Youtube mi blokira

poruka: 29
|
čitano: 22.856
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Youtube mi blokira

ovako...kada otvorim neki filmic na youtube-u prvo mi pleja nekih sekundu dvije pa mi stane.... vidi se u pozadini kako ucita cijeli filmic ali on ne krene dalje...

koji put se popravi jednostavnim restartom firefoxa a koji put trebam rasetirati kompjuter da bi mi proradilo normalno...

pomagajte

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Youtube mi blokira

Možda imaš probleme s codec-ima na stroju. Pokušaj sve codec-e maknut pa ponovno instalirat. Također provjeri si imaš li sve potrebne Java runtime komponente, te zadnju verziju FF-a Osmijeh

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Youtube mi blokira

Ne verujem da ima veze sa Firefoxom, jer se i meni ista stvar ponekad desi u Operi. Ne verujem ni da je do kodeka, jer ih nisam ni pipnuo odkako sam instalirao Windows :)

Dakle,  da  odgovorim  na  pitanje  autora,  pojma  nemam  sta  da  radis  Belji se

Everything's just fine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Youtube mi blokira

nista od toga.... codeca nemam osim one sto si instalira gom player a ni neznam kako bi bilo veze izmedju toga a sto se tice drugog stalno sam na netu pa se sve update-a samo od sebe kada izadje nova verzija...

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Zoolok kaže...

Ne verujem da ima veze sa Firefoxom, jer se i meni ista stvar ponekad desi u Operi. Ne verujem ni da je do kodeka, jer ih nisam ni pipnuo odkako sam instalirao Windows :)

Meni se ista stvar dogadja u Firefoxu, ne znam koji je uzrok (pocelo tek pred koji mjesec), a onda idem otvorit istu stranicu u IE-u 7 i tamo radi normalno. Moram reci i da mi se povremeno Firefox zna zablokirat, zato jer zablokira Flash - tako da bih rekao da je uzrok u Flashu ili barem u interakciji Flasha i web-preglednika. Hm... Idem bas pogledat jel ima koji update Flasha...
17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
Meni se ista stvar dogadja u Firefoxu, ne znam koji je uzrok (pocelo tek pred koji mjesec), a onda idem otvorit istu stranicu u IE-u 7 i tamo radi normalno. Moram reci i da mi se povremeno Firefox zna zablokirat, zato jer zablokira Flash - tako da bih rekao da je uzrok u Flashu ili barem u interakciji Flasha i web-preglednika. Hm... Idem bas pogledat jel ima koji update Flasha...

Takoder i meni. Nikad mi se slicna stvar nije dogodila u Internet Exploreru. Pomaze mi jedino restart firefoxa. Prije mi se to nije dogadalo, tako da moze bit da je nesto sa kombinacijom najnovijeg Flasha i Firefoxa.
17 godina
neaktivan
Youtube mi blokira

Jesi li instalirao neki firewall...postoji mogučnost da ti upravo on blokira Flash Player?!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da firewall nema ama bas nikakve veze sa ovim problemom.

17 godina
moderator
Mithrandir kaže...
Takoder i meni. Nikad mi se slicna stvar nije dogodila u Internet Exploreru. Pomaze mi jedino restart firefoxa. Prije mi se to nije dogadalo, tako da moze bit da je nesto sa kombinacijom najnovijeg Flasha i Firefoxa.
Ja sam upravo instalirao friski Flash (9,0,115,0), od jucer, i pogledao par filmica po raznim siteovima - zasad ne zastajkuje. Vidjet cemo kako ce biti dalje...
17 godina
neaktivan
Youtube mi blokira

Meni se ista stvar dešavala u Operi, i pomogla mi je reinstalacija.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mithrandir kaže...

Mislim da firewall nema ama bas nikakve veze sa ovim problemom.

ne znam zašto ti je to tako nezamislivo?! Prijatelj mi je imao sličnu situaciju...snimio Outpost Firewall na komp, nakon toga filmici na Dnevniku.hr krenuli sa učitavanjem, ali samo krenuli (youtube je doduše bio iznimka).. Nije mu se dalo bakćati s tim, uninstalirao firewall i sve se vratilo na staro!
E sad, ja ne kažem da ukoliko je stvarno riječ o firewallu da bi trebao poduzeti takve drastične mjere, ali ako je.....onda čemo nači riješenje zajedno!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2008 8:57 (somi7).
17 godina
neaktivan

Ima sam isti problem i riješia sam ga reinstalacijom Flash Playera, da bi to učinija prvo skini Adobe Flash Player Uninstaller sa Adobe-ovih stranica, deinstaliraj Flash Player i zatim instaliraj najnoviju verziju, meni je pomoglo, nadam se da će i tebi !

AMD Athlon64 X2 4000+, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB DDR2 Kingmax 800 Mhz, ATI Radeon HD2600XT, Hitachi 250 GB SATA II, Maxtor 250 GB SATA II, Samsung DVD-RW, Logitech Wireless Keyboard & Mouse, Philips 190CW Widescreen 1440 X 900 !
17 godina
neaktivan
Youtube mi blokira

pokuso s uninstalerom za flash pa instaliro ponovo zadnju verziju i opetmi se zna desiti... koji si ti flash instaliro, zadnju verziju??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni se to počelo dogadjati nakon instalacije Flash playera v10.1 ako se ne varam. Prije tri dana sve super. Odem na yahoo za neku flash igru [defender of the crow - legendarna] i traži najnoviji flash. Nakon toga... problemi s youtubeom. Možda nije vezano uz to, ali... ak izgleda k'o govno i smrdi k'o govno.... onda je govno a nije cvijet

EDIT: nije flash player već Adobe Shockwave player - Sramim se my bad

It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2008 0:11 (LupusInFabula).
17 godina
neaktivan

Verzija koja meni radi ko sat je 9.0.115.0

AMD Athlon64 X2 4000+, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB DDR2 Kingmax 800 Mhz, ATI Radeon HD2600XT, Hitachi 250 GB SATA II, Maxtor 250 GB SATA II, Samsung DVD-RW, Logitech Wireless Keyboard & Mouse, Philips 190CW Widescreen 1440 X 900 !
17 godina
neaktivan
Groza kaže...

Verzija koja meni radi ko sat je 9.0.115.0

uf.... to je zadnja....meni ne radi s njom....  mozda probam naci neku stariju:( 
17 godina
Youtube mi blokira

Ne znam tačno do čega je, ali kada mi se desi, pozatvaram sve tabove, ispraznim keš i onda radi. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ljudi kao što napisah, prije par dana sam update-o flash player i otada se sve shebalo na youtube-u. Ali danas mi opet adobe ponudi automatic update (novi nakon 4dana) i sad sve radi... bit će da su nesto shebali!

It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
17 godina
moderator
LupusInFabula kaže...

Ljudi kao što napisah, prije par dana sam update-o flash player i otada se sve shebalo na youtube-u. Ali danas mi opet adobe ponudi automatic update (novi nakon 4dana) i sad sve radi... bit će da su nesto shebali!

Koju verziju Flasha sad imas?
17 godina
neaktivan
LupusInFabula kaže...

ma shvatili smo mi tebe ali meni se to desava neko duze vrijeme a ne od prije par dana i na kompu imam najnoviji flash verzija 9,0,115,0 i opet me zeza to sa blokiranjem.... ne stalno ali dosadno je kada pocne...
17 godina
neaktivan
ispravih se gore... shockwave verz. 10 je meni shebala sve, a onda je taj njihov quickupdate nešt opet čačko i sad radi... wtf?
17 godina
neaktivan
Youtube mi blokira

ovom problemu se ne nazire rjesenje ali evo primjetio sam nesto novo:)

...kada idem po stranicama ko youtube sve radi super ali ako odem na monitor.hr i nakon njega (ili preko linka na njemu) na youtube ili neku takvu stranicu onda mi blokiraju filmici pa moram restartati firefox...

postajem nervozan svaki put kada mi se desi.........

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam isto  imao  problema  s  tim,  uspio  sam  riješiti  tak  da  sam  skinuo  paket  starijih  verzija  (Flash  player  9)  i  instalirao  r47.  Sad  mi  radi  bez  problema  u  svim  preglednicima  koje  koristim  (Opera,  Firefox,  IE7).  Isprobavao  sam  svakakve  metode,  al  ništa  nije  upalilo  osim  ovog.

17 godina
neaktivan
Probaj instalirat najnoviju verziju Shockwaveva.
17 godina
protjeran
Youtube mi blokira

Probajte na Mozilli youtube ponekad steka na IE(meni ne)

Crazy nXc na Cod Uo serverima!!!

0 0 hvala 0
17 godina
ima flash 10 beta pa s njim probaj meni je pomoglo
16 godina
Youtube mi blokira

hmmm, meni steka i na Chrome-u, ne uvijek doduse, kao i u Firefoxu, u nekih 10% slucajeva, jedan dan neradi film, iduci dan ili za sat vremena normalno radi ?!

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Meni kad stane onda ugasim browser i ponovo ga pokrenem. Nakon reseta programa sve radi bez beda jedno vrijeme. Sad imam Flashplayer 10 i sve pet.
10 godina
neaktivan
Youtube mi blokira

Kada sam na youtube,filmoviziji ili na nekom drugom sajtu gledam neki film ili igram male igrice na facebook-u,lap top mi samo odjednom zablokira.Ostane ista slika,nista se nemenja na ekranu samo nece da reaguje sta god da stisnem na tastaturi.Pa ga ugasim na dugme...Sta bi to moglo da bude?

vesa
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice