Izrada Cro4Life web sajta

poruka: 48
|
čitano: 10.783
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Svaki doprinos je dobrodošao Osmijeh

Inače, svaka čast na trudu manic Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pozzz...evo manic da ti se javim da ne bi ispalo kako sam te izradio,napokon sam zavrsio svoj site pa se sad bacam na tvoj design,nasao sam cak bolji template!!!Cujemo se...

www.cameleon-club.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Smijesni ste...Pa za 100 kn se nađe dobar hosting i 50ak kn za domenu...a tu se slepat na malo ozbiljnijem sajtu na freehostingu je grijeh....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Izrada Cro4Life web sajta
The_Manyak kaže...

pozzz...evo manic da ti se javim da ne bi ispalo kako sam te izradio,napokon sam zavrsio svoj site pa se sad bacam na tvoj design,nasao sam cak bolji template!!!Cujemo se...

Super. Ja sam trenutno zatrpana poslom. dolazim doma s posla tek u 6 navečer, a trebam na diplomskom radit tako da nisam našla vremena da napravim neke stvari. ali kada mi pošalješ dizajn ja ću dovršit još one elemente koje sam rekla u ovoj temi i onda stavim na server novu verziju. pozz

Jax kaže...

Smijesni ste...Pa za 100 kn se nađe dobar hosting i 50ak kn za domenu...a tu se slepat na malo ozbiljnijem sajtu na freehostingu je grijeh....

Kao što sam već rekla, ovaj sajt nije nešto zahtjevan što se tehnologija i prometa tiče, pa ne kužim zašto bi kupovali domene i hosting.
17 godina
neaktivan

jel taj sajt konačno napravljen ili???

ako za početak treba toliko prenemaganja što ćete vi kasnije??

kupite hosting za 200kn (što znači da ne izlazite 2 vikenda i ne trošite lovu na lokanje)

to možete dobiti već oko 2-3 GB prostora što vam je dosta za slijedećih 2-3 godine funkcioniranja weba, foruma i 200 mail adresa

sklepajte neki html-css template i naravno doradite ga po vašem guštu.. i onda krenite slagati sadržaj...

jel to takav problem??

koristeći free domene i besplatni web prostor koji je pun bannera i popupa... ostavit ćete u startu dojam trash web stranice.... tako da se milijun puta bolje isplati uložit 200injak kuna godišnje i imati pošteno plaćenu i čistu domenu i web prostor.... ove free stravi i one stare  .tk domene su već par godina totalno out.

www.svijetkulture.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2008 18:55 (hondo).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

@hondo

Da si pogledao poruke u temi shvatio bi da su host i adresa već određeni prije 3 mjeseca i tu više nema rasprave. Da ideš na sajt cro4life tima primjetio bi da tamo nema nikakvih reklama o kojima ti govoriš. Što se tiče dizajna, The_Manyak je odabrao template i sada će ga malo doraditi i onda ja još dovršim ovaj programerski dio i uploadam sve na server.

Priznajem da se je izrada sajta odužila, ali ja stvarno u zadnje vrijeme nemam vremena jer na dan imam otprilike 4h slobodnog vremena, a u to vrijeme trebam radit na poprilično zahtjevnom diplomskom i na još jednom projektu a i mod sam ovdje, pa nikako da si izdvojim vremena da ovo privedem kraju, ali evo izvest ću sada nešto.

17 godina
neaktivan

Samo font na stranici promjenite, inače sve 5

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ispričavam se... tako ste jasno dali do znanja koja je domena da nisam ni vidio Poljubac

daj smislite nešto drugo jer ova vam baš nije na diku....

www.svijetkulture.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moja preporuka je:
http://itex.ba

Imaju odlicne cijene a i podrska im je odlicna!

16 godina
neckoforum1 kaže...

Moja preporuka je:
http://itex.ba

Imaju odlicne cijene a i podrska im je odlicna!

Mislim da im je bolje uzet neki server u Hrvatskoj.
16 godina
neaktivan

Svaki ozbiljniji hosting se nalazi izvan hrvatske, jer rijetki su oni koji imaju 24 satnu podrsku....kao ITEX.BA , ja sam isprobao i vjerujte ukoliko imate pitanje ili cak ukoliko zelite testirati server tamo u ITex - u je sve moguce,ljudi su profesionalci.

17 godina
neaktivan

Ma server je već određen. Zapravo sada bi mi još samo trebalo dovršit programiranje. Dobro da ste me podsjetili, koliko posla imam u zadnje vrijeme, zaboravila ja više na ovo. Nego, dizajn mi je još uvijek problem, pošto mi se dosta ljudi javi da će napraviti, a onda na kraju ništa od toga. Zato mislim da bi bilo najbolje ostaviti za sada ovaj jednostavan dizajn, a kasnije, ako se javi koji dizajner može se promijeniti.

16 godina
neaktivan
manic kaže...

Ma server je već određen. Zapravo sada bi mi još samo trebalo dovršit programiranje. Dobro da ste me podsjetili, koliko posla imam u zadnje vrijeme, zaboravila ja više na ovo. Nego, dizajn mi je još uvijek problem, pošto mi se dosta ljudi javi da će napraviti, a onda na kraju ništa od toga. Zato mislim da bi bilo najbolje ostaviti za sada ovaj jednostavan dizajn, a kasnije, ako se javi koji dizajner može se promijeniti.

Mozda mogu za dizajn preporuciti isto tako profesionalce www.extreme.ba, odlicno rade dizajn a imaju i puno referenci...
16 godina
neckoforum1 kaže...
Mozda mogu za dizajn preporuciti isto tako profesionalce www.extreme.ba, odlicno rade dizajn a imaju i puno referenci...
Koliko sam skužio, cijelu stranicu će raditi članovi tima koji su i osmislili ovaj projekt, znači neki članovi ovoga foruma. Dakle imaju i programere, dizajnere, ljude koji će pisati na stranici, rješavati probleme...
17 godina
neaktivan

daj više napravite taj sajt....

napravio bi već amazon shop... a ne jedan webić obični.

di je ta stranica??? na kojoj adresi??

www.svijetkulture.com
16 godina
protjeran

www.cro4life.co.cc ??

aj citaj postove pa onda ispituj gdje je stranica Namigiva

http://www.speedtest.net/result/426771192.png T-Com upload..što reći...
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2009 21:22 (ScorpioN60).
14 godina
protjeran

ja sam inače web dizajner pa ako treba što pomoć javite mi se, evo mogu vam čak ponuditi i besplatan hosting kod mene na serveru, neograničen bandwith.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 10:24 (surferdean).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Stranica je gotova i ako treba mofu forum stavit gore

R.I.P EnlightenedPhoenix/////////ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice