Problem sa grafikom u Win 7 !

poruka: 12
|
čitano: 1.946
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

MOže pomoć , ovako imam problem s grafikom u win 7 radi mi sve  povezano s njom u slowmotionu od aera do svih igrica osim cod 2  online, procesor  radi normalno bez velikog opterećenja kao i grafička ništa se ne pregrijava. To mi se već dogodilo jednom ali drugi dan je bilo sve normalno.Još mi se nedavno dogodilo da mi je skočio index od grafike i rama sa 5.9 na 7.4 odnosno sa 5.9 na 6.9 a ništa nisam radio ni nikakav upgrade ni ništaJel bi znao možda ko u čemu bi bio problem!??

Procesor je i5 750 2.66  3 G DD3 rama i grafička ATI Radeon HD 4670

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa grafikom u Win 7 !
Frankopan kaže...

MOže pomoć , ovako imam problem s grafikom u win 7 radi mi sve  povezano s njom u slowmotionu od aera do svih igrica osim cod 2  online, procesor  radi normalno bez velikog opterećenja kao i grafička ništa se ne pregrijava. To mi se već dogodilo jednom ali drugi dan je bilo sve normalno.Još mi se nedavno dogodilo da mi je skočio index od grafike i rama sa 5.9 na 7.4 odnosno sa 5.9 na 6.9 a ništa nisam radio ni nikakav upgrade ni ništaJel bi znao možda ko u čemu bi bio problem!??

Reinstaliraj driver od grafe. Kakve su temperature? Ako ne znas kako provjeriti, skini Speedfan ili everest.

Me gusta....
14 godina
neaktivan

temperatura grafičke je 38 stupnjeva a procesora oko 40-50, ali nije mi jasno to mi se dogodilo već i drugi dan sve normalno bilo, ako ima greška u driveru šta nebi onda mi se pojavljivo taj problem nakon što sam ga inst!?

14 godina
neaktivan

hmmm, probaj skenirati sa malwarebytesom i spybot search and destroy. ocisti komp od smeca sa ccleanerom(makar sumnjam da smece moze to uzrokovati)

Me gusta....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Frankopan kaže...

ako ima greška u driveru šta nebi onda mi se pojavljivo taj problem nakon što sam ga inst!?

Koje imas drivere?

16 godina
Frankopan kaže...

ati ti ima problem sa driverima za stare igirce kao cod1 i cod2 moraš instalirat stariju verziju drivera da bi mogao igrat igru!

16 godina

Trebaš instalirat verziju 10.4

14 godina
neaktivan

Drivere od grafičke imam one orginal s cd-a i kaže mi da im netreba upgrade, imam nod 32 skeniro sam nije ništa našo al nisam ga updato mjesec dana, al zanimljivo je da kad igram cod 2 online ne šteka onda sigurno ima nešta u tome jer igram preko servera drugog, jel moguće da mi je došo neki onda spyware!?

0 0 hvala 0
16 godina
Frankopan kaže...

Drivere od grafičke imam one orginal s cd-a i kaže mi da im netreba upgrade, imam nod 32 skeniro sam nije ništa našo al nisam ga updato mjesec dana, al zanimljivo je da kad igram cod 2 online ne šteka onda sigurno ima nešta u tome jer igram preko servera drugog, jel moguće da mi je došo neki onda spyware!?

najnoviji driveri su ti izašli prije mjesec dana (11.11) tako da ne znam di ti to provjeravaš. Sve je moguće.

16 godina
neaktivan
Frankopan kaže...

imam nod 32 skeniro sam nije ništa našo al nisam ga updato mjesec dana, 

Čemu ga onda imaš?
uradi update, ako ti nije legalan nod, stavi si free aviru ili avast

14 godina
neaktivan

Problem rješen krivac je Trojan agent skeniro sa malwarebytsom hvala Suddenly Psychoti i svima na odgovorima, a počela me zajebavat hhuu.net s usernamom i passom pa nisam updato!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
imas gumbic hvala :)
Me gusta....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice