Progaram za Iizradu web stranica?

poruka: 18
|
čitano: 3.557
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Progaram za Izradu stranica na webu pomoć

Zanima me dali itko zna neki program u svezi izrade stranica koji nije težak za upotrebu i da mogu raditi svoju vlastitu stranicu u njemu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Progaram za Izradu stranica na webu pomoć

Weebly izrađuješ stranice direktno na netu i vrlo je jednostavno ak ako bi neku zahtjevniju web stranicu javi

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Progaram za Izradu stranica na webu pomoć

Ej hvala ti puno daj mi samo reci kad ase registriram vamo na tome situ zanima me dali se mora ista placati njima i kolika je provizija ako mora

I zanima me u cemu se radi,php,asp html

15 godina
neaktivan
zeljacboy kaže...

Ej hvala ti puno daj mi samo reci kad ase registriram vamo na tome situ zanima me dali se mora ista placati njima i kolika je provizija ako mora

I zanima me u cemu se radi,php,asp html

Imaš i free account tako da na tom free accountu ne moraš ništa plaćat.

Editor je WYSIWYG (znači ti samo ubacuješ text i to nema čeprkanja i zezanja s kodovoima.

Ovo dolje popuniš i dalje slijediš upute i registriran si

Registracije :) Registracije :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 0:27 (Skizzy).
14 godina
neaktivan
ok shvacam i smao mi reci dali je to sto ja naravim dostupno na web site i do koliko podataka se moze staviti i,koliko vrijedi taj free account
15 godina
neaktivan
zeljacboy kaže...
ok shvacam i smao mi reci dali je to sto ja naravim dostupno na web site i do koliko podataka se moze staviti i,koliko vrijedi taj free account

Mislim da nije određeno koliko vrijedi taj free account.

Dostupno je na netu ali neznam pod šta si to mislio jel si mislio dal ćete se moći naći s google tražilicom ili?

EDIT: Njihovu besplatnu domenu što ćeš dobit jel malo predugačka pa bi ti preporučio da je skratišhttp://www.dot.tk/en/index.html?lang=en .

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 0:31 (Skizzy).
14 godina
neaktivan
da mislim na to dali ce biti dostupan na web pregledniku ili samo kao stranica kojoj sam dao ime...Hvala ti na velikoj pomoći
15 godina
neaktivan
zeljacboy kaže...
da mislim na to dali ce biti dostupan na web pregledniku ili samo kao stranica kojoj sam dao ime...Hvala ti na velikoj pomoći

Ako ćeš htjet da te ljudi mogu nać s googlom tu upiši adresu web stranice koju ćeš dobiti http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl .

14 godina
neaktivan
dodao sma te na msn
15 godina
odjavljen
Skizzy kaže...
zeljacboy kaže...

Ako ćeš htjet da te ljudi mogu nać s googlom tu upiši adresu web stranice koju ćeš dobiti http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl .

A što je sa SEO?! {#}

15 godina
neaktivan
alankish kaže...
Skizzy kaže...
zeljacboy kaže...

A što je sa SEO?! {#}

Hvala što si me sjetio :)) spavalo mi se jučer pa sam skroz zaboravio

To ću mu objasnit na Msn-u da ne spamam po forumu :)

Jel koliko vidim on će krenut ipak na izradu malo složenije web stranice.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 15:56 (Skizzy).
14 godina
neaktivan
ja bih htio da moja stranica bude malo veća i jača napr nekakva firma,ili agencija ili neki servis preko neta....hvala vam dečki puno
15 godina
odjavljen
zeljacboy kaže...
ja bih htio da moja stranica bude malo veća i jača napr nekakva firma,ili agencija ili neki servis preko neta....hvala vam dečki puno

Kako to misliš da stranica bude firma ili agencija ili servis preko neta?Za izradu web servisa je potrebno puno više od online generatora HTML koda, drag'n'drop-a i point and click izrade.

15 godina
neaktivan

dreamweaver je najbolji{#}

bojan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Progaram za Iizradu web stranica?
da li je moguće u dremweaveru povezati bazu podataka i kako? hvala :)
15 godina
odjavljen

Imaš Connection dialog box i u njega upišeš podatke za konekciju.Naravno prije toga trebaš imati isparavno postavljen SQL server.Naravno potrebno je neko predznanje o tome.

15 godina
neaktivan

wpm {#} = web page maker, nije besplatan ali postoji na sivom tržištu {#}

Živi svaki dan kao da ti je zadnji !! Komjuteri su budućnost svijeta...-.-'
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hehhe..hvala naravno ajde da nespapamo vamo da mi ajvis na pvt gdje gamogu pronaci...hvala
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice