Nisi mu dao NIKAKVU konkretnu primjedbu, samo si rekao da je stranica očajna, kako da sad on zna kako to popraviti? Ako ne mislis dati konkretan prijedlog/kritiku izađi iz teme i sve pet.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam bio siguran da li da stavim ovdje ili ne, jer stranica stvarno nema baš sadržaja,ali ipak evo je.
Uglavnom sestra je turistički vodič i zamolila me da bi htjela biti prisutna na netu i da joj izradim mali web, više onako kao nekakvu info stranicu.
Ovo sam sklopio u par dana, kao što sam rekao sadržaja nema puno(naravno uvijek se može apgrejdati)...što vam se čini?
Nisi mu dao NIKAKVU konkretnu primjedbu, samo si rekao da je stranica očajna, kako da sad on zna kako to popraviti? Ako ne mislis dati konkretan prijedlog/kritiku izađi iz teme i sve pet.
Kompa zabrijavate... i nemislim se natezati tu sa vama, jer ocito ne razumijete sto sam napisao, a mislim da sam bio sam dovoljno jasan i konkretan u mom drugom ocitovanju ako to ne razumijete sto sam napisao e onda jeb*mliga... Procitajte jos jednom !
A vi si i dalje slobodno lajkate vase odg., a moje dislajkajte.
Nisam bio siguran da li da stavim ovdje ili ne, jer stranica stvarno nema baš sadržaja,ali ipak evo je.
Uglavnom sestra je turistički vodič i zamolila me da bi htjela biti prisutna na netu i da joj izradim mali web, više onako kao nekakvu info stranicu.
Ovo sam sklopio u par dana, kao što sam rekao sadržaja nema puno(naravno uvijek se može apgrejdati)...što vam se čini?
nije lose.. jednostavno.. moglo bi se jos malo doraditi.. mozda nekakvu galeriju u sklopu onih slika? A sto joj ne dignes neki wordpress sa nekom free temom, pa joj tamo sklepas taj neki portfolio.
Zapelo mi za oko... ovaj gumb contact ... loše obrađen (rubovi imaju bijele dijelove, transparent background treba napravit ; PNG sliku recimo )
@destructor-naravno da bi se moglo svašta još dodati,sestra hoče simplicity,mislim da je to i dobila.Ali sigurno s vremenom dodam neke stvari.
@marijdil-bode i mene isto,napravit ču nešto u fireworksu,stvarno se previše primijeti.
Pozdrav, molim vas možete otići na ovu stranicu i ispuniti ankteu.
Morali smo raditi Google Sites u sklopu jednog kolegija te mi potrebni rezultati ankete i Google Analyticsa. Možete slobodno i popljuvat
Hvala svima koji ispune.
Evo ja našao malo vremena a imo vec duze vrijeme jednu ideju. Dakle prvo da vam dam link
O cemu se radi ovdje.
Pa ovdje mozete (trenutno) skinuti igre za Amigu u .exe formatu, znaci nemorate imati emulator ni nikakve druge plugine da bi igru pokrenuli i igrali, uz igru stavljam po 1 screenshot i više informacija ako ih imam. Mislim proširiti to na NES, SNES, MG2 ,PSX platformu tako da bude 5 platformi na kraju i sigurno više od 500 igara.
Svaki prijedlog je dobrodošao.
Pozdrav
Kako radim neke stvari za jedan portal koji jos nije "sluzbeno" objavljen, volio bih cuti vase misljenje o njemu.
Sve sugestije te dobronamjerni komentari su i vise nego dobrodosli. Bio bih vam zahvalad da date i neke prijedloge ako imate kakvu ideju ili nesto sl.
Evo i link:
Naglasavam da se na portalu jos radi te se jos uvijek sve da ispravit...trebamo napraviti i banner, a i mozda novi logo pa bi mi dobro dosla pomoc od nekoga tko bi mi mogao dati koji savjet oko toga (bannere nisam nikada radio pa ako netko zna kako i sta te ima volje pomoci neka posalje PM).
Zahvaljujem unaprijed!
Super ideja, jednostavna i pregledna stranica. Možda malo da staviš neki drugi font, ovaj mi izgleda malo "izlomljeno" iako može biti da je to zbog monitora i prozora jer nemam clear type uključen.
Sviđa mi se, jednostavno također i pregledno. Ne volim kada ima previše teksta, slika i kada je sve razbacano. Ovdje se lako snalaziti, sve mi je lako dostupno.
Super ideja, jednostavna i pregledna stranica. Možda malo da staviš neki drugi font, ovaj mi izgleda malo "izlomljeno" iako može biti da je to zbog monitora i prozora jer nemam clear type uključen.
Da, taj font sam stavio samo za probu, koristit ću neki koji se može lakše čitat. Hvala na primjedbi ;)
evo da i ja stavim svoju stranicu, da čujem šta BOLovci misle o njoj :)
Rađeno u : Photoshop, PHP, Javascript.
Vrijeme izrade : dizajn oko 3 dana (od nule, osim osnovne teksture kože i vektorskog objekta mačke u logu koje sam preradio putem Photoshopa ) i programski dio oko tjedan (radio sam neki templating engine koji mogu ponovo iskoristit na drugim pa je potrajalo).
Kritike i pohvale dobrodošle.
Stranica ti je prelijepa
svaka čast
Iskreno, ne svidjaju mi se ovi buttoni, ko da su u nekom button generatoru napravljeni...
Stranica ti je prelijepa
svaka čast
meni su macke lijepe
Kako radim neke stvari za jedan portal koji jos nije "sluzbeno" objavljen, volio bih cuti vase misljenje o njemu.
Sve sugestije te dobronamjerni komentari su i vise nego dobrodosli. Bio bih vam zahvalad da date i neke prijedloge ako imate kakvu ideju ili nesto sl.
Evo i link:
Naglasavam da se na portalu jos radi te se jos uvijek sve da ispravit...trebamo napraviti i banner, a i mozda novi logo pa bi mi dobro dosla pomoc od nekoga tko bi mi mogao dati koji savjet oko toga (bannere nisam nikada radio pa ako netko zna kako i sta te ima volje pomoci neka posalje PM).
Zahvaljujem unaprijed!
izvrsno odrađeno, ima tu još nekih malih sitnih preinaka, tipa da ispod članka su ti povezani članci, ali mi se samo slika učitava, trebalo bi i tekst/opis, i ja bih maknio fb komentare, neprofesionalni su mi a i nemožeš ih brisati, bolji ti je http://disqus.com/ <--- vani se jako koristi, zatim na podstranici gdje ti je neka kategorija, u excerptu vijesti ili imaš previše teksta ili ti je premali div za excerpt pa se neka slova ne vide. osim toga, prevedi na hrvatski dane u tjednu sve ostalo bravo! ... jedino m nije jasno kako si od ovoga napravio ovo
Puno vam hvala ekipa na komentarima. Svaki komentar i prijedlog ce naravno biti uvazen.....sto vise prijedloga to bolje jer mozemo jos uvijek sve to ispraviti dok je vrijeme (portal cemo predstavit za cca max mj. dana ako ce sve biti ok).
Hmmm..."povezane clanke" mi svaki browser ok ucitava, mozda je bio neki bug u igri ili nesto sl. no sada gledam i sve radi ok.
Sto se tice fb komentara, budem dao taj prijedlog da ih maknu sa stranice te da stave kakapo ono sto si naveo (hvala na linku!).
Ponavljam, svi dobronamjerni komentari su i vise nego dobrodosli i ako mi netko moze pomoci oko izrade bannera i mozda novoga loga neka mi se javi na PM (inace, sa kojim programom bi bilo najlakse napraviti neki jednostavan banner..glavno da je program neki jednostavan i da nema previse prtljanja!?).
Sve ostalo sto si kakapo vidio cemo isto tako ispraviti...hvala jos jednom!
Hehehe...bogme se svasta da napraviti od onoga template-a.!
London Live tema. Uklonio si search, smanjio navigaciju, skresao footer, i promijenio boje slika i elemenata. Pa baš i nije neki posao.
Mada je originalna navigacija lijepša :)
London Live tema. Uklonio si search, smanjio navigaciju, skresao footer, i promijenio boje slika i elemenata. Pa baš i nije neki posao.
http://themeforest.net/item/london-live-3-in-1-news-magazine-and-blog/full_screen_preview/154462?ref=wpexplorer
Kolega prije ovoga posta je vec i sam vidio original template, nije ni receno da je sve radeno od "nule".
Sto se tice navigacije, posebno je naglaseno da hoce ovako kako je sada i to znam da se nece mjenjati.
Sada se samo sve finisira i skupljamo prijedloge kako i sta jos napraviti da sve bude najbolje moguce....ima jos dosta posla, ali kroz mj. dana max ce sve nadamo se biti gotovo.
Nije pitanje sve dizajna, ima tu jos dosta posla oko samoga projekta, biranja ljudi koji ce raditi na samome portalu i sl.....no ako imate kakav prijedlog oko samoga dizajna samo recite i sve cu naravno prenijeti onima koji sve odlucuju (ja nisam taj koji odlucuje sta i kako..mogu samo dati prijedlog).
No napominjem, niti sam ja radio ovo niti imam neke veze sa tim dizajnom....ljudi su sami birali template i sami su rekli tocno kako i sta hoce...doslovce sjede pored tebe i govore ti kako i sta.
Niti se kuzim u webdizajn niti me to zanima...vise sam za jedinice i nule te za programiranje u nekom jeziku i za prtljanje po mrezama....zato od vas i trazim savjet.
Najalkse je platit nekome da napravi web, e pa ne ide to bas tako kada ti ne curi lova na sve strane pa se krpamo kako znamo. Moze se reci da je ovo i moje (zarucnica je vlasnik portala) pa se zajedno nadopunjujemo, krpamo okolo i nesto zajedno pokusavamo napravit...najlakse je platit nekome izradu weba i gotova stvar. No kada vidim razne "webmajstore" kako rade...hvala lijepo, ne pada mi na pamet jos i to platit.
Napraviti cemo sami koliko mozemo...kasnije se lako dorade jos neke stvari.
Hvala svima!
P.S.
Molim samo nekoga da mi siben koji savjet oko bannera...koji program koristiti i sl. da ne placamo i to sada (ako netko moze napraviti banner ili pomoci mi oko njega bio bih uistinu zahvalan..ista stvar je i oko loga ako cemo raditi novi).
sudeći prema web portalima naših najvećih tiskovnim medija facebook komentari su daleko od neprofesionalnosti
http://themeforest.net/item/london-live-3-in-1-news-magazine-and-blog/full_screen_preview/154462?ref=wpexplorer
Jel se sjecas kad smo bili pricali o WP i Joomli i tzv "webmajstorima". Evo ti primjera zasto mrzim takve gotove sustave. Samo, nisu tu sustavi krivi, nije Joomla kriva sto je hakiraju pa mene hebu da vracam backupe, krivi su korisnici jer nemaju pojma niti ih je briga. Danas svaki Mujo napravi ono sto je ovaj gore napravio i zove se webmajstorom. E nije to bas tako...
Jel se sjecas kad smo bili pricali o WP i Joomli i tzv "webmajstorima". Evo ti primjera zasto mrzim takve gotove sustave. Samo, nisu tu sustavi krivi, nije Joomla kriva sto je hakiraju pa mene hebu da vracam backupe, krivi su korisnici jer nemaju pojma niti ih je briga. Danas svaki Mujo napravi ono sto je ovaj gore napravio i zove se webmajstorom. E nije to bas tako...
Nadam se da pod "Mujo" nemislis na mene jer takve izjave ti nisu potrebne...niti se ja smatram nekim webmajstorom (omg koja rijec) niti me to zanima.
Ovo radim samo zato sto mi je zarucnica vlasnik svega i pokusavam joj pomoci kako vec mogu.....a ne pada nam trenutno na pamet placati neke tzv "webmajstore", pogotovo e kada sam vidio kako ti isti "rade".
Trenutno radimo koliko vec mozemo sami napravit...kasnije ce doci vrijeme i za refresh dizajna, ali sada nije vrijeme za to. Trenutno nam je najvaznije da sve bude za cca mj. dana spremno za rad i da zavrsimo neke stvari oko dizajna i jos nekih sitnica posto tu jos ima dosta posla.
Svaka cast ! Odlicno izgleda, cak puno ljepse nego sto je original. Odlicno si uklopio boje i vrlo je lijepo sve poslozeno... Samo naprijed !
Nadam se da pod "Mujo" nemislis na mene jer takve izjave ti nisu potrebne...niti se ja smatram nekim webmajstorom (omg koja rijec) niti me to zanima.
Ovo radim samo zato sto mi je zarucnica vlasnik svega i pokusavam joj pomoci kako vec mogu.....a ne pada nam trenutno na pamet placati neke tzv "webmajstore", pogotovo e kada sam vidio kako ti isti "rade".
Trenutno radimo koliko vec mozemo sami napravit...kasnije ce doci vrijeme i za refresh dizajna, ali sada nije vrijeme za to. Trenutno nam je najvaznije da sve bude za cca mj. dana spremno za rad i da zavrsimo neke stvari oko dizajna i jos nekih sitnica posto tu jos ima dosta posla.
Pa zašto ne koristiš WordPress !? , puno je jednostavniji .
Inaće što se tiće webmajstora tim ljudima treba izraziti veliki Respect ,bez uvrede to što si ti neke vidio kako rade ne znaći ama baš ništa.
Pa zašto ne koristiš WordPress !? , puno je jednostavniji .
Inaće što se tiće webmajstora tim ljudima treba izraziti veliki Respect ,bez uvrede to što si ti neke vidio kako rade ne znaći ama baš ništa.
Sta pricas ti covjece ?? Pa stanica i je radjena u WP-u ?!!
Evo i link:
Zahvaljujem unaprijed!
Ljepo izgleda, ali se sporo učitava, recimo Net.hr i Jutarnji puno glađe rade .
Samo naprijed :)
PS.
Brzina pristupa ADSL 456KBs u down.
Sta pricas ti covjece ?? Pa stanica i je radjena u WP-u ?!!
Ma mislio sam da je radio u Joomli, sorry :)
Nadam se da pod "Mujo" nemislis na mene
Ne nego par kolega koji se vole zvati webmajstorima, developerima, seo magovima a sve sto znaju je instalirati Joomlu, izmjeniti boju na templejtu, promjeniti logo i head sliku i to je to...
Za amaterske svrhe nemam nista protiv takvih rijesenja, ali kada se takvi ljudi zovu profesionalcima, jedino sto mogu je - smiijati se...
Naravno respect prema ljudima koji stvarno znaju-zanje, ali kada se sa svime ovime krenilo i kada su se jos trazili ljudi koji stvarno kuze web dizajn pocele su se bacati cifre od 10 k kn pa do 20 k kn da bi mi ti isti "majstori" pokazali svoje stranice koje su bile doslovce preradeni template-i iz WP i Joomla. Tako da se ustedjelo puno love jer ovo je placeno nula kn....ok, koja kava i cokoloada!
Naravno, placen je host i domena....no sam dizajn je doslovce dobra volja. Niti se ja bavim web dizajnom ni nista...dok su neki za istu stvar doslovce htjeli nabit finu cijenu. Istina da bi to bilo brze gotovo, ali ovako je ustedeno dosta love posto je nemamo na zalost bas na bacanje. Upravo radi toga i radimo sve sami....ide polako, ali se isplati...pogotovo sto se tice financijske strane.
Planirali smo portal lansirati malo prije, ali eto...oduzilo se pa ce proci jos cca mj. dana dok ne pocne sa radom (jos sada nije ni blizu gotovo te ni na Google nije stavljen).
Jos ni reklame nisu gotove, banner nije gotov, ljudi jos dolaze, razmatraju se neke molbe i tako...ima jos posla.
Zato mi i vi svojim savjetima dosta pomazete jer ih uvazavamo naravno....svi ovdje su daleko kompetentniji od mene koji sam laik za sam dizajn no eto, prilagodavamo se situaciji u kojoj se trenutno nalazimo.
Kada prode malo vremena lako moguce da ce se mjenjati kompletan dizajn (hoce 100%), ali nismo jos ni krenili sa radom tako da o tome ne mozemo ni razsmiljat vec moramo maksimum izvuci iz ovoga sto imamo.
Nego, mislite da bi trebalo vise boja biti gore (ako da, kojih!?).....ili nesto sl. sto se tice samoga dizajna!? Dali da jos nesto prepravimo, dodamo? Bolje da to kazete vi ako se kuzite u dizajn nego netko tko nema pojma.