Community site

poruka: 6
|
čitano: 1.090
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Community site

Pozdrav

Vec duze vrijeme razmisljam da napravim community site,ali dok sam malo istrazivao poceo sam razmisljat a par moguci problema

Ja sam zamisljao da napravim nesto u smjeru kombinacije CMS-a,galerije,chat-a,foruma i jos par sitnica ali sam se sjetio koji su moguci problemi
1.Kako to sve integrirat,za CSM sam mislio koristit Jooml-u jer sam prije radio s'njom i prilicno sam zadovoljan ali također razmisljam hocu mi moci sve ovo integrirat da se korisnici samo registruju na portalu i da se nemoraju registrovat posebno za svaku od navedeni skripti

2.Jezik-posto sam planirao da bude stranica na hrvatskom mogao bi imati problema sa jezik-om iako sam nasao chat na hrvatskom i joomla ima solidan prijevod ali je problem u galery i forum-u,za gallery-ju mislim da je najbolji coopermine ali ona nema hrvatski prijevod i kao forum bi bio najbolji SMF ali on se vise nemoze integrirat sa jooml-om

Svaka vrsta pomoci je dobrodosla...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Community site
Ako koristiš Joomlu onda ne bi trebao imati nikakvih problema jer jomla ima mogućnost da sve ovo što trebaš spojiš u jedno. Dakle ako se neko registrira na portal, neće trebati ponovno na chat (možeš koristiti flash chat) i forum (SMF).
17 godina
neaktivan
nije nista problem napraviti ,sve mozes integrirati ,samo je pitanje dali zelis/znas php pa da to napravis?
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
Community site

Joomla ti koristi istog usera za sve...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BugSU kaže...
nije nista problem napraviti ,sve mozes integrirati ,samo je pitanje dali zelis/znas php pa da to napravis?
 vec sam rjesio
forum,chat,i cms imao sam malo problema sa smf-om ali sve rjeseno
jedini preostali problem je kako da napravm da si svaki korisnik moze napravit vlastit blog po principu wordpress.com...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Community site

Progoglaj MU WordPress

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice