Joomla 1.7/2.5 blank page nakon logiranja u admin

poruka: 6
|
čitano: 1.583
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

imam jedan problem, nadam se da mi mozete pomoci...

Naime uvijek kad sam radio na localhostu sa Joomlom 1.5., i kada bi ga prebacio na neki server administracija te stranica bi odlicno radila, i sve bi bilo odlicno i bez greške radila na serveru...

Ali sa Joomla 1.7 ili 2.5, imam problema naime ja radim web stranice na localhostu pa ih prebacim na neki server kada sam gotov, ali kada prebacim te stranice administracija joomle mi ne radi, pojavi mi se normalno obrazac sa prijavu ja se logiram i nakoan toga mi se otvori samo prazna bijela stranica, nema nista... ne kuzim zasto je to tako... dal ima kakve ideje???

namjestio sam pressimision na 755 (mape) i 644 (datoteke), configuration.php je dobro namjesteno, jedino ako je u ovim kodovima negdje greška:

var $debug = '0';
    var $debug_lang = '0';
    var $sef = '0';
    var $sef_rewrite = '0';
    var $sef_suffix = '0';

mozda je tu nesto krivo (to je iz datoteke configuration.php)

dal ima tko kakve ideje zasto mi ne radi administracija joomla?

hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Joomla 1.7/2.5 blank page nakon logiranja u ad
karloanto1 kaže...

Ne koristim Joomlu često, dapače mrzim je, a ovdje možeš pročitati i zašto. Uglavnom, bez dobrog znanja PHP/MySQL/JS/Joomla frameworka, zaboravi. Puno više od toga kaj si ti tu naveo, ti može stvarati problem. Have fun Cool

EDIT: Oops, izgleda da BUG ima bug s kratkim urlovima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 18:49 (alankish).
12 godina
neaktivan

ovaj link ne radi :)

14 godina
neaktivan

Probaj napravit lokalno backup sa akeebom i onda sa njom postavi stranicu na server pa javi kako je prošlo

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Imaš li pristup error.log-u na serveru? Umjesto da svi izmišljaju toplu vodu sa probaj ovo, probaj ono, lijepo pogledaj error log u apache-u i vidjet ćeš gdje je problem.

Ad astra peronospora

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
karloanto1 kaže...

ovaj link ne radi :)

Ispravljeno. BUG forum ima bugŠutim. Pročitaj i zabavi se.

plin kaže...

Probaj napravit lokalno backup sa akeebom i onda sa njom postavi stranicu na server pa javi kako je prošlo

Kriste, kakva akeeba? Jedan od najgorih modula za nesretnu Joomlu. Security = nula, plus kompresiranje na serveru, što ti itekako može zagorčati život ukoliko si ograničen prostorom, odnosno korisnici čuvaju kopije mailova na serveru. Da mi za backup treba akeeba, ili bilo kakav point'n'click bloatware, odavno bih bio gladan.

Bypass kaže...

Imaš li pristup error.log-u na serveru? Umjesto da svi izmišljaju toplu vodu sa probaj ovo, probaj ono, lijepo pogledaj error log u apache-u i vidjet ćeš gdje je problem.

Slušaj Bypassa, i čitaj .log fajlove, pretpostavka je da imaš error logging uključen u php.ini fajlu, naravno ako imaš pristup istome, .htaccessu i naravno u konfiguraciji same Joomle. Inače, blank page, ti znači da imaš kao što i sam znaš određene errore, no izgleda da su ti isključeni, odnosno čak niti njih ti Apache ne prikazuje. Često su rezultat nestručne migracije sa servera na server, deploya sa razvojnog servera, lokalnog na live i obrnutu, kao i veliki broj nekompatibilnih modula/plugina u Joomli, nepotpunog update core systema Joomle, hacknute stranice, česta pojava ili nepotpunog backupa, odnosno čak usred različitih verzija Apache servere/PHP parsera na relaciji localhost -> live server. Ukoliko te još što zanima, pitaj. Usput .log file ti se nalazi na putanji: \apache\logs\error.log.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice