Reinstalacija xp-a

poruka: 18
|
čitano: 3.819
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Reinstalacija xp-a

Na kompu imam 3 praticije (c,d i e),kad sam na setup dodjem do ovog djela: http://www.imagesforme.com/show.php/303840_pipipi.JPG i prikaze mi samo C (dok ove ostale ne) praticiju i pise jos kraj toga ---windows xp---...znaci zelio bi napraviti format C diska i ponovno instalirat windows,molio bi za pomoc

btw. ovaj ss je iz win xp setup simulatora

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2009 19:04 (Edge).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Reinstalacija xp-a

Pa lipo čitaj šta ti piše, pritisneš ENTER pa će ti se otvoriti novi izbornik i dalje sljediš upute samo čitaj šta ti piše!

16 godina
neaktivan
toyo kaže...

Pa lipo čitaj šta ti piše, pritisneš ENTER pa će ti se otvoriti novi izbornik i dalje sljediš upute samo čitaj šta ti piše!

Mislim da si mu puno pomogo.
neznam koliko u kompu imas hardova jer jedna har dmozes podjelit na vise particija , formatiziras samo c i instaliras na njega windowse , a d i e nediraj jer ces sve s njih izgubit sta si imo.
Pelikan
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2009 19:16 (Peliakn).
16 godina
Pitanje je malo nejasno, pa i odgovor nije nešto.
Moj potpis.... :)
16 godina
neaktivan
Reinstalacija xp-a

Mislim da je pitanje sasvim jasno moli pomoc oko instalacije xp

Pelikan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa jesan mu lipo reka neka stisne enter i ide dalje kad zapne nek opet posta, ovako napamet mu je tesko reci.

17 godina
neaktivan
Peliakn kaže...

Mislim da je pitanje sasvim jasno moli pomoc oko instalacije xp

I Toyo mu je dal konkretan odgovor.Kaj je nejasno?
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2009 19:22 (Bugy).
16 godina
Reinstalacija xp-a

Evo na ovome linku detaljno prikazano slikom kako instalirati XP.

Moj potpis.... :)

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
toyo kaže...

nisi shvatio,ja imam na kompu tri praticije,a u setupu mi pokazuje samo jednu

EDIT: Ivan M. thx na linku,bum proucio
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2009 19:26 (Edge).
17 godina
Reinstalacija xp-a

Si otisao u bios i namjestio boot device priority da se prvo boota sa cd/dvd citaca.

Onda rebotas i nesto loada, pa par puta stisnes nest(enter,f1 sta vec trebas...), kada dodes do particija obiljezis particiju C i stisnes D ja mislim pa onda L. Sad si je pobrisao, onda stisnes C i napravis novu particiju od praznog prostora, i stisnes enter kad obiljezis C particiju...

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,1Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA770-DS3 + zalman NBF47/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A to ti neznan zasto da ih nisi mozda izbrisa sad slucajno?

Ali ako vidis particiju na kojoj su ti windowsi samo nju formatiraj i na nju ponovno instaliraj windowse sa ove druge dvi particije ti neće biti ništa ostati će ti nepromijenjene, osim ako ih nisi izbrisa.

16 godina
neaktivan
Reinstalacija xp-a

nsu obarsani jer ih sustav ocitava ali u botu ih nema znaci kad hoce dic sustav pokazuje mu samo C a kad komp normalno pokrene onda ih u sustvau ima

Pelikan

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

sad nisam siguran...ak mi u setupu pokazuje samo C praticiju,ne znam onda jel ce kasnije ostat E i D praticija...

bum se jos raspito,pa cu vidjet...znaci ja jos nisam nista briso sa kompa,sve praticije i dalje rade,al u setupu ih ne vidim...

16 godina
neaktivan
Fala bogu da ih u bootu nema, ali meni kad radin reinstalaciju kod setupa prikaze sve particije.
16 godina
neaktivan
Reinstalacija xp-a

na tom ekranu prikazuje koji je trenutno instalirani windows. da malo čitaš vidio bi da piše nešto kao ako želiš svježu kopiju windowsa klikni esc. klinki esc i onda se pojavi ekran na kojem su 3 particije i onda odabereš onu koju želiš i dalje valjda znaš. samo čitaj upute. ako ne znaš pitaj

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Edge kaže...

Na kompu imam 3 praticije (c,d i e),kad sam na setup dodjem do ovog djela: http://www.imagesforme.com/show.php/303840_pipipi.JPG i prikaze mi samo C (dok ove ostale ne) praticiju i pise jos kraj toga ---windows xp---...znaci zelio bi napraviti format C diska i ponovno instalirat windows,molio bi za pomoc

btw. ovaj ss je iz win xp setup simulatora

Trebas stisnut Esc  pa ce ti se pojavit particije C,D i E. jer tebi su vec windowsi instalirani  i to se ocitava.Ako stisnes enter onda ce ti se samo stari vindowsi osvjezit a ne i foramtizirat .
Pelikan
17 godina
odjavljen
jurluk kaže...

na tom ekranu prikazuje koji je trenutno instalirani windows. da malo čitaš vidio bi da piše nešto kao ako želiš svježu kopiju windowsa klikni esc. klinki esc i onda se pojavi ekran na kojem su 3 particije i onda odabereš onu koju želiš i dalje valjda znaš. samo čitaj upute. ako ne znaš pitaj

e tu sam zapeo,fala onima koji su pomogli :))
16 godina
neaktivan
Edge kaže...
jurluk kaže...

e tu sam zapeo,fala onima koji su pomogli :))
 eto, rješen problem. sad dalje valjda znaš. ako gdje zapne pitaj, ali znat ćeš sto posto
''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice