HTC 8S

poruka: 882
|
čitano: 466.963
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC 8S".
12 godina
neaktivan
Re: HTC 8S

ok, jesi u postavkama za poruke stavio uključeno čavrljanje na facebooku? i također da si dostupan??

12 godina
neaktivan
HTC 8S

Pa ne mogu staviti jer mi se javlja ono šta sam prije pisao. Probao sada preko Microsoft računa opet mi javlja neku grešku...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC 8S

evo sredili su onu gresku kod skidanja aplikacija sa marketa..sada sve radi..bio sam na njihove stranice,pola svijeta je bilo u istoj situaciji,,svaka cast microsoft!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Danas odem aktivirati Viber - NEĆE ! Pokušavam poslati poruku nekome dođe obavijest "This contact no longer has Viber installed. Send regular SMS message instead?" i onda se non-stop to pojavlja i ne mogu poslati poruku!

Onda odem aktivirati WhatsApp - NEĆE ! Utipkam svoj br. i onda mi piše "Could not connect to Whats App. Please check your netwprk settings and try again later."!

{#}

Više stvarno ne znam dali je u meni problem pa ne znam aktivirati sve to ili je do mobitela?

0 0 hvala 0
16 godina
Bez uvrede, ja mislim da ti,nesto krivo radis cijelo vrijeme. Da zivim u zg lako se nademo pa bi ti pogledao...
Windows Phone FTW
14 godina
protjeran
HTC 8S

Koji noob {#} Pa jel imaš kojeg rođaka ili prijatelja koji ima bilokakav smartphone da ti pokaže?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC 8S

{#}

jel postoji mogućnost da se mob ugasi prilikom punjenja? {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DommY kaže...
Bez uvrede, ja mislim da ti,nesto krivo radis cijelo vrijeme. Da zivim u zg lako se nademo pa bi ti pogledao...

Ma kakva uvreda, pa ako stvarno vidim da radim nešto krivo onda ću sam sebe proglasiti idiotom za to. {#}

Npr. Facebook chat sam probao ići aktivirati i po uputama ovog tipa (

), ali jednostavno stalno dođe do neke greške i ne znam kako dalje!

Eto, ako se nađe netko iz Zg s ovim mobom voljan pomoći neka se javi! Dogovorimo se za neku normalnu cijenu!

12 godina
neaktivan
HTC 8S

Svi sve znaju, a pitam da netko pomogne uživo i još bi se dogovorili da dam nešto i nitko se ne javi osim Dommy-ja koji nije iz Zg. :)

A čisto sumnjam da nema nikog iz Zg. Ali očito znate aktivirati te aplikacije ko i ja... haha

1 1 hvala 0
14 godina
HTC 8S

Nema se tu što znati. Ako ne radi, nije do tebe nego mobitela. Nije to kvantna fizika.

Why so serious?
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Moze preporuka neke igre? Trenutno se zabavljam sa nes emulatorom, al brzo dosadi :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 0:36 (glupikonj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Od besplatnih ja imam ove: ragdoll run, unite, what's my iq (odlicna igra koja te lako zezne, zastekao sam na 20 i nekom pitanju gdje se pojavi bomba a ja je trebam nekako deakt a neznam kako ako to ne ucinim u roku 10sec onda sam izgubio:D), fart and burp (za zezanciju) i chicken story 2.

imam jos istunt 2 i fruit ninja ali samo demo verzije..
preporucite i vi drugi neke dobre igre ili apove..:)
Windows Phone FTW
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Meni Viber uredno radi .poslali mi KOD koji sam utipkao i sve ok, Whatsapp isto radi, sve 5.

Vidim da neki imaju problema, s ove dvije aplikacije..mozda je najbolje resetirati uređaj na tvornicke postavke pa sve ispočetka..kreiranje accounta i ostalo..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Lycos kaže...

Meni Viber uredno radi .poslali mi KOD koji sam utipkao i sve ok, Whatsapp isto radi, sve 5.

Vidim da neki imaju problema, s ove dvije aplikacije..mozda je najbolje resetirati uređaj na tvornicke postavke pa sve ispočetka..kreiranje accounta i ostalo..

eto meni npr nije nikakva poruka stigla... Ma mislim da cu nazvat onu sluzbu kad nitko od pomoci, a jos kupim mob zbog takvih stvari i onda mi nece funkcionirat

..

14 godina
neaktivan

pa ni meni na viber ne stigne poruka i onda me oni nazovu i kazu kod,utipkam i sve radi ok...meni vise cudi sta se onaj dan niko nije javio sa onom mojom greskom,,koju je cili svit ima na win marketu,al ocito mozda neki i nisu...a za ovaj fejsbuk chat,ne znam ,jer chat i ne koristim priko moba, facebook aplikacija mi radi ok ,ima i notifikaciju koja stize uredno.......

12 godina
neaktivan
HTC 8S

Meni facebook chat radi normalno, radio sam gore po onom videu malo iznad

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
vedranST kaže...

pa ni meni na viber ne stigne poruka i onda me oni nazovu i kazu kod,utipkam i sve radi ok...meni vise cudi sta se onaj dan niko nije javio sa onom mojom greskom,,koju je cili svit ima na win marketu,al ocito mozda neki i nisu...a za ovaj fejsbuk chat,ne znam ,jer chat i ne koristim priko moba, facebook aplikacija mi radi ok ,ima i notifikaciju koja stize uredno.......

Koju FB aplikaciju koristiš da ti sve stigne na vrijeme? Ja onu glavnu i često se ni ne pojavi da imam zahtjev za prijateljstvo, poruku i obavijest, a imam. Tek vidim kad kliknem na nešto od toga...

14 godina
neaktivan

onu glavnu ,evo vidis u slikama,pitaj ako ti sto nije jasno,meni sve radi ,ajmo rec ok,mozda notifikacije nisu bas 100 postotne al za rekreativnog korisnika kao ja meni ok..moras ukljuciti na drugoj slici vidis da ti se pojavljuje i kod zakljucanog zaslona..

14 godina
neaktivan

mene zanima,kako vibru ugasiti na kad pritiska touch tipke na dnu ekrana,al izgasena mi je vibra,,cini mi se da se to i ne moze,, zanima me kako iskljuciti rotaciju zaslona,ni to se ne moze???

14 godina
vedranST kaže...

onu glavnu ,evo vidis u slikama,pitaj ako ti sto nije jasno,meni sve radi ,ajmo rec ok,mozda notifikacije nisu bas 100 postotne al za rekreativnog korisnika kao ja meni ok..moras ukljuciti na drugoj slici vidis da ti se pojavljuje i kod zakljucanog zaslona..

za screenshot na mobitelu pritisni home+power button da ne moraš slikat fotoaparatom.

Why so serious?
14 godina
neaktivan

pokusao i ne radi,,

12 godina
neaktivan
HTC 8S

Jel kod aktivacije Vibera i WhatsUppa treba imati kune na računu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ne kod vibera

12 godina
neaktivan
HTC 8S

Dali zna netko gdje mogu dobiti pomoć oko aktiviranja FB chata i ostalih aplikacija?

Odem u T-Mobile - NE ZNAJU!

Zovem telefon HTC-a za pomoć koji je kao za Hrv. - JAVLJA MI SE TIP NA ENGLESKOM!

Stvarno ne mogu vjerovat da se nigdje ne mogu dobiti informacije i pomoć vezane za mob osim na forumu, pa ak netko zna nek javi jer mi hitno trebaju aplikacije...

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC 8S

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zasto 2 komada?

16 godina

Kakav update ne kuzim?

Windows Phone FTW
12 godina
neaktivan
HTC 8S