bas su me rastuzili s ovime. Not {#}! Al ak nece biti opcije rijesit cu se One X-a. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One X

DIREKTNO OD HTC-a:

"With regards to your enquiry, kindly note, that unfortunately unlocking bootloader will cancel your warranty. Please note, that HTC doesn't recommend unlocking the device and that is why the warranty will be canceled, because we cannot be responsible for the side effects that may appear.
Thank you for the understanding."

Yep, gubi se jamstvo ako ste otkljucali bootloader.

LOL. prelose!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC One X

Ma da, skart..hm, jel SE ima unlocked ?

probja ovo "fastboot oem lock"   , na sensationu tako zakljucavas a trebalo bi ici i kod one x.

ja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One X

Ček malo pa kaj ste vi očekivali,  da ste vi proizvođači nekog uređaja, i sad neko kupi, prčka po njemu, shebe softverski sve, ili sprži procesor npr , vrati vam ga i vi ga popravite  pod garancijom? Ne bi baš rekao. 

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One X

Kad ste već otišli u off topic,da i ja "dam svoj obol" . HTC je postalo duplo komplicranije rootat i stavljati custom ROM (sudim po Sensationu,a čini mi se da je tako i na ONE X) od Samsunga,i novi SGS III ima downolad mode,što rootanje i flashanje čini mačjim kašljem.

Što je po meni bitno,jedan razlog više da bude više podržan od XDA zajednice (naravno razloga je puno više-popularnost mobitela,hardverske mogućnosti,tržišni uspjeh...)

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

Kad ste već otišli u off topic,da i ja "dam svoj obol" . HTC je postalo duplo komplicranije rootat i stavljati custom ROM (sudim po Sensationu,a čini mi se da je tako i na ONE X) od Samsunga,i novi SGS III ima downolad mode,što rootanje i flashanje čini mačjim kašljem.

Što je po meni bitno,jedan razlog više da bude više podržan od XDA zajednice (naravno razloga je puno više-popularnost mobitela,hardverske mogućnosti,tržišni uspjeh...)

Hm, ovo se meni ne čini komplicirano.

A druga stvar, mobitel rootaš jednom, ne rootaš ga svaki dan, a kad jednom ima custom recovery zamjena roma se napravi u minutu dvije.

13 godina
HTC One X

Pa nije komplicirano bas, barem na sensationu i starijim uredjajima. Nisam pratio kako ide za one x ali ne vjerujem da je 5 % drugacije :)

ja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nsoul kaže...

Ček malo pa kaj ste vi očekivali,  da ste vi proizvođači nekog uređaja, i sad neko kupi, prčka po njemu, shebe softverski sve, ili sprži procesor npr , vrati vam ga i vi ga popravite  pod garancijom? Ne bi baš rekao. 

Da, undervoltom i popravkom njihovih skripta i micanjem one 3 tockice cu ga sigurno unistit {#}.

Sve igre imaju tu glupost, pretuzno,bas jako jako smeta.

Razocaran sam grdno.

15 godina
neaktivan

e, koji ti je serijski broj uređaja?

14 godina
neaktivan
HTC One X

HT243W 11 9494

Ako ti to ista znaci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Znači.

"According to http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=642459 the serial numbers can be decoded in the following way:

XXYMDAABBBBB

XX = Manufacturing location

SZ = Shenzhen, China

SH = Shanghai, China

HT = Hsinchu, Taiwan

CH = Wuhan, China

Y = Year (2 = 2012)

M = Month (hex 1...C = 1 - 12 months)

D = Day (hex 1...9A..Z = 1 - 31 days)

AA = Part Code

BBBBB : Identification Number (decimal)

It looks like the One X has a part code of W1.

My One X is HT23NW1xxxxx which means it is an One X made in Hsinchu, Taiwan on 23/03/12"

Hoće reći da i pošiljka iz četvrtog mjeseca vjerojatno ima velikih problema.

pogledati anketu pri vrhu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601535&page=2

iako statistički ima cca 50% manje falingi, i dalje je puno. :|

(edit: kvragu i bug i "nedozvoljeni komad html koda", izumite normalan forum)

15 godina
HTC One X

One X se za sada neda "otkljucat" tako da bi se mogao ponovno sa stavljanje stock RUU-a zakljucat. tako da tko sad otkljuca bootloader gubi garanciju zauvijek. treba cekati da se nađe exploit (vec se nesto naslo) pa da se moze normalno otkljucat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igor666 kaže...

One X se za sada neda "otkljucat" tako da bi se mogao ponovno sa stavljanje stock RUU-a zakljucat. tako da tko sad otkljuca bootloader gubi garanciju zauvijek. treba cekati da se nađe exploit (vec se nesto naslo) pa da se moze normalno otkljucat...

ma možeš ti bez problema zaključat, samo kaj onda ne piše više  Locked nego Relocked :)

14 godina
neaktivan
I nema jamstva.

Par stvari mi smeta na orig softwareu i mislim da je OneX jedino bolji od GNexa kad se moze bez beda stavit custom rom , ovako, maaaah, ne hvala.

Iako je strasno dobar, bas strasno strasno dobar uredaj, rekao bih savrsen, neke stvari su toliko glupe da je to iznenadujuce kako netko moze to napravit.
16 godina
neaktivan
BMK kaže...
I nema jamstva.

Par stvari mi smeta na orig softwareu i mislim da je OneX jedino bolji od GNexa kad se moze bez beda stavit custom rom , ovako, maaaah, ne hvala.

Iako je strasno dobar, bas strasno strasno dobar uredaj, rekao bih savrsen, neke stvari su toliko glupe da je to iznenadujuce kako netko moze to napravit.

a ko te tjera da ga onda koristiš? ak ti tolko smeta, prodaj i kupi drugi, i stvar riješena.

meni baš ništa ne smeta na one x, možda su malo glupo riješili s tim točkicama, ali i to bude nestalo s vremenom

14 godina
neaktivan
HTC One X

Naravno da ce otici dalje.

Nervira me tipkovnica, browser strasno nesto, opcenito ima lagga u skrolanju, galaxy S2 je dosta gladi u tome, baterija nije nista posebno, igrice ne mogu igrat full screen.

Te 3 tockice nisu normalne. Taman, custum rom da stavim mobitel bi bio iznad savrsenstva, bio bi dobar za plakat, bas, za rijeku suza.

Toliko je dobar, i toliko malo fali ,ali mi je to za sada nedostizno, cim dode mogucnost custom roma bez da htc zna, kupujem!

Zao mi je, kako to nisu odmah sve napravili, a uredaj toliko kosta, zasto nitko od proizvodaca ne razmislja malo? Isto ko Galaxy Nexus s tim glupim tipkama, fino sam ih custom romom rijesio i sve savrseno.

Za te nove zbilja zelim da uredaj plese kak ja kazem, ne pristajem ni na kakve kompromise, ali bas, 0.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BMK kaže...

Nervira me tipkovnica, browser strasno nesto, opcenito ima lagga u skrolanju, galaxy S2 je dosta gladi u tome, baterija nije nista posebno, igrice ne mogu igrat full screen.

Te 3 tockice nisu normalne. Taman, custum rom da stavim mobitel bi bio iznad savrsenstva, bio bi dobar za plakat, bas, za rijeku suza.

Toliko je dobar, i toliko malo fali ,ali mi je to za sada nedostizno, cim dode mogucnost custom roma bez da htc zna, kupujem!

Zao mi je, kako to nisu odmah sve napravili, a uredaj toliko kosta, zasto nitko od proizvodaca ne razmislja malo? Isto ko Galaxy Nexus s tim glupim tipkama, fino sam ih custom romom rijesio i sve savrseno.

Za te nove zbilja zelim da uredaj plese kak ja kazem, ne pristajem ni na kakve kompromise, ali bas, 0.

Tipkovnica je jedna od najboljih koje sam probao, općenito su sense tipkovnice odlične.

3 točkice su ista stvar ko i on screen tipke na stock icsu, a tu su zbog icsa koji zahtjeva da aplikacije imaju meni na vrhu ekrana, a ne da svaka ima na drugom mjestu, i zbog toga su izbacili tipku za meni.

browser ne laga tolko strašno, skrola fluidno, od zadnjeg updatea ne koristim nijedan drugi browser osim stocka.

a ko ti brani da stviš drugi rom? otključaš ,rootaš i flešaš... 

14 godina
neaktivan
nsoul kaže...
BMK kaže...

Tipkovnica je jedna od najboljih koje sam probao, općenito su sense tipkovnice odlične.

3 točkice su ista stvar ko i on screen tipke na stock icsu, a tu su zbog icsa koji zahtjeva da aplikacije imaju meni na vrhu ekrana, a ne da svaka ima na drugom mjestu, i zbog toga su izbacili tipku za meni.

browser ne laga tolko strašno, skrola fluidno, od zadnjeg updatea ne koristim nijedan drugi browser osim stocka.

a ko ti brani da stviš drugi rom? otključaš ,rootaš i flešaš... 

Ne pada mi napamet riskirati jamstvo.

Zvao sam Agramservis, pitao HTC, procitao druge razgovore sa HTCom i naravno iskustva drugih i da, jamstvo se automatski voida. Za blio sto, apsolutno bilo sto, jamstva nema.

Browser cudno reflowa tekst i uvijek zabljesne onako na 0.5s da namjesti tekst da bude na pocetku lijeve strane, to je laggavo, tj nepotrebno i ne mogu iskljucit, tipkovnica je ko da si izrezao random slova i brojeve i sve nabacao, prenakrceno.

Cim cu moc flesat bez kompromitiranja jamstva, One X ce mi bit trenutacni izbor, do tada ce me sretim drzati GNex.

16 godina
neaktivan
BMK kaže...

Ne pada mi napamet riskirati jamstvo.

Zvao sam Agramservis, pitao HTC, procitao druge razgovore sa HTCom i naravno iskustva drugih i da, jamstvo se automatski voida. Za blio sto, apsolutno bilo sto, jamstva nema.

Browser cudno reflowa tekst i uvijek zabljesne onako na 0.5s da namjesti tekst da bude na pocetku lijeve strane, to je laggavo, tj nepotrebno i ne mogu iskljucit, tipkovnica je ko da si izrezao random slova i brojeve i sve nabacao, prenakrceno.

Cim cu moc flesat bez kompromitiranja jamstva, One X ce mi bit trenutacni izbor, do tada ce me sretim drzati GNex.

ak te tolko muči browser instaliraj chrome koji jako dobro radi. sad koristim stock jer je chrome bio bugovit, pa mi se neda sad na sve logirat prek chromea, ali inače budem njega koristio zbog sinkronizacije s desktopom. a ak ti je draži stock u postavkama metni veći font teksta i nema potrebe za zumiranjem, ili kad staviš veći font onda fluidnije zumira. i mene je to začudilo jer je na dhdu i 2.3.5 puno  ljepše zumiralo.

tipkovnica mi je stvarno ok, a i ak ti ne odgovara imaš na playu more tipkovnica.

16 godina
neaktivan
nsoul kaže...

Samsung je to puno bolje rješia, te lijepo ostavia menu button.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice