Kako zaraditi sa dobrom stranicom

poruka: 9
|
čitano: 4.584
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Neka netko objasni kako popularne stranice zaraduju masovnu lovu,a da na svojim stranicama nemaju nikakve sisteme od Google-a,Yahoo-a,Microsoft-a i nisu u nikakvim (Affiliate Piramida MLM CPC PPC EPC itd.) sistemima...

Primjer : Ja imam svoj blog ili domenu na kojoj imam posjecenost od 10.000 ljudi/dnevno - zanima me da li postoji nacin da zaradujem sa svojim web site-om, a da nisam u nikakvim sustavima : navedenim prethodno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa ako ti je superpopularna stranica mozes sam prodavati svoj reklamni prostor tj. mjesta za banere.

Ali zato najvjerovatnije trebas uloziti neke pare za marketing.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo jedan primjer:

Napiši post na blogu u kojem ćeš navesti kako tražiš sponzore koji će ti poslati novac(poštom) i sliku(emailom). I tu sliku staviš sa lijeve ili desne strane bloga i dodaš link koji može odvesti na stranicu sponzora...

k1.c0
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako zaraditi sa dobrom stranicom
Može li se vidjeti taj twoj blog?
15 godina
neaktivan

Ma to sam samo ovako pitao...

inace nemam ni site ni blog,ali imam jednu super ideju za portal koji bih volio uskoro napraviti,a koliko sam gledao po googlu takav site ne postoji uopce i to mi je jako cudno...nadam se da cu ostvarit ideju kroz mjesec,dva....Za sada me zanima zarada samo ne zelim nijedan od navedenih sustava gore...

i btw jel zna netko mozda da li se treba napraviti autorsko pravo o ovome ili? Slao sam DZIV-u ali mi ne odgovaraju

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Naplaćuješ čitanje, nešto kao Times novine. Njima dobro ide.

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
Re: Kako zaraditi sa dobrom stranicom
Onjegin kaže...

Fascinantan si.

Tema stara k'o Isusovo magare.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
13 godina
neaktivan
Re: Kako zaraditi sa dobrom stranicom
sudy_freak kaže...
Onjegin kaže...

Fascinantan si.

Tema stara k'o Isusovo magare.

Izašla mi je u aktivnim.

Nisam ni čitao datum niti sam tražio u podforumima, 100% sam siguran da sam ovoj temi pristupio iz aktivnih.

Isprike.

10 godina

Da, bila je u aktivnim, netko danas registriran (ispod imena mu pisalo "suspendiran") je objavio 2 neka linka. Vjerojatno moderatori izbrisali

0 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice