- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
1. Izbrisao si driver od graficke kartice (AMD), posto neznas instalirati driver naveo si racunalo da misli da ima drugu graficku (INTEL), otud greska i zuti trokutic, kao da si u auto ulio suncokretovo ulje i pitas se zasto ne pali
2. Posljedica broja 1
3. Vjerojatno si skinuo krive drivere (pitaj me kako znam :P)
A koji su windowsi?
odi na http://support.amd.com/en-us/download i odaberi podatke kao one sa slike i klikni download
Vrati na 15.06, nece ti se izbrisat podaci
Probaj onda preostala dva, p.s. jesi probao startup repair?
Sto mislite ako pokrenem reinstall Windows 7, odnosno Custom install, hoce li zadrzati sve fileove i podatke ili? S tim da ocito nemam uradjeni backup kako treba?
Moze li neko barem da odgovori na pitanja koja postavljam :/
Mislim da je veci problem nastao poslije ciscenja kucista, jer prije ciscenja sam ipak mogao uci u safe mode s tim da se sleep mode ukljucivao i napravio bi neke promjene, a sada nista ne mogu, osim da zamjenim power supply ili graficku iz drugog kompjutera?
Mislim da je veci problem nastao poslije ciscenja kucista, jer prije ciscenja sam ipak mogao uci u safe mode s tim da se sleep mode ukljucivao i napravio bi neke promjene, a sada nista ne mogu, osim da zamjenim power supply ili graficku iz drugog kompjutera?
Kakve veze ima ciscenje kucista s tim da ti OS ne zeli ucitati drivere. Znaci greska je SOFTVERSKA, netribas nista minjat od djelova. Moja preporuka ti je da uzmes lipo jedan linux live cd, bootas ga, spremis sve podatke, zatim reinstaliras windows kako spada. Ovo vise ne vodi nigdje...
Ok ok :)
Moj kompjuter inace ima jedan user account sa passwordom i guest, citao sam da moze biti problem ako mi je account pod kljucom?