Steam se neće connectat

poruka: 2
|
čitano: 2.011
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Steam se neće connectat

prije nekih skoro 3 tjedna, samo odjednom mi steam nije htio konektirati se na server i ulogirati se u račun. prije toga mi je uvijek radio normlano. ne mogu ni offline ići, jer moram biti online da bi bio offline {#} probao sam maknuti clientregistry. blob, backupao sam sve igrice, probao reinstalirati (otad mi pokušava updajetat isteam i kaže da se prvo treba biti spojen na net - comodo i windows firewall pogašen) pregledao sam sav steamforum i ćorak. vidio sam da su mi portovi koje steam koristi zatvoreni.

živim u SD Stjepan Radić, pa sam na njihovoj mreži eduroam. prvo sam mislio da je to samo meni, onda je isti dan moj cimer se probao spojit i isti vrag. igrice ne skidam preko steama, nego odem do frenda koji ima tu igricu jer imamo sve isto, on napravi backup svoje i ja sam raspakiram kod sebe. ne mogu pristupiti pošteno plaćenim igrama. jel ima netko sa save da ima isti problem? što da napravim?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Steam se neće connectat

Deinstaliraj ga i obriši mu podatke u Program Filesu i ponovno instaliraj.
Meni je tako rješilo problem..

I prepiši naziv problema u Google i potraži na stranim forumima. Tako sam ja našao rješenje

SilvioS, Windows Desktop Consumer MVP
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice