Postavljanje flip albuma na web stranicu

poruka: 3
|
čitano: 798
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Postavljanje flip albuma na web stranicu

Poz, 

napravili smo školsku zbirku pjesama koje bi htjeli dići online na školsku @skole.hr. Budući da ima nekoliko mapa i datoteka, a sama pjesma je tipa index.html, nemože se samo uploadati na web stranicu nego bi bilo bolje ići preko nekog vanjskog servisa tip Google Drive ili  Dropbox, pa ga embedati na stranicu. 

Probao sam nekoliko načina tako, ali svaki puta kad želim postaviti embed, na google driveu mi taj index.html otvori kao tekst, a neće da mi to otvori kao stvarni flip album. 

Da li je netko imao sličnih problema, bilo koja opcija postavljanaj na web dolazi u obzir. 

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Postavljanje flip albuma na web stranicu

Što je to "online na školsku @škole.rh" - imate web-prostor ili što? Ako imate, onda to ništa ne bi trebao biti problem uplodati kao individualne .html datoteke, bile sve one u istoj mapi ili u različitim mapama. U čemu konkretno je problem? Da niste možda koristili apsolutne putanje do individualnih .html datoteka s pjesmama?

Ako pak nemate web-prostor, zatražite od škole, odnosno Carneta, da vam ga omogući. Ako to ne možete ili ne želite srediti, do bespaltnog ili vrlo jeftinog web-hostinga možete i na druge načine: http://www.hostingadvice.com/how-to/free-web-hosting/

16 godina
Re: Postavljanje flip albuma na web stranicu

+ pripaziti na zakone, zamp.. prošle godine je dječji zbor u dubrovniku za pojst predsjenice dobio kaznu.. :)

jer, ovo mi zvuči kao neki entuziazam, problem koji ne može postojati, tj upload sadržaja na stranicu, dok su linkovi već pravno pitanje. Nema entuzijazma u zampu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice