Pomoć oko registryja

poruka: 3
|
čitano: 1.019
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomoć oko registryja

Imam maleni problem, instalirao sam jednu verziju officea 2010 koja se ispostavila losa. Problem se javlja kada zelim instalirati novu verziju jer: kaze da ne moze instalirati ovu verziju sa novim product-keyem jer je negdje zapisan taj stari. Zanima me ako netko zna gdje bi se to moglo nalaziti pa da obrisem. Nisam bas dobro objasnio problem al ajd. Probao sam system restore no bezuspjesno. Hvala puno svima na pomoci

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pomoć oko registryja
guardian92 kaže...

[...] office...

HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Office/XX(broj neki)/Registration/ProductID

HKEY_LOCAL_MACHINE/Softwaree/Wow6432Node/Microsoft/Office/XX(broj neki)/Registration

Ja nemam MSoffice pa neznam jel ovo radi, (a i ovisi o officeu i o tome jel 32 ili 64 bitna verzija)

Sve brišeš na vlastitu odgovornost {#}

imaš nekoliko alata na netu baš za to. recimo ovaj. No nisam koristio pa ih proguglaj malo prije nego kaj ih otvoriš. Safety first.

Inaće koristim ili revoUninstaller ili Youruninstaller za deinstaliranje, pa imaš opciju da ti obriše sve iz registrija kaj ima veze s tim programom kojeg deinstaliraš. Ako nisi baš siguran za čeprkati ručno po registryu i to.. možda možeš ponovno instalirat taj 2010, obrisati s nekim od ovih uninstalera gore pa izaberi "temeljiti" mode - dakle da sve makne. I onda instaliraš novi office.

Ili skini open office 3.2.1. trebalo mi je 2-3 dana da se priviknem no isplatilo se. Program je super, ima sve, dakle cijeli office suite. (osobno mi se ne sviđa MS office nakon 2003)

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
16 godina
neaktivan
Re: Pomoć oko registryja

Isprobao RevoUninstaller i nije se rješio problem. Kaže da je izbrisao sve što ima veze sa programom, no kod pokretanja instalacije office 2010 kaže da ne može instalirati jer u registryju ima drugi serial number.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice