HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 733.556
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
16 godina
Re: HTC One X
Pa eto, meni se Sense 4 svidio, ali i dalje ne mogu njegovi widgeti u druge launchere.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
HTC One X

@nsoul - šta je sa baterijom? 

''Kad sam bio mlad, vjerovao sam da je novac najvažnija svar u životu. Sad kad sam ostario - to znam.'' - Oscar Wilde
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One X

To su ipak ukusi oko ekrana. Meni je OneX-ov taman. 4,3'' mi je vec posta normalan, i to je minimum, a 5,3'' mi je max, tako da se taman poklopia na sredinu.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
16 godina
Mitch kaže...
Pa eto, meni se Sense 4 svidio, ali i dalje ne mogu njegovi widgeti u druge launchere.

Meni se jako svidio pa samim time nemam potrebu za drugim launcherima :)

Luli kaže...

Ah, punim dvaput dnevno jer se ne odvajam od njega, i skroz radi, ekran stalno uključen :)

danas je već malo bolje, duže traje. ali još uvijek imam 1.26 , te bi se stanje s baterijom trebalo jako popraviti s 1.27.

hobi:moj-android.net
14 godina
neaktivan
nsoul kaže...

Ah, punim dvaput dnevno jer se ne odvajam od njega, i skroz radi, ekran stalno uključen :)

danas je već malo bolje, duže traje. ali još uvijek imam 1.26 , te bi se stanje s baterijom trebalo jako popraviti s 1.27.

znači ok je? 

a slušalice? znam da su normalne ali dal dal vrijede šta ili se moraju kupovat nove? 

''Kad sam bio mlad, vjerovao sam da je novac najvažnija svar u životu. Sad kad sam ostario - to znam.'' - Oscar Wilde
16 godina
Luli kaže...
nsoul kaže...

znači ok je? 

a slušalice? znam da su normalne ali dal dal vrijede šta ili se moraju kupovat nove? 

Pa ok je, vidjet ću nakon par punjenja dok se skalibrira, slušalice su dobre, samo malu su neugodne za nošenje, meni najbolje odgovaraju in ear slušalice. ali ni ove nisu loše

14 godina
neaktivan
nsoul kaže...
Luli kaže...
nsoul kaže...

znači ok je? 

Pa ok je, vidjet ću nakon par punjenja dok se skalibrira, slušalice su dobre, samo malu su neugodne za nošenje, meni najbolje odgovaraju in ear slušalice. ali ni ove nisu loše

da znam i meni isto.. baš šteta šta više ne podržavaju audio beats {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 14:24 (Luli).
13 godina
Blade18 kaže...
dturko kaže...

4999 kn? Ocekivao sam da ce bit vise jer u Mikronisu kosta preko 6000 kn.

Cuo sam da ima nekakve probleme za zaslonom, tj. kad se pritisne rub ekrana, pixeli se pocnu micati. Valjda je to bilo samo u testnim verzijama.

prva riječ za takav problem... 
btw. na njuškalu neki lik prodaje više komada za nešto više od 3 i pol soma kunića :D

čak možete dobiti popust na količinu(skupite se i uštedite svaki po 100 kuna :p)

http://www.jayceooi.com/ <-- ovaj je kupio i bas je neki anti htc'ovski smrad i svaki dan ima nesto ruzno za reci :)

tako i ..

http://www.jayceooi.com/2012/04/12/official-htc-statement-htc-one-x-is-normal-to-overheat/

a i ovo s ekranom

http://www.jayceooi.com/2012/04/12/htc-one-x-screen-flex-flaw/

ja
15 godina
neaktivan

Ma Beatsice su smeće, ne zaslužuju ni desetinu te cijene. Slušalice za nadobudne tinejđere, prenaglašen bas, još su EQ postavke katastrofa, lijepo SoundBest ili Winamp i nema boljeg zvuka na Androidu.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
HTC One X

a hebiga opet bolje od onih koje nemoš ni u uši stavit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X
Prije nekih 2 sata sam imao u rukama jedan X, bijeli, u VIP dućanu, i stvarno izgleda opako!
Makar meni više pari crni, zadovoljan sam kako izgleda i bijeli!

Jedna zamjerka aparatu iz VIP dućana, kada ga upalim, pojavljuje se i onaj vip-ov kao pozdravni home screen što se meni nikako ne dopada, stoga radije dam koju "kunu" više, samo da znam da nije nitko "još dodatno" prčkao po software-u!

Inače, samo pohvale na sve viđeno i doživljeno, govorim o bijelom, kada sa dokopam crnog, e to će biti pravi dojmovi, barem za mene!
ATJ Lučko
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
HTC One X
Moram se pohvaliti da sam imao u ruci danas i "crni" One X, a znakovi navoda su zato jer mi baš i nije toooo much crn, više taaamno sivi, ali crn nikako ili barem jako teško!
Obzirom ga nisam smio/želio paliti postam samo dojmove onako sirove, koliko mogu osjetiti prstima i vidjeti svojim očima, a oni su vrrrrrrrlo zadovoljni!
Dimenzije su "za moju" rukicu vrlo odlični, težinom da je i još u pola teži, ne bih imao ništa protiv, sve u svemu ovako odokativno jedinu zamjerku "crnom" uočavam u "HTC" tamnijim slovima na pozadini, obzirom na Desire HD su kromirana, valjda, a meni se takvo nešto više pari, ali to je samo moj subjektivan dojam, jednog zaljubljenika u HTC mobove!
ATJ Lučko
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
HTC One X

Evo moram reci da imam HTC One X od jucer ujutro :) 

Super sam zadovoljan, poglavito sa designom, ekranom i dimenzijama telefona. 

Sa Sense 4.0 se jos moram zblizit. Neke mi stvari fale iz 3.5, ali dobro. 

Sve u svemu, Sense 4.0 leti po svim kriterijima. 1500 kontakta, 300x FB, Skypea, Twittera i google accountsa super polinkano i fluidno radi. 

Mislim, ipak je quad core unutra, tako to mora letit tili ili netili. 

Ekran je predobar i po danu i po noci, nema diskusije. HD/FHD snimanje radi savrseno, kao i snapshotanje za vrijeme snimanja videoa i te su slike izvrsne. 

Sami fotoaparat je nebo zemlja u odnosu na Sensation. Nisam ja profesionalac za slikanje, ali slike i videa su izvrsni. 

Baterija je solidna, ali to mene ne zanima puno jer je uvik neki punjac negdi. Valjda izdrzi 4-5 sati full koristenja. 

E da, zvuk je odlican, bilo da govorim o stock media playeru ili preko BTa u autu. Beats Audio EQ se osjeti, po meni odlican. 

Zvuk u snimanju videa je takodjer super. 

Sve ukupno, neznam, 9/10 cisto da nije 10/10 :) 

A moram se na S4 jos naviknuti.

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One X

Nego momci, kakvi su vam ROMovi?

0 0 hvala 0
16 godina
Mitsuoka kaže...

Nema potrebe za romovima. stock bude ostao jaaaako dugo, a ni rootan nije jer stvarno nema potrebe.

15 godina
neaktivan
nsoul kaže...
Mitsuoka kaže...

Nema potrebe za romovima. stock bude ostao jaaaako dugo, a ni rootan nije jer stvarno nema potrebe.

{#}

14 godina
HTC One X
@Sardax, koji ti je model moba, govorim o oznaci tipa nešto kao S720 nešto, odnosno za koje je tržište mob namijenjen, obzirom sam u VIP dućanu našao da je tamo serija za JI Europu?!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One X

Naravno da ce bit potrebe.

Neke ljude zivcira bijela pozadina svega, ja bih radije ili crnu ili plavu recimo, togglse u notif. baru, jos pokoju sitnicu za koju ne shvacam zasto nisu ubacili odmah.

Opcenito neke sitnice, pa bolje governore, kontrola nad jezgrama pogotovo s ovom super 4+1 konfiguracijom, voltaze, te na kraju bolje trajanje baterije, zato su custom romovi zakon, kao i uvijek.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
@ATJLucko, je, S720e je model i pisalo je na kutiji da je za prodaju u ovim zemljama, cak su i nabrojane njih 10ak.
ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
Mitsuoka kaže...
nsoul kaže...
Mitsuoka kaže...

{#}

Ima romova, insertcoin ce vec biti ok..Ok..nemam htc one x :/ pa bi trebao sutjeti ali :), insertcoin #1 :)

ja
16 godina
Od romova - MIUIv4 mi se čini dobar....
kad bi barem netko portao Sense 3.5, jer mi se 4-ka ne sviđa...jedino ova transparentnost
16 godina
Mitch kaže...
Od romova - MIUIv4 mi se čini dobar....
kad bi barem netko portao Sense 3.5, jer mi se 4-ka ne sviđa...jedino ova transparentnost

od sveg kaj sam probao, sense 4 je najbolji ui 

16 godina
Baš me zanima kako bi GB radio na ovome...imam osjećaj da bi bio brži
16 godina
Došla mi je nadogradnja na 1.28.401.9

Čitam da daje 10-20% veću autonomiju, a bazirana je na 4.0.3, teška 30mb.

Još nisam primjetio to povećanje autonomije, ali vidjet ćemo sutra
15 godina
neaktivan

Nakon 3 dana update, nice.

1.28 solves a lot of issues:

Builddate 14 april 2012

New HBOOT 0.94
New SYSTEM 1.28.401.9
New RADIO 1.1204.103.14

Sense Calander widget crashing fixed
HTC Calander double dates has been fixed
Speed improvement
HTC Sense not crashing anymore
Screen glitches are gone
Playing Tegra3 optimized games feels better now, have not had any lag yet
HTC Gallary playback goes smoother
ICS detection improved, dots removes in Youtube app
Beats audio improved, no more skipping
Non-Sense widget scrolling is now smooth
HTC Teeter running smooth now

In the end there will be only ( c )haoss ...
13 godina
HTC One X

cuj teeter radi smooth :D. Super. Kod buraza na p350 isto radi super.

ja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ovaj telefon mi stvarno izgleda super, ali onaj koji ne koju stranicu prije napisao da je dhd dobar mislim da ga nije koristio.... Imala sam ga 2.mj (cim je izasao) i poludjela, ni na jednom telefonu nisam morala toliko sparat bateriju ko na njemu ja sam hodala s 20% svjetlone ekrana da bi navecer na kavi strahovala hoce li izdrzat.... Zastekavao je cesto i ono kaj je neko spomenuo touch mu je imao ohooohooo sporiji odaziv nasprem iPhonea a tada je bio top model htc... Odahnula sam kad sam ga se rijesila.
13 godina
life kaže...
Ovaj telefon mi stvarno izgleda super, ali onaj koji ne koju stranicu prije napisao da je dhd dobar mislim da ga nije koristio.... Imala sam ga 2.mj (cim je izasao) i poludjela, ni na jednom telefonu nisam morala toliko sparat bateriju ko na njemu ja sam hodala s 20% svjetlone ekrana da bi navecer na kavi strahovala hoce li izdrzat.... Zastekavao je cesto i ono kaj je neko spomenuo touch mu je imao ohooohooo sporiji odaziv nasprem iPhonea a tada je bio top model htc... Odahnula sam kad sam ga se rijesila.

Mob je ipak extra. Stavis custom rom, kernel drugi ako vec taj custom nema neki nabrijani. Nece zastekavati. Sta imas umjesto njega sad ?

ja
16 godina
life kaže...

Ja sam imal dhd skoro 2 godine, i nikad problema s njim.Baterija bez problema 1 dan, stekanje jako rijetko.

13 godina
neaktivan
Ja kazem moje dojmove kao ne zahtjevnog korisnika.... Baterija mu je bila glavni problem
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice