Tipkovnica-slova se miješaju

poruka: 8
|
čitano: 17.010
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
tipkovnica-slova se miješaju

Pozdrav forumaši!

Odmah ću prijeći  na stvar imam jedan velik i problem.Jedva ovo pišem jer mi se prilikom pisanja slova u riječi sva izmiješuja.

Isto tako kad ukljucim caps lock pišem malimk kad ga ISKLJUČIM pišem velikim slovima.Evo primjer:

BuG.hrn ej ajbolji forum na kojem sam odsada bio i na koejm često porvodim irvjeme.

Ovo se dogodilo nakon što je brat dirao nešto s proxijima iz ukrajine,isto tako je i na njegovom kompu.

Molim pomoć :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesi probo tastaturu mjenjat?

Vedran Miletic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Tipkovnica-slova se miješaju

jesam,ali problem se u ISTO vrijeme pojavio i na bratovoj tipkovnici.

14 godina
neaktivan

ja sam imao sličan problem pogledaj na control panelu jel ti je uključen engleski jezik ako je isključi ga i stavi hrvatski

KCB
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pomognite mi molim vas tipkovnica mi mjesa slova neka slova uopce nemog napisati umjesto nekih slova budu znakovi nijedno slovo s kvacicom nemogu napisati jeli mi mozete pomoci .

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kako sad pises lol ? a da probas s nekom drugom tipkovnicom 

13 godina
odjavljen
tom tejlor kaže...

pomognite mi molim vas tipkovnica mi mjesa slova neka slova uopce nemog napisati umjesto nekih slova budu znakovi nijedno slovo s kvacicom nemogu napisati jeli mi mozete pomoci .

Tipkovnica ti je najvjerojatnija postavljen na neki drugi jezik. Promjeni natrag tipkovnicu u hrvatski i radit će normalno.

14 godina
neaktivan

Pozdrav svima!  Mene muci to sto mi je u svim postavkama namjesteno da imam hrvatsku tipkovnicu, ali kad sam na internetu (koristim IE9) uopce ne mogu pisati nasa slova s dijakritickim znakovima....dok u windowsu i ostalim programima mogu......molio bih vas za pomoc sto je prije moguce.....hvalaaa!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice