Sistem ide u sleep mode

poruka: 23
|
čitano: 2.608
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Sistem ide u sleep mode, a safe mode stopira
Imao sam jedan problem sa graphic drive. Malo sam lajik u ovome, pa ne zamjerite ako ne razumijem neke postavke! :P Prvo je display poceo izgledati mutno, maglovito i uradio sam neke stavke u podesavanju displaya, ali nije uspjelo. Zatim sam otisao na Device manager i sasvim slucajno uklonio graphic driver AMD Radeon HD 5700 series, te ga je zamjenik VGA, htio sam da AMD povratim i cak u device manageru na Add ali nisam imao ponudjene od AMD vec Intel, s tim ako bi izabrao Intel graphic drive pored ikonice bi se pokazao trokutic kao da je greska. Takodjer, rezolucija displaya je izgledala jako malo, ali sam uspio vratiti kao treba. Zatim poslije prvog restarta display se uopce nije prikazao ako bi pokrenuo sistem normalno (bez safe mode), bilo bi samo crno, a u safe moodeu sam mogao vidjeti display dekstop. Kao sto sam napisao, izabrao sam intel graphic drive iako mi prikazuje ikonicu zuti rokut da nije nesto u redu, ali je rezolucija vracena i vise se ne prikazuje crni ekran kad pokrenem normalno sistem. S tim da se SLEEP MODE ukljucuje sam od sebe i ne mogu ga nikako iskljuciti. Pokusao sam na power settings, screen saver blank i opet nista, upali se nekad nakon 3 min, nakon 10 min, sto da radim? Kako da sleep mode iskljucim? Uspio sam nekako da skinem drivere sa neta, ali uopce ih ne prihvaca poslije instalacije, prikazuju mi se errors, dobivam poruke poput "this computer does not meet the minimum requirements for installing the..."
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2014 16:07 (teikogot).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sistem ide u sleep mode
Takodjer, kad se pojavi sleep mode, ne mogu nista napraviti na tipkovnici, uopce ne reagira

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sistem ide u sleep mode
Ocistio sam unutrasnjost kucista, bilo je mnogo prasine Sada ponovo stoji crni display kad pokrenem kompjuter normalno, a safe mode stane na loading files

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Sistem ide u sleep mode
teikogot kaže...
htio sam da AMD povratim i cak u device manageru na Add ali nisam imao ponudjene od AMD vec Intel, s tim ako bi izabrao Intel graphic drive pored ikonice bi se pokazao trokutic kao da je greska.
------------
Zatim poslije prvog restarta display se uopce nije prikazao ako bi pokrenuo sistem normalno (bez safe mode), bilo bi samo crno, a u safe moodeu sam mogao vidjeti display dekstop.
------------
Uspio sam nekako da skinem drivere sa neta, ali uopce ih ne prihvaca poslije instalacije, prikazuju mi se errors, dobivam poruke poput "this computer does not meet the minimum requirements for installing the..."

1. Izbrisao si driver od graficke kartice (AMD), posto neznas instalirati driver naveo si racunalo da misli da ima drugu graficku (INTEL), otud greska i zuti trokutic, kao da si u auto ulio suncokretovo ulje i pitas se zasto ne pali

2. Posljedica broja 1

3. Vjerojatno si skinuo krive drivere (pitaj me kako znam :P)

11 godina
neaktivan
Sistem ide u sleep mode
Znam od toga je sve pocelo, pokusavao sam sve pa cak i sa Intel da samo vidim display jer nisam drugo nista mogao napravit, cak mi za AMD pisalo da je up to date, klinac -.- Ima li neko rijesenje da barem mogu uci u safe mode kako treba?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

A koji su windowsi?

11 godina
neaktivan
Sistem ide u sleep mode
windows 7 home premium version 6.1.7600 32bit

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sistem ide u sleep mode

odi na http://support.amd.com/en-us/download i odaberi podatke kao one sa slike i klikni download

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Sistem ide u sleep mode
Hvala vam na odg Rado bih skinuo driver da mogu, safe mode zaglavio na loading files, a kad pokrenem normalno ima samo crni display Jedino sto moze je bios i one postavke repair your computer xD Zanimljivo je da po netu ima dosta onih ciji safe mode stane na loading files- avgidsh.sys Pronasao sam kako se toga rijesiti preko command prompt, upisao sam te postavke, ali ne mogu nikako doci do program files, sve pise not recognized i sl

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sistem ide u sleep mode
Pokrenuo sam AVG rescue cd i javit cu vam sta bude dalje Pronasao je viruse, jos se skenira

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sistem ide u sleep mode
izbrisao sam viruse od AVG RESCUE, ali se ista stvar ponavlja Safe mode stane na loading files, a crni ekran se pojavi kad pokrenem normalno

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
teikogot kaže...
windows 7 home premium version 6.1.7600 32bit

Bootaj cd od windowsa koje imas i onda pokreni startup repair, ako to ne pomogne probaj sa system restore vratit windowse u stanje kada su radili.

slika

11 godina
neaktivan
Sistem ide u sleep mode
Neka mi neko odgovori Ovo je prilicno frustrirajuce, stoga nemojte se smijati mojim pitanjima :P Hoce li mi izbrisati dokumente sve ili ne? Jel ovo 100% sigurno da ce vratiti 29.6. kad je okej bilo? xD Btw nisam pravio back up tada, sigurno je sam od sebe Evo slika

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sistem ide u sleep mode
Hocu li se ipak vratiti na automatic restore point ili na ovaj 29.6. Type install? Sto je bolje?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Vrati na 15.06, nece ti se izbrisat podaci

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2014 20:41 (Stiven).
11 godina
neaktivan
Sistem ide u sleep mode
Oh kako mi nista nece, ovo dobijem kad biram dvije posljednje opcije Ovaj file mi se prikazao tijekom Avg rescue cd skeniranja i sve sam na kraju izbrisao viruse Taj file se zapravo nalazi u folderu za faks, stoga nemam pojma sto ga koci :/ http://i61.tinypic.com/k1ri9w.jpg
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2014 21:38 (teikogot).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Probaj onda preostala dva, p.s. jesi probao startup repair?

11 godina
neaktivan
Sistem ide u sleep mode
Probat cu i taj 15.6. preostao mi je taj datum jos, mislim da necu izgubit neke bitne stvari, nadam se Jesam par puta, nekad kaze da je pronasao greske i da idem na restore, a nekad govori da nije nasao

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sistem ide u sleep mode
Ista stvar se pojavi za sva tri datuma, probao sam i bez CDa

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sistem ide u sleep mode

Sto mislite ako pokrenem reinstall Windows 7, odnosno Custom install, hoce li zadrzati sve fileove i podatke ili?  S tim da ocito nemam uradjeni backup kako treba?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sistem ide u sleep mode

Moze li neko barem da odgovori na pitanja koja postavljam :/

Mislim da je veci problem nastao poslije ciscenja kucista, jer prije ciscenja sam ipak mogao uci u safe mode s tim da se sleep mode ukljucivao i napravio bi neke promjene, a sada nista ne mogu, osim da zamjenim power supply ili graficku iz drugog kompjutera?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
teikogot kaže...

Mislim da je veci problem nastao poslije ciscenja kucista, jer prije ciscenja sam ipak mogao uci u safe mode s tim da se sleep mode ukljucivao i napravio bi neke promjene, a sada nista ne mogu, osim da zamjenim power supply ili graficku iz drugog kompjutera?

Kakve veze ima ciscenje kucista s tim da ti OS ne zeli ucitati drivere. Znaci greska je SOFTVERSKA, netribas nista minjat od djelova. Moja preporuka ti je da uzmes lipo jedan linux live cd, bootas ga, spremis sve podatke, zatim reinstaliras windows kako spada. Ovo vise ne vodi nigdje...

11 godina
neaktivan
Sistem ide u sleep mode

Ok ok :)

Moj kompjuter inace ima jedan user account sa passwordom i guest, citao sam da moze biti problem ako mi je account pod kljucom?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice