Problem sa Windows Live Messengerom

poruka: 11
|
čitano: 4.187
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Imam jedan problem sa svojim messengerom......dosad nisam imao problema no sad nemogu sign in i izbacuje mi poruku

" Signing in to Windows Live Messenger failed beacuse the service is temporarily unavailable. Please try again later.

Error Code:81000395"

Pokušao sam reinstalirati no opet mi isto izbacuje...pokušo sam sign in na stari windows messenger što sam dobio sa windowsima i sve normalno funkcionira no sa Windows Live Messengerom ne uspijeva!!!! ps. nije beta verzija

...I'M HoT CoZ I'm FlY YoU Ain'T CoZ yoU NoT...ThiS Is WhY,ThiS Is WhY,ThiS Is WhY I'M HoT!!!!!!.... .......................................... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa Windows Live Messengerom
17 godina
ja ti preporućam da si rađe skineš trillian ili neki drugi.msn je pao u zborav.
Intel Core 2 Quad Q6700 I ASUS P5Q PRO, 775, Intel P45 I 4GB 1066Mhz I DELL monitor LCD E248WFP, 24" I HDD HITACHI 1TB I
17 godina
neaktivan

Ja koristim Pidgin i nikad problema s tim Smijeh

17 godina
neaktivan

ee....napravio sam ono što su mi rekli na sajtu za koji si mi dao link.....poslo sam mail,i šta sad tream čekat da mi vrate mail ili????

...I'M HoT CoZ I'm FlY YoU Ain'T CoZ yoU NoT...ThiS Is WhY,ThiS Is WhY,ThiS Is WhY I'M HoT!!!!!!.... .......................................... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

A neznam... mislim da bi to trebalo odmah doć... ne vjerujem da si prvi s takvim bugom Namigiva

17 godina
neaktivan
nažalost nisam još mail dobio.....izgleda da sam osuđen na windows messenger...makar zasad...xD
17 godina
neaktivan
samo da kažem da je problem rješen!!!
nisam se mogo logirat zato što mi je web shield u AVG 8ici blokiro
17 godina
protjeran
The Acacia Strain kaže...

Ja koristim Pidgin i nikad problema s tim Smijeh

ja također
s pidginom se možeš prek msn protokola prijaviti
Shady in the house
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2008 14:22 (Shady).
17 godina

Evo, ja ću ti dati možda najgluplje rješenje ikada, ali meni je pomoglo. Ja sam imao sličan problem sa sign in-om, a stvar je bila u tome da se sat na mom računalu nije podudarao sa postavkama vremena na windows.live serveru. Stoga provjeri jesu li ti sat u windowsima i ono važnije sat u BIOS-u dobro podešeni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije glupo, to se i meni desilo, ali on kaže kako mu onaj koji dođe s windowsima radi ok, a ako sat nije namješten, mislim da i taj original se onda ne bi mogao spojiti,

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice