Simple Machines Forum - Web Hosting

poruka: 11
|
čitano: 1.913
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

1.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zanima me,pošto znate bolje od mene

kolike su mjesečne/godišnje cijene za neki Web Hosting koji ima podršku za PHP , jer sam čuo da SMF forumi to zahtjevaju.

Na web hostingu bi se nalazio 'samo' taj forum i nebi trebao neki veći mjesečni bandwith/promet,jer sumnjam da bi bilo više od 4-5 posjetitelja na dan.

Trebao bih stoga hostati taj forum,jer posjedujem jedan SA-MP server (ne želim reklamirati),već imam free host forum,ali to nije to :P.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Može li se SMF forum modificirati? (npr.da promijenim temu)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.speedtest.net/result/426771192.png T-Com upload..što reći...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imaš hostova izvan hr sa cijenom od negdje 5$ na mjesec, moras samo imati neku kreditnu karticu da bi platio.

domena ti je 15$ godisne kod vecine hostva.

smf ima hrpu modova, tema i cega sve ne, baci oko na www.simplemachines.org

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

svi ti serveri imaju php.. a preporučam ne instalirati forume ni bilo šta preko cpanela.

radije to učini sam... prebaciš ftp-om forum i onda ga instaliraš ručno.

svakako predlažem phpbb forum......  www.phpbb.com   redovitiji je s updateovima i obljubljeniji od forumaša.

www.svijetkulture.com

0 0 hvala 0
17 godina

Heh sad svi... Nemaju svi, al ces lako naci one koji imaju plus sta ti je takav hosting jeftiniji od hostinga na Win platformi.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Simple Machines Forum - Web Hosting

Ok je dobro je sve.

Nabavio sam hosting sa .tk (to je free) a za

server koristim netfast i sve mi je free...nezz jel je to dobro izvedeno i mozda cete mi se smijati

ali pogledajte forum www.bloodzgaming.tk jos nisam modificirao nista..osim teme..sutra   cu

boardove i to stavljat..

17 godina
neaktivan

O kvragu...i kod tebe sam visitor 999,999.

Ljudi, za malu lovu godišnje se može dobiti dobar host.

Jedan od primjera inside.hr

I onda radi gotovo što te volja, a imaš i podršku

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja.- J. Krishnamurti

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
hondo kaže...

svi ti serveri imaju php.. a preporučam ne instalirati forume ni bilo šta preko cpanela.

radije to učini sam... prebaciš ftp-om forum i onda ga instaliraš ručno.

svakako predlažem phpbb forum......  www.phpbb.com   redovitiji je s updateovima i obljubljeniji od forumaša.

Nemojte samo ovakve postove postavljat..citiram: "svakako predlažem phpbb forum...... www.phpbb.com redovitiji je s updateovima i obljubljeniji od forumaša."
jer to je isto kao da netko pita "Koju da Vistu uzmem,x32 ili x64?" a ti mu odgovoriš "Uzmi XP"..pa čovječe valjda znam svoje razloge zašto želim SMF...
17 godina
neaktivan

da, možeš modificirati smf.

dugo godina sam ga koristio i odličan je.

imam i portal addon, arcade (flash igre), itd. sve u svemu, ne možeš pogriješiti

dobio žučka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Samo malo da pitam..u čemu je petlja..ja imam stranicu koja nije subdomain nego domain znaci (www.bloodzgaming.tk nije www.bloodzgaming.dot.tk)

Napravio sam novi MySQL/PHP FREE račun na 000webhost.com i preko FTP-a ubacio sav sadržaj SMF foruma.Registrirao se na dot.tk i prebacio web stranicu sa 000webhost.com na .tk (kao redirect,samo skida podatke sa 000webhost.com) i sad npr idem na www.bloodzgaming.tk i on skida podatke sa 000webhost.com. Jel to legalno? mislim ako je izvedivo tako,zašto onda svi kupuju .com ili neke druge dome,kad je bolje free .tk a svejedno ti je,imaš 10gb bandwitha,ftp,mysql,php..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako ne piše suprotno onda je legalno.

dobio žučka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

nadam se da je..da mi ne dođe inspekcija haha

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice