Windows 7 - aktivacija ?

poruka: 18
|
čitano: 9.452
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows 7 - aktivacija ?

Malo zvuči banalno pitanje pa se nadam da se neću osramotit. Znači nabavio sam windowse 7 home premium i pri pokušaju aktivacije izbaci mi grešku, nešto u stilu " 0x000...".

Ne znam o čemu se radi ?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Windows 7 - aktivacija ?
Danguba kaže...

Malo zvuči banalno pitanje pa se nadam da se neću osramotit. Znači nabavio sam windowse 7 home premium i pri pokušaju aktivacije izbaci mi grešku, nešto u stilu " 0x000...".

Ne znam o čemu se radi ?

Pirat ili org?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Windows 7 - aktivacija ?

Original .

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Onda napiši točan tekst greške da vidimo šta se događa. Ili daj SS (jedino ako dobiješ BSOD onda će nam trebat crash dump).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
protjeran
Windows 7 - aktivacija ?

a kako si ga pokušao aktivirat ? čime ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 - aktivacija ?

Pa sada nemam pri ruci točan kod greške, možda kasnije kad budem kod kuće, a ovo SS te ne razumijem.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 - aktivacija ?

najbolje i najasnije bi ti trebo objasnit onaj kome si dao novce za to....Viče

@pughhh@
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
MasterZulu kaže...

najbolje i najasnije bi ti trebo objasnit onaj kome si dao novce za to....Viče

znači microsoft

16 godina
neaktivan
Windows 7 - aktivacija ?

Tako i ja mislim, ali pitam tako da se znam pripremit, a ne da počnu muljaže ovo ono.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 - aktivacija ?

Inače pokušao sam ga aktivirat normalno preko interneta. Znam da sa vistom nisam imao taj problem.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Danguba kaže...

Pa sada nemam pri ruci točan kod greške, možda kasnije kad budem kod kuće, a ovo SS te ne razumijem.

SS - screen shot. uslikaj sliku greške sa print screen i postaj ovdje na forum. a ako dobivaš plavi ekran sa greškom, ss nećeš moć napravit. trebat će na crash dump po ovim uputama.

15 godina
protjeran
Danguba kaže...

Tako i ja mislim, ali pitam tako da se znam pripremit, a ne da počnu muljaže ovo ono.

a kako si ga pokušao aktivirat, online, ključem ili kako ?

16 godina
neaktivan
Windows 7 - aktivacija ?

Windowsi se ne ruše, znači nema plavog ekrana samo mi izbaci tu grešku nakon što ona zalena (statusna) crta skoro dođe do kraja.

Pokušao sam ih aktivirati normalno pomoću ključa sa naljepnice, online.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2010 14:08 (Danguba).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 - aktivacija ?

zovi Microsoft tehničku podršku, ili kako se već to zove pa obavi telefonsku aktivaciju...mislim da se to može tako :)

Mac & Linux sucks!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 - aktivacija ?

Nemojte čovjeku nuditi piratske kad je kupio original, treba nam slika errora, a ako nisi mogao aktivirati i ne uspiješ u što sumnjam jer ako ne ide jednostavno žeš ih morati opet instalirati, ostaje ti piraterija kao zadnja mogućnost, ali prvo daj screen shot

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danguba kaže...

Ne znam o čemu se radi ?

Prije tjedan dana sam jednom covjeku instalirao W7 Professional. Kad sam ga htio aktivirat isto mi je izbacivalo gresku (zaboravio sam tocno koju). Problem je bio u tome da je on vec prije imao tu 7-icu instaliranu i aktiviranu (par dana) pa mu se nije svidjela i vratio je XP pa se onda opet predomislio (davez). Kad sam dignuo 7-icu fino nazvao MS na 0800 300-300 i telefonski aktivirao. Izdiktiras im osam kolona (A-H) po 5 brojeva i onda ti automat izrecitira isto toliko natrag (na engleskom) i kad uneses 7-ica ti je aktivirana. Probaj tako.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2010 12:49 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan
Windows 7 - aktivacija ?

Niti moja originalna Sedmica se nije htjela aktivirati online, ali telefonska aktivacija prošla je bez greške.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 - aktivacija ?

hmm, meni je aktivacija prosla od prve, samo sam upisao key i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice