"Stekanje" misa :S

poruka: 9
|
čitano: 3.480
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pa ovako,mis mi,kak da kazem,paaa,"steka".,.,.,.,problem nije u misu 100% posto,probo sam 3 misa i opet isto.,.,.,naime ,kad budem malo duze na kompu (pol sata) ,mis mi uopce ne reagira pa moram restartirat komp da mi proradi,al onda opet za 15 min "zasteka".,.,.,nije da mi se komp zamrzne jer npr. u codu mi zasteka ,a ja jos uvijek vidim kak se puca na sve strane,cujem glazbu,zvukove itd. cak i komp restartiram preko starta (s tipkovnicom naravno).,.,.,ili imam jos slucaj kad ja pomaknem mis milimetar ,onda mi mis u windowsu ide na sve strane,stisce sve zivo,pokrene mi 100 programa itd.,.,kupio sam komp prije jedno 4 mjeseca,a problem se je poceo javljat tek prije jedno 2 mjeseca,u pocetku nije bilo ni priblizno strasno ko sad :S .,.,.,pa sacu napisat konf. :CPU INEL PENTIUM DUAL CO (2.93 GHz),Maticna MB GIGABYTE GA-G41M COMBO,RAM KINGMAX 2 GB DRR3 1333M,GRAFICKA VGA NVIDIA GEFORCE GT220.Nadam se da ce mi netko pomoc jer mi ovo vise stvarno ide na * :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mozda neki virus provjeri mbam-om.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: "Stekanje" misa :S

Nije,sad sam skeniro s tim i uklonio sve threatove i opet isto :( ,.,..,takoder sam nekidan skeniro i sa avastom i opet nista :((

14 godina
neaktivan
A da skines drivere za miš?
15 godina
neaktivan

jesi li probao prištekati miš i na ps2 i na usb. sa ovim mislim dali si probao obadva ulaza? Možda usb/ps2 pravi probleme, gubi kontakt ili nešto slično...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 19:28 (Spakos).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Skinio ih davnih dana,al evo opet sam i skinio i instaliro i opet isto :((

15 godina
neaktivan

Probat cu spojit na usb ,sam da nabavim mis :)

15 godina
neaktivan

onda je vjerojatno nesto do ps/2 pokusaj sa usb-om.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Eto kupio sam usb mis sad sve valja,hvala svima na pomoci :))

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice