Pomoc! Racunar se 'zamrzne' nakon paljenja.

poruka: 6
|
čitano: 1.387
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Pomoc! Racunar se 'zamrzne' nakon paljenja.

Nemam pojma o cemu se radi, pratio sam ovaj serijal tutorijala, da rasteretim racunar (Link:

) Od ovog pa na dalje, video u delu 'sledece'.

I od jednom mi poblentavi racunar, iskreno ne znam gde je porblem? Pomoc!

Kada ga upalim podigne se windows lepo, sve ok. Ali 'zamrzne' se ceo. Ne mogu nista da kliknem, ni levi ni desni, lampica koja treba da treperi ili da se ugasi svetli non stop. Dakle prvih 5 minuta ne mogu nista, samo cekam da se otkoci pa posle nastavi dalje sa radom normalno.

Pomoc?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Pomoc! Racunar se 'zamrzne' nakon paljenja.

-74% problem s HDDom... (+ klasičan rad OSa, AV, update, razni dodaci..). Provjeri HDD, svaki brand ima svoje alate.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
ihush kaže...

-74% problem s HDDom... (+ klasičan rad OSa, AV, update, razni dodaci..). Provjeri HDD, svaki brand ima svoje alate.

Upravo to.

Skeniraj disk na bad sectore.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
9 godina
neaktivan

Eto sad drugog problema, uradio sam taj neki scan bad score i repairovao HDD, sad ne koci vise ali ne mogu pokrenem ni jedan program, svi crash-aju?

16 godina
Milosh N kaže...

Eto sad drugog problema, uradio sam taj neki scan bad score i repairovao HDD, sad ne koci vise ali ne mogu pokrenem ni jedan program, svi crash-aju?

Prvo sto ces napraviti je, ukoliko vec nisi, backup svih podataka sto imas.

Iz iskustva, izgubiti ces hrpu vremena pokusavajuci rijesiti problem i na kraju ce vjerojatno slijediti reinstalacija.

Nazalost, po meni jedino kvalitetno rjesenje je novi disk, friska instlacija.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
9 godina
neaktivan

Tako cu i da uradim. Hvala.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice