RemoteDesktop

poruka: 3
|
čitano: 627
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RemoteDesktop

Ovako na praksi sam u jednom poduzeću gdje je 300 računala u LAN-u, kojima mogu pristup remote desktopom. Ali dakako kako bi pristupio bilo kojem računalu potrebno je imati password. Dali je moguće ikako išta napravit kako bi zaobišao ili generiro pass pomocu nekog programa.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: RemoteDesktop
buky kaže...

Ovako na praksi sam u jednom poduzeću gdje je 300 računala u LAN-u, kojima mogu pristup remote desktopom. Ali dakako kako bi pristupio bilo kojem računalu potrebno je imati password. Dali je moguće ikako išta napravit kako bi zaobišao ili generiro pass pomocu nekog programa.

Postoje neka industrijska rijesenja, za vece kompanije, al to rijesenje mora biti preinstalirano na PC-u na koji se zelis spojiti (DameWare ili slicno), ukoliko se zelis ulogirati u neciji PC bez obzira na okruzje, logon ili sto se na tom PC-u obavlja. Sam remote desktop je kontroliran username i passwordom, a ukoliko su na zajednickoj domeni moze im se pristupiti preko administrativnog accounta, no time dobivas kontrolu samo na Admin Accountu na tom racunalu, sto je malo nezgodno, ukoliko ti je namjera pomoci udaljenom useru pri radu na PC-u ili Workstation-u.
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
RemoteDesktop

Ok, hvala ti puno znam admin pass a nije mi u interesu da pomazem nego da zafrkavam xD

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice