Ima puno primera, ali sad sam trenutno naisao na ovaj: www.gickr.com
U kom programu se moze postici ovo preslikavanje ovih slicica o crnu podlogu?
Ima puno primera, ali sad sam trenutno naisao na ovaj: www.gickr.com
U kom programu se moze postici ovo preslikavanje ovih slicica o crnu podlogu?
pa ovaj koji si našao je čisto dobar.
photoshop, fireworks, gimp
sva tri ovo mogu
Hvala vam ljudi!
U photoshopu sam nesto radio, ali ne ovo, a ovi drugi programi su mi skroz nepoznati!
Probacu u photoshopu posto njega vec imam!
Gde se ide u photoshopu na koju opciju, da li se ide u deo gde su efekti ili...?
Jurluk, dobro si ovo odradio, meni se svidja!
Poz!
Hvala vam ljudi!
U photoshopu sam nesto radio, ali ne ovo, a ovi drugi programi su mi skroz nepoznati!
Probacu u photoshopu posto njega vec imam!
Gde se ide u photoshopu na koju opciju, da li se ide u deo gde su efekti ili...?
Jurluk, dobro si ovo odradio, meni se svidja!
Poz!
Photoshop ti je najbolji i najzahtijevniji, ako si više "casual" dizajner onda ti je moja preporuka Corel Paintshop.
jurluk, skinuo sam ovaj program paint.net.
Izgleda mi simpaticno.
Ajde molim te otkrij mi ovo tvoje slucajno otkrovenje!
Kako si napravio ovu sliku sto si okacio?
evo probat ću objasnit najjednostavnije što je moguće. bit će komplicirano, al valjda ćeš skužit. pogledaj i slike koje će ti puno pomoći
i dalje sliku možeš uređivati kako želiš. ako nešta nije jasno, pitaj(te)
Jurluk, hvala ti!
Uspeo sam da napravim zeljenu sliku!
To je to, to mi je trebalo!
Samo se pitam, kako si uspeo slucajno da dodjes ovakvog postupka?
Verovatno imas nekog predznanja iz dizajna.
Hvala, jos jednom!
Pozdrav!!
Treba ti za web stranice? Nemoj se mučiti ni paintom ni corelom ni photoshopom. To se može riješiti reflekcijom u JavaScriptu. Prouči OVU stranicu. Tu ti je kod za reflekciju koja se prilagođava pozadini. Dakle, ako je pozadina crna, bit će ko na tvojoj stranici, ako je pozadina zelena bit ćeisto ko na toj slici samo okolo zeleno. Pomoću JavaScripta možeš također postaviti tzv. vodenu reflekciju, ali se najčešće izrađje u photoshopu.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
A evo još ako te zanima prozirnost slike:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Upiši u google free scripts i zabavi se ....