Molim pomoć! Naime imam lap Fujitsu siemens AMILO Pi2540 i nemogu nikako pokrenut wireles na njemu. Skinuo sam sve drivere i opet ništa nemogu napravit. Koje god windowse stavim,0 bodova. Sad trenutno imam vistu 64.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel ocitava mreznu pod device manageru ?
Ne! To me i muči.
Da li imaš dostupan bilo kakav"wireless connection" pod Start>Control Panel>Network and internet connections>Network connections ?
da se kojim slucajem ne disablira, idi na add new hardware
Ne! Pod Network Connections imam samo LAN. Vidim da ću se ovaj put morati sam borit s tim kako znam i umijem..
Znam da zvuci glupo, ali probaj uključiti wlan na samome laptopu, možda ima nekakva tipka.
Ima li taj lap uopste wlan?
Glupo pitanje al et ;)
Znam da zvuci glupo, ali probaj uključiti wlan na samome laptopu, možda ima nekakva tipka.
Uključen je,ali nikakvih znakova.
Ima li taj lap uopste wlan?
Glupo pitanje al et ;)
Ima!
http://www.njuskalo.hr/fujitsu-siemens/fujitsu-siemens-amilo-pi2540-oglas-618478
Pogledaj da li je WLAN uključen u BIOSu, odn. da li je možda problem u samom kontaktu sklopke za isključenje WLAN-a. Ako je tamo sve OK onda probaj očitati sa Driver Agentom koji ti sve driveri nedostaju pa ih instaliraj.
U Bios-u nema opcije za WLAN a sklopka za paljenje WLANA je ispravna pošto se pali lampica. Probao sam i otvorit donju ploču da provjerim da nije kojim slučajem iskopčana kartica sa ploče ali nije,sve je ok. Više stvarno nemam ideje kaj napravit.
Zanima me još nešto kad sam već otvorio ovu temu,pa da iskoristim i upitam koliko bi mogao tražiti para za ovaj lap Fujitsu Siemens AMILO Pi2540 kad bi ga prodavao a star je oko 2.god. i bez ikakvih mehaničkih oštećenja.?
Ok da li probao sa Driver Agentom vidjeti da li će prepoznati WLAN karticu? Čak i da ne radi iz bilo kojeg razloga možeš kupiti jeftini PCMCIA ili USB WLAN modem.
Neki laptopi da bi prepoznali uređaje moraju prvo biti instalirani driveri za chipset. Pa bih ti preporučio da to napraviš. I onda će ti ga mozda prepoznat pa tek onda drivere za wlan. Ali neka ti sklopka za wlan prilikom instalacije bude ukljucena.
Ok da li probao sa Driver Agentom vidjeti da li će prepoznati WLAN karticu? Čak i da ne radi iz bilo kojeg razloga možeš kupiti jeftini PCMCIA ili USB WLAN modem.
To sam i napravio,uzeo sam usb Wireles i bok. Nemam više živaca patit se s tim šitom. BTW-hvala svima na uloženom trudu.