Pomoc,recycle bin

poruka: 7
|
čitano: 1.617
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomoc,recycle bin

Napravio sam sranje...imao sam folder u kojemu su bili file-ovi.izbrisao sam file-ove,pa potom i folder...kasnije sam se sjetio da mi je nesto od toga trebalo .(posto nisam napravio "empty recylce bin" otisao sam na taj file i kliknuo restore...međutim,sad ga nema u niti jednom folderu :(

M3do

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoc,recycle bin

Probaj drag & drop sistemom, ako ne probaj naci program Recover My Files pa probas sa njime.

To ti je program koji vraca totalno izbrisane podatke a posto ovo nisu tot. izbrisane pitanje dal' ce vratiti ali ne kosta te probati.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoc,recycle bin

drag and drop?ali,vec sam kliknuo na restore...tako da toga vise nema u recycle bin-u

M3do
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 12:10 (M3do).
16 godina
Pomoc,recycle bin

Onda ti mora biti negdje po disku...pokušaj tražilicom..

Gigabyte P35DS4 Core Duo E6850 3Ghz 2Gb RAM Nvidia 8600 GTS HD Hitachi 500Gb
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoc,recycle bin

KLIK ovdje!! S tim programom možeš vraćati slučajno obrisane file-ove iz RB-a.

Ovo je moj potpis koji se nalazi ispod mojih postova. I naletite na: http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoc,recycle bin
M3do kaže...

Napravio sam sranje...imao sam folder u kojemu su bili file-ovi.izbrisao sam file-ove,pa potom i folder...kasnije sam se sjetio da mi je nesto od toga trebalo .(posto nisam napravio "empty recylce bin" otisao sam na taj file i kliknuo restore...međutim,sad ga nema u niti jednom folderu :(

ako si napravio točno tako kako si napisao, tj. da si kliknuo na restore, onda ta datoteka sto posto mora bit negdje na disku. ako znaš točno ime datoteke koju tražiš, instaliraj Everything i on će ju naći u tren oka Namigiva
kad svi stavljaju sexy avatare moram i ja
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2009 23:37 (jurluk).
17 godina
neaktivan
Pomoc,recycle bin

Ako je ipak obrisana probaj sa GetDataBack.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice