ovako...kada otvorim neki filmic na youtube-u prvo mi pleja nekih
sekundu dvije pa mi stane.... vidi se u pozadini kako ucita cijeli
filmic ali on ne krene dalje...
koji put se popravi jednostavnim restartom firefoxa a koji put trebam rasetirati kompjuter da bi mi proradilo normalno...
pomagajte
Youtube mi blokira
- poruka: 29
- |
- čitano: 22.857
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možda imaš probleme s codec-ima na stroju. Pokušaj sve codec-e maknut pa ponovno instalirat. Također provjeri si imaš li sve potrebne Java runtime komponente, te zadnju verziju FF-a
Ne verujem da ima veze sa Firefoxom, jer se i meni ista stvar ponekad desi u Operi. Ne verujem ni da je do kodeka, jer ih nisam ni pipnuo odkako sam instalirao Windows :)
Dakle, da odgovorim na pitanje autora, pojma nemam sta da radis
nista od toga.... codeca nemam osim one sto si instalira gom player a ni neznam kako bi bilo veze izmedju toga a sto se tice drugog stalno sam na netu pa se sve update-a samo od sebe kada izadje nova verzija...
Ne verujem da ima veze sa Firefoxom, jer se i meni ista stvar ponekad desi u Operi. Ne verujem ni da je do kodeka, jer ih nisam ni pipnuo odkako sam instalirao Windows :)
Jesi li instalirao neki firewall...postoji mogučnost da ti upravo on blokira Flash Player?!
Mislim da firewall nema ama bas nikakve veze sa ovim problemom.
Meni se ista stvar dešavala u Operi, i pomogla mi je reinstalacija.
Mislim da firewall nema ama bas nikakve veze sa ovim problemom.
Ima sam isti problem i riješia sam ga reinstalacijom Flash Playera, da bi to učinija prvo skini Adobe Flash Player Uninstaller sa Adobe-ovih stranica, deinstaliraj Flash Player i zatim instaliraj najnoviju verziju, meni je pomoglo, nadam se da će i tebi !
pokuso s uninstalerom za flash pa instaliro ponovo zadnju verziju i opetmi se zna desiti... koji si ti flash instaliro, zadnju verziju??
Meni se to počelo dogadjati nakon instalacije Flash playera v10.1 ako se ne varam. Prije tri dana sve super. Odem na yahoo za neku flash igru [defender of the crow - legendarna] i traži najnoviji flash. Nakon toga... problemi s youtubeom. Možda nije vezano uz to, ali... ak izgleda k'o govno i smrdi k'o govno.... onda je govno a nije cvijet
EDIT: nije flash player već Adobe Shockwave player - my bad
Verzija koja meni radi ko sat je 9.0.115.0
Verzija koja meni radi ko sat je 9.0.115.0
Ne znam tačno do čega je, ali kada mi se desi, pozatvaram sve tabove, ispraznim keš i onda radi. :)
Ljudi kao što napisah, prije par dana sam update-o flash player i otada se sve shebalo na youtube-u. Ali danas mi opet adobe ponudi automatic update (novi nakon 4dana) i sad sve radi... bit će da su nesto shebali!
Ljudi kao što napisah, prije par dana sam update-o flash player i otada se sve shebalo na youtube-u. Ali danas mi opet adobe ponudi automatic update (novi nakon 4dana) i sad sve radi... bit će da su nesto shebali!
ovom problemu se ne nazire rjesenje ali evo primjetio sam nesto novo:)
...kada idem po stranicama ko youtube sve radi super ali ako odem na monitor.hr i nakon njega (ili preko linka na njemu) na youtube ili neku takvu stranicu onda mi blokiraju filmici pa moram restartati firefox...
postajem nervozan svaki put kada mi se desi.........
Ja sam isto imao problema s tim, uspio sam riješiti tak da sam skinuo paket starijih verzija (Flash player 9) i instalirao r47. Sad mi radi bez problema u svim preglednicima koje koristim (Opera, Firefox, IE7). Isprobavao sam svakakve metode, al ništa nije upalilo osim ovog.
Probajte na Mozilli youtube ponekad steka na IE(meni ne)
hmmm, meni steka i na Chrome-u, ne uvijek doduse, kao i u Firefoxu, u nekih 10% slucajeva, jedan dan neradi film, iduci dan ili za sat vremena normalno radi ?!
Kada sam na youtube,filmoviziji ili na nekom drugom sajtu gledam neki film ili igram male igrice na facebook-u,lap top mi samo odjednom zablokira.Ostane ista slika,nista se nemenja na ekranu samo nece da reaguje sta god da stisnem na tastaturi.Pa ga ugasim na dugme...Sta bi to moglo da bude?