Prikaz na dva ekrana

poruka: 6
|
čitano: 1.649
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Prikaz na dva ekrana
pitanje

Ovako, imam grafulju GeForce 2 MX 400, na nju imam spojen monitor i tv preko s-videa (RCA). Imam instalirane najnovije drivere, a s njima nVidia graphic tools preko kojih se namještaju postavke na ekrenima. Želim u windowsima uključit dodatni monitor, tj. TV, a ne preko graphic toolsa, ali nikako da mi pokaže taj dodatni ekran u propertisu, setings... tamo gdje bi trebala pod stavkom display biti i ocitana ta dva ekrana... pa mislim da je moje pitanje jasno, kako da mi se pokaže TV na toj listi od windows propertisa??? Gdje griješim, osim što ne koristim graphic tools :)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
Prikaz na dva ekrana

Nisam siguran da se to uopće može napravit na GF2MX. Ja sam imao problem sa nekom GF2 ali davno - samo se sjećam da se ispostavilo da se niti ne može dobit izlaz na dva monitora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Prikaz na dva ekrana
autorov komentar

Nemože se dobiti na dva monitora, zato što nema izlaz za 2 kom., ali može monitor + TV, što sam i napisao, može se dobiti ako imaš s-video out na svojoj GeForsici. MX-400 ima s-video, a ima i samo video. Ja sam uspio dobiti sliku, ali mene zanima u display propertisu.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

Nekad sam koristio GF kartice, pa sam prebacivao sliku preko malog programćića zove se TV tool, probaj ga naći, jako je jednostavan za podešavanje i nemoraš se zezati s disp. prop. Inače taj programčić je i napravljen za takve probleme koje ti imaš.

POZ

britva
17 godina
neaktivan
autorov komentar

hvala, skinuo sam ga, probat ću s njim

17 godina
neaktivan
Prikaz na dva ekrana

ja sam do pred 7-8 mj koristio gf2 mx400 i sve je radilo savršeno. klikom na display properties u tabu advanced bez ikakvih problema (za razliku od fuc.. ati-ja) imao bi karticu za clone opciju. jedino što možeš probat je preko add(remove maknuti sve što ti ima veze sa grafičkom i nainstalirati sve ispočetka.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice