Problem - driveri ili hardware?

poruka: 1
|
čitano: 604
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem - driveri ili hardware?

Ovako, ovo mi se javlja odkad sam dobio novu konfiguraciju:

Instalacija Win7 (x86 i x64):

Pojavljuje mi se BSOD (i to nekoliko njih). zapisao sam te errore i poslao nekome tko se kuzi i dobio odgovor da je problem u driverima.

Nakon nekoliko neuspjelih pokusaja konacno instaliram i u radu mi se opet zna pojaviti BSOD, kod igri mi se pojavljuju artefakti na ekranu (u trajanju 3-4sec) sa obaveznim restartom.

Instalacija Win Xp Pro (x86):

Prilikom instalacije mi se opet pojavljuje BSOD ali samo jednom (sreca?).

Nakon instalacije; pokrenem npr CoD4 ili TF2 i igram neko vrijeme (dosta duze nego na Win7)  ali mi se opet zna resetirati (ovaj put mi se ne pojavljuju artefakti).

To me sve skupa pocinje "blago" iritirati. Kuzim da me na sedmici to za*ebava, zbog drivera graficke npr (nova generacija - ovi jos nisu napisali drivere kako bog zapovjeda, bla bla bla...) ALI da mi se to desava na Os starom 7 godina ('il kolko vec) - to mi je vec sumnjivo!

Losi crackovi nisu problem jer igre nisu ni crackane, sve je original kupljeno preko steama. Takodjer ne vjerujem da je problem u instalacijskim dvd-ima jer sam probao sa vise njih (i opet isto).

Da li bi mi netko mogao preporuciti neke programe za testiranje hardware-a; RAM, GPU, procesor, HDD itd., jer sam poceo sumnjati da tu nesto ne valja?

Konfiguracija je pod "Moj PC"

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 22:18 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice