Slike nisu slozene po redu

poruka: 4
|
čitano: 4.002
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kad gledam slike koje sam slikao,redoslijed fotografija je nepravilan.

Npr. prvo ide slika slikana u 10:20 h 20.7  ,  onda slika slikana 10:22 h 20.7. ,pa slika slikana 22:02  13.07.

U cemu je problem?

Ne pomaze ni arrange icons by...I problem je sto su mi slike u folderu memory kartice isto tako nepravilno poredane.Fotografija 221 je slikana 20.7, a fotografija 130 koja je slikana 25.7 je prije nje.

M3do

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sortiraju se prema imenu datoteke odnosno fotografije.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo prozore. Staistika: 4 žuta , 3 cr vena- obnavljam svakim novim kartonom
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prvo pogledaj sliku uz post.

Klikni ovaj gumb koji je kliknut i na slici i odaberi 'Details'. Prikazat će ti se u stupcima 'Date modified'. Klikni na 'Date modified' da ti se poredaju po datumu.

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2009 23:10 (i_rambo_plache).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Slike nisu slozene po redu

ma jesam i kad kliknem na details ( sa strane lijevo) slike su poslozene kako trebaju biti...a kad ih otvorim u nekom programu opet pljuga.

skinuo sam sad acd see picture manager pa cu u njemu otvarat sve slike (bas u programu,ne s njim) jer tako radi.thx anyway!

M3do
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice