Koliko sam vidio, 2-3 teme do sada bave se besplatnim forumima, ali iz njih nisam uspio bas previse saznati, pa se nadam da otvaranje nove teme nece biti problem.
Do pred 2-3 tjedna imao sam forum na forum5.com, a onda je bez objasnjenja krepao i moj forum kao i svi drugi koji su koristili ovu uslugu. Buduci da se vec duze vrijeme nista ne dogada, a forum5 je ocito prilicno nepouzdan (kad sam radio forum pred 4 godine nisam ocekivao da ce se toliko dugo odrzati, pa nisam previse razmisljao o ponudi), vrijeme je da napravim novi forum (tj. isti forum na drugom mjestu). Dakle, znam kojim temama ce se forum baviti, imam ekipu koja ce ga koristiti, samo mi trebaju preporuke i savjeti gdje i kako da to napravim. Nemam hosting, a zanimaju me besplatna rjesenja (i za forum i za hosting). Ono sto mi treba je koliko-toliko pouzdanost usluge, da se ne dogada da forum bude nedostupan svako toliko, mogucnost da teme na forumu ne budu vidljive neregistriranim korisnicima i mogucnost da kao administrator odobravam (ili ne odobravam) ljudima koristenje foruma nakon sto se registriraju (pozeljno je da je moguce odabrati razlicite skinove, dodjeljivati rangove korisnicima, imati neke osnovne statistike i sl.). Inace, imam nesto malo iskustva s izradom web stranica (Dreamweaver, FrontPage, FileZilla), znam osnove HTML-a i neke osnove odrzavanja foruma (na forum5.com).