kada upalim računalo pojavi mi se ova poruka "You may be a victim of software counterfeiting. This copy of windows did not pass genuine Windows validation." nakon toga pozadina mi promijeni boju u crnu i tako ostane. na računalu mogu radit sve isto što sam i prije radio samo što mi u donjem desnom kutu stoji ta poruka i pozadina mi promijeni boju. skeniro sam ga AVG-om i nisam ništa našao.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
problem ti je sljedeci, imas piratske viruse...i imao si vjerojatno ukljucen automatic update...tako je microsoft dosao do tvojih podataka o verziji windowsa...
moci ces ga i dalje koristit....ali s vremenom ce ti biti sve sporiji i oni ce te svim sredstavima prisiljavat da nabavis orginalan windows...tako sto ce ti slat informacije koje ce ti usporavat komp i slicno...
govorim iz vidjenog iskustva.......jedino rijesenje ti je nabavit orginalne windowse....osim ako to mozes podnosit...ali vjeruj....s vremenom...morat ces ih kad tad nabavit
problem ti je sljedeci, imas piratske viruse...
da nisam dozivio, nebih znao ... uci se dok si ziv :)
kak se dobiju ti piratski virusi.
dobiju se s kompom....a sigurno im nisi napomenuo da oces orginal...jer bi te to kostalo kojih 800-1200 kn vise cca :)
kak se dobiju ti piratski virusi.
dali se može onda formatirat disk i instalirat isto ovi windowsi
problem ti je sljedeci, imas piratske viruse... W T F >I< ????????
---
http://support.microsoft.com/kb/328874
zatim vidi što kaže google !
Imao sam ja problema sa time. E na to pitanje su mi odgovorili u bugu, i još stavili pod mini škola- pa kud ćeš veče časti!
Ali ima nešto što ste zaboravili, ovo ti se može pojaviti i ako imaš licencirane windowse, jer neki imaju problema sa validacijom pa to moraju rješavati sa nekim softwerom, ali ako koristiš softwer, moraš imati oriđiđi windowse, neznam što se dogodi ako koristiš taj program, a imaš piratske windowse.
Dok sam čitao neku veče oko 11 sati sa moba iz kreveta da su ovi izvalili da ima piratske windowse, skoro sam se digao iz kreveta i došao na komp da im napišem jednu omanju lektiru
dali se može onda formatirat disk i instalirat isto ovi windowsi
hvala ljudi! komp mi je sad ko nov
problem ti je sljedeci, imas piratske viruse...

evo i ja sam imao isti problem i rijesio sam ga sa system restore
evo i ja sam imao isti problem i rijesio sam ga sa system restore