Tabbing u safariju

poruka: 3
|
čitano: 690
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Tabbing u safariju

Weekend je pa mi malo doslo da mijenjam navike. Isao sam isprobat safari.

Inace sam zaklet na firefox ali moram priznat da mi se zasad safari jako svidja. Ipak, imam dva tri pitanja vezano uz postavke.

Prosurfao sam malo po netu vezano uz tabbing- nije mi jasno kako to da nakon šta se ona jedna jedina opcija u preferances stavi na open in new tab safari i dalje veliku vecinu stranica otvara u new window?

Ima neki tweak kojim se to moze rijesiti ako se koristi macos, medjutim za windowse (vista) nisam pronasao nista.

Pa ako ima netko da je to rijesio ili moze prekodirat na neki nacin ovaj tweak da radi preko cmda ili procitat u njemu nesto sto bi se moglo promijenit u registryu ili bilo sta?

Eh da jos jedno pitanje.. safarijevci.. jel vam radi ovaj integrirani password manager? meni za facebook nikako da proradi. zapamti on user i pass, ali kad kazem fill on kaze unable to..

apple mi radi super stvari- sve ga vise i vise volim, pogotovo od kad imam iphone, ali zasto tako malo opcija dostupno korisniku? pa nis se ne moze personalizirat malo dublje..

Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2008 13:53 (bubbach).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Tabbing u safariju

nisam baš razumio.... pitanje... ali probat ću
1. preporučujem da čitaš opcije.... ovo s open in new tab je uz naznaku: "Open links from applications" i naravno da se ne odnosi na klikove unutar stranica
2. drži Ctrl tipku kad klikaš na link da ti se otvori u novom tabu.....
3. ne koristim facebook pa nemogu odgovorit.... meni pass mng radi ok
4. apple - veoma stabilan - veoma ograničen (nema tvikova ni hakeraja niti previše ugodnosti, ali niti virusa)..... - u prijevodu - ako se baviš poslovno nabavi MAC, ovako sve pomalo Win, ako si ozbiljan korisnik igraj se s Linuxima 

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2008 14:08 (danijel2006).
17 godina
neaktivan
RE: Tabbing u safariju

Citao sam opcije i jako sam dobro shvatio na sto se odnosi- samo sam pomislio da bi se moglo odnositi i na druge stvari.

Pod druge stvari narocito mislim na raznorazne popup prozore.

Ctrl + click radi (to sam znao i ranije), ali nije neka sreca.

Radje bih da je obratno- ctrl+click da otvara u novom prozoru, a inace click da otvara novi tab.

Hvala na savjetima i prijevodu, mozda ipak da se zadrzimo na glavnom dijelu posta...

"Pa ako ima netko da je to rijesio ili moze prekodirat na neki nacin ovaj tweak da radi preko cmda ili procitat u njemu nesto sto bi se moglo promijenit u registryu ili bilo sta?"

Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2008 15:36 (bubbach).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice