Postavke tipkovnice

poruka: 4
|
čitano: 2.915
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Postavke tipkovnice

Postovanje!

Molio bih za pomoc oko postavki na tipkovnici. Radi se o Coolermaster Storm Trigger. Uglavnom, tipkovnica na sebi ima funkcije za play, stop, next, back i sl. Problem je u tome sto su te postavke usaglasene tj. postavljene za Media Player koji automatski otvara, a kojeg ja ne koristim. Interesira me da li se negdje u Windowsima ili opcenito moze promjeniti tako da reagira na program koji ja koristim za reproduciranje mp3 zapisa? Pokusao sam pronaci u postavkama tipkovnice no nisam uspio locirati. Puno hvala svima na odgovorima. 

Edit: OS je Windows 7 ako je bitno.

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 17:01 (ByteRat).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Postavke tipkovnice
ByteRat kaže...

Uglavnom, tipkovnica na sebi ima funkcije za play, stop, next, back i sl. Problem je u tome sto su te postavke usaglasene tj. postavljene za Media Player koji automatski otvara, a kojeg ja ne koristim. Interesira me da li se negdje u Windowsima ili opcenito moze promjeniti tako da reagira na program koji ja koristim za reproduciranje mp3 zapisa? Pokusao sam pronaci u postavkama tipkovnice no nisam uspio locirati. Puno hvala svima na odgovorima. 

A koji player koristiš? Skori svaki pošteni player reagira na multimadijalne tipke na (skoro) bilo kojoj tipkovnici koja ih ima ugrađene i može ih koristiti bez ikakvih podešavanja.

Bez obzira na OS.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 17:11 (kizo2703).
16 godina
neaktivan

Koristim Xion, ali evo moze close na ovaj thread, skuzio sam kako rjesiti stvar. Ne znam za druge OS, ali sa Windows 7 je fora da koji player ima odredjen za pokretanje audio cd-a (.cda) na taj reagira tipkovnica. Tako da kada sam to promjenio sve funkcionira. U svakom slucaju hvala na odgovoru!

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison
17 godina
ByteRat kaže...

Koristim Xion, ali evo moze close na ovaj thread, skuzio sam kako rjesiti stvar. Ne znam za druge OS, ali sa Windows 7 je fora da koji player ima odredjen za pokretanje audio cd-a (.cda) na taj reagira tipkovnica. Tako da kada sam to promjenio sve funkcionira. U svakom slucaju hvala na odgovoru!

-ako je player ugašen, pokreće se defaultni. Ako je upaljen (bilo koji) tad se kontrole odnose na njega.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice