Windows 7 Driveri.Pomoć hitno!!

poruka: 9
|
čitano: 3.823
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Naime instalirao sam Windows 7 Ultimate x64bit-u verziju i sada bih trebao popis drivera za komponente:

MBO:Gigabyte GA-M52L-S3

GPU:ATI Radeon x1300/x1600 Pro/x1650 Series

CPU:AMD Athlon LE-1640

Pomoc hitno!Zahvala unaprijed..

PS:Zvucna je Realtek koja se dobije uz maticnu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za zvucnu imas na Gigabyteovim stranicama (za W7 x64).

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni

0 0 hvala 1
16 godina
RE: Windows 7 Driveri.Pomoć hitno!!

A za ostatak hardvera?'Hvala za drivere IVO....

17 godina

svi driveri od viste ti pasu i za win 7,ako nema na stranicama proizvodjaca odma podrsku za win 7 skini za vistu 64 bit i radit ce bez frke

sniper only
16 godina
neaktivan
Samo jedno pitanje:jesi li dobio cd s driverima kada si kupovao računalo? Kasnije ti postam linkove za drivere!
http://spaceforum.x10hosting.com -Powered by VBulletin
16 godina

Uz maticnu sam dobio dva cd-a.Jedan je za XP a drugi za Vistu i pise da podrzava "6-Quad"...nesto..Pokrenio sam XPress Install i instalirao driver za zvucnu,chipset i jos nesto.Kad restartiram komp pise da mi nije prepoznat nijedan "sound device"...

16 godina
neaktivan
Pogledaj u device manageru za koje komponente nemas drivere(ti imaju upitnik)pa javi!
http://spaceforum.x10hosting.com -Powered by VBulletin
16 godina

Evo sve uredno radi...Hvala svima...Moderator lock teme..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

da neotvaram novu temu i moje se tice drivera.........

imam lap toshiba a210-16f instaliro sam 64 bit win 7 i drivere sam naso neki od viste a neki i bas za 7-cu jedini problem imam s grafičkom, imam ati hd2600 PCIe 16x... na visti sam skido drivere s ati-eve stranice stalno i sve je bilo uredu 32bit orginal win je bio (dobio uz lap).... a sa 7 skinio sam s ati-eve stranice sam skinio i instaliro ih al i dalje u device menageru javlja da je driver on win-a a i kao da i nisam nista instaliro i sve moguce sam probavo dok nisam skuzio da za 7-cu sad driver za grafu stoji u mobillity radeon izborniku (za vistu je bio u radeon)  na stranici,skinio i instaliro i sve uredu radi i igre sam probo ok je..... al kad lap stavim u sleep mode i kad ga "probudim" pojavi se plav ekran i uspio sam procitat da je failure zato sto win nije uspio pokrenit il probudit drivere za graficku.... to mi je jedini problem ostalo je sve cista petica sto se tice win 7..... ak neko zna nest nek javi....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice