- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znam kako ti je. Na taj sam način i ja ispravio neke testove, hehe. Probaj malo napregnuti oči! Da imam vremena pomogao bi ti, za sad samo ovo:
1. Tijelo se počinje gibati jednoliko ubrzano i za 10 sekundi postigne brzinu od 20 min.
a) Kolika je akceleracija tijela
b) Koliku put tijelo pređeza to vrijeme
Pomozite čovijeku!
Znam kako ti je. Na taj sam način i ja ispravio neke testove, hehe. Probaj malo napregnuti oči! Da imam vremena pomogao bi ti, za sad samo ovo:
1. Tijelo se počinje gibati jednoliko ubrzano i za 10 sekundi postigne brzinu od 20 min.
a) Kolika je akceleracija tijela
b) Koliku put tijelo pređeza to vrijeme
Pomozite čovijeku!
To,stari,zašto nisu svi dobri kao ti
Samo brzina se ne mjeri u minutama nego u m/s

1. Tijelo se počne gibati jednoliko ubrzano i za 10 sekundi postigne brzinu od 20 m/s.
a) Kolika je akceleracija tijela?
b) Koliki put tijelo prijeđe za to vrijeme?
2. Pri brzini 36 km/h automobil počne pretjecati kamion. Put koji prijeđe pri pretjecanju je 60 m, a postignuta brzina na kraju puta je 72 km/h.
a) Kolikom se akceleracijom ubrzava automobil?
b) Koliko traje pretjecanje kamiona?
3. Dva tijela (A i B) slobodno padaju. Tijelo B prilikom udara o tlo ima brzinu 50 m/s i padne kasnije za 2 sekunde od tijela A. S koje visine je palo tijelo A?
4. Tijelo izbačeno vertikalno u vis vrati se u početni položaj nakon 6 (ili 8) s.
a) Kolikom brzinom je izbačeno tijelo?
b) Do koje visine se podigne tijelo?
5. S mosta bacimo tijelo brzinom 10 m/s vertikalno prema dolje. Tijelo pada 2 s prije nego udari o vodu.
a) Kojom brzinom tijelo udari o vodu?
b) S koje visine iznad vode smo tijelo bacili?
6. S tornja visokog 50 m bacimo horizontalno kamen brzinom 10 m/s.
a) Koliko traje padanje kamena?
b) Na kojoj će horizontalnoj udaljenosti od tornja pasti kamen?
c) Kojom brzinom kamen udari o tlo?
3. dva tijela (a i b) slobodno padaju. tijelo b prilikom udara o tlo ima brzinu 50 m/s i padne kasnije za 2 sekunde od tijela a. koje visine je palo tijelo a?
mislim da je tako...
edit: sad sam tek vidio gornji post...
1. Tijelo se počne gibati jednoliko ubrzano i za 10 sekundi postigne brzinu od 20 m/s.
a) Kolika je akceleracija tijela?
b) Koliki put tijelo prijeđe za to vrijeme?
2. Pri brzini 36 km/h automobil počne pretjecati kamion. Put koji prijeđe pri pretjecanju je 60 m, a postignuta brzina na kraju puta je 72 km/h.
a) Kolikom se akceleracijom ubrzava automobil?
b) Koliko traje pretjecanje kamiona?
3. Dva tijela (A i B) slobodno padaju. Tijelo B prilikom udara o tlo ima brzinu 50 m/s i padne kasnije za 2 sekunde od tijela A. S koje visine je palo tijelo A?
4. Tijelo izbačeno vertikalno u vis vrati se u početni položaj nakon 6 (ili 8) s.
a) Kolikom brzinom je izbačeno tijelo?
b) Do koje visine se podigne tijelo?
5. S mosta bacimo tijelo brzinom 10 m/s vertikalno prema dolje. Tijelo pada 2 s prije nego udari o vodu.
6. S tornja visokog 50 m bacimo horizontalno kamen brzinom 10 m/s.
a) Koliko traje padanje kamena?
b) Na kojoj će horizontalnoj udaljenosti od tornja pasti kamen?
c) Kojom brzinom kamen udari o tlo?
E majstore,svaka ti dala
Veliko hvala!!
Hvala i vama,jurluk i Boky.
5. S mosta bacamo tijelo brzinom 10 m/s vertikalno prema dolje. Tijelo pada 2 s nego udari o vodu.
Ako još šta otkrijem uredit ću post.
Joj nisam vidio da je Supermano otkrio sve. 
5. S mosta bacamo tijelo brzinom 10 m/s vertikalno prema dolje. Tijelo pada 2 s nego udari o vodu.
Ako još šta otkrijem uredit ću post.
Joj nisam vidio da je Supermano otkrio sve. 
Svejedno hvala na pomoći.
Sad ću još naći nekoga od frendova da mi to riješi i to je to