Živcirajući problem sa utorrentom

poruka: 10
|
čitano: 2.431
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

evo slike sa mojim problemom download speed mi je maximalno 4kbps a net mi je 768/64 download bi mu trebap biti 80kbps ja stvarno ne znam u čemu je problem kao što vidite ima mnogo seedera molim pomć az ovaj problem aj bi što prije voli otkloniti ovaj problem jer bi želio skinuti mw2 prije nove godine

,samo najjači opstaju AMD and ATi forever together
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Živcirajući problem sa utorrentom
LightRush kaže...

evo slike sa mojim problemom download speed mi je maximalno 4kbps a net mi je 768/64 download bi mu trebap biti 80kbps ja stvarno ne znam u čemu je problem kao što vidite ima mnogo seedera molim pomć az ovaj problem aj bi što prije voli otkloniti ovaj problem jer bi želio skinuti mw2 prije nove godine

Očito si početnik u UTORRENTU imaš samo 6 sedera i 40-i neš Letchera pa normalno da neče ti brže skidat!

Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
16 godina

To ti ne treba bit problem sa utorrentom. Ne mora uvijek bit dobra brzina i sa mnogo seedera.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

provjeri pod Options -> Preferences -> Bandwight da ti je maximum download rate 0. Možda ti i port nije otvoren što je i kod mene problem al ga neznam riješiti.

EDIT: tek sam sad skuzio da imas 6 seedera i 40-ak leechera, naravno da ti neće brzo skidat

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2009 18:37 (Filip21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imaš točno 8 puta više leechera nego seedera.Moj savjet,ižicaj od nekoga pozivnicu za neki (polu)privatni tracker pa skini jer ćeš teško skinuti 11GB sa tom brzinom!

oko za oko,pasta za zube
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2009 18:36 (dncrmt).

0 0 hvala 0
16 godina

Mislim da ti nije dobro postavljen utorrent.

Dolje na dnu utorrenta imaš onaj žuti trokut koji te upozorava da ti nije dobro složen.Mislim da trebaš složit portove kak se spada.

Stisni na to pa ćeš vidit ima nekih uputa pa možda uspiješ to složit.Ja se nisam nikad potrudio pošto mi je trenutno komp malo u banani ,ali na moje čudo nakon jedno desetak puta šta mi se smrznuo komp i srušio i nekaj prčkanja po njemu složio sam (iako mislim da se komp sažalio pa je sam to složio) i sad imam zelenu kvačicu koja ti označava da je sve ok.

Ja volim svoj komp,ali ga i mrzim istodobno Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2009 18:42 (mancekk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

evo ja ču ti pokloniti original igru da ne skidaš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Živcirajući problem sa utorrentom
dncrmt kaže...

Imaš točno 8 puta više leechera nego seedera.Moj savjet,ižicaj od nekoga pozivnicu za neki (polu)privatni tracker pa skini jer ćeš teško skinuti 11GB sa tom brzinom!

Teško će 11GB skinuti i maksimalnom brzinom...

16 godina
protjeran

jbt što teško ja kad sam skidao power dvd 9 od 100mb išlo je 90kbps

,samo najjači opstaju AMD and ATi forever together
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni se isto takav problem bio javljao al sam ga rješio ovak:

1. Nemoj skidat s public trackera, tam niko ne seeda i katastrofa je brzina, zato odi na neki privatni tracker ko šta je torrenthr, partis.si, iptracker itd.

2. Odi u windws firewall (i na sve koje imaš firewalle) i tamo otvori port za utorrent

3. pogledaj si

i napravi šta kaže, ja sam osobno namjestio utorrent po ovom videu i skida brže!Namigiva

svašta se igra trenutno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice