Pomoc oko lagga :(

poruka: 15
|
čitano: 2.491
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozz svima ,

Evo ja vec mjesec, dva , pokusavam rijesit problem sa laggom , medjutim bezuspjesno :(

Ovako , ja imam problem sa FPS LAGGOM , tj. Graphic laggom.

Kada igram bilo koju igru , igra mi se znatno uspori i u fps igrama kao sto su cod4 , cod2 fps mi naglo opadne sa 125 na 9 - 14 :(

Ja sam pokusavo razne stvari ali medjutim nista nije pomoglo , svi mi sada savjetuju da formatiram...

Ovako , malo info o mom kompu :

Proc : AMD Athlon LE-1620 2.41 Ghz 2,0 GB RAM
Graficka : Nvidia GeForce 8400 GS

Isto tako sam mislio da mi se pregrijava , evo rezultata , vi odlucita dali mi se pregrijava ili ne :

GPU - 103 C
Temp1 - 49 C
Temp2 - 49 C
Temp3 - 42 C
Temp - 104 C
HD0 - 39 C
Core - -39 C
Core - 102 C
Ambient - 0C

Thx momci :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 20:18 (Benjy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

GPU ti je pre-pre vruć,i jako slab isto

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 20:19 (luka94).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Pomoc oko lagga :(
dobro , thx na odgovoru , ali ja nisam u sitaciji da priustim bolji , meni je dovoljno za cod4 , cod2 ovaj GPU , znas mozda kako da mu smanjim temperaturu ?
15 godina
Benjy kaže...
dobro , thx na odgovoru , ali ja nisam u sitaciji da priustim bolji , meni je dovoljno za cod4 , cod2 ovaj GPU , znas mozda kako da mu smanjim temperaturu ?

kupi ventice neke

Gamers Don't Die, They Respawn. xD
15 godina
neaktivan

na sta tacno mislis ? ? ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 20:25 (Benjy).
15 godina
Benjy kaže...

kupi mali cooler za nju,ima pasivni hladnjak

http://www.links.hr/index.php?naziv=Ventilator+SCYTHE+Mini+Kaze%2C+40mm%2C+3500+okr%2Fmin&option=artikl&id_kategorija=05090802&id_artikl=050.908.197

15 godina
Benjy kaže...
na sta tacno mislis ?

na ventilatore....kupis si za 30-40kn 80mm plave led ventice i dobijes kul izgled i manju temperaturu

15 godina
protjeran
Benjy kaže...
na sta tacno mislis ?

Uzmes termalnu pastu i prominis i jos uces neki prosjecni hladnjak i ok je uglavnom ne bacaj previse lovu i planiraj si uzet novi komp 

MasterOdisasteR
15 godina
neaktivan

To nije do pregriljavanja ali ni to nevalja.....decko tebe muci problem zvan PUNKBUSTER koji kida fps i konekciju odkad su uveli novi proces u pb zvan PnkBstr.exe ....jednostavno navikni se.....naravno jaci komp ne bi stetio....pogotovo dualac

0 0 hvala 1
15 godina
luka94 kaže...
Benjy kaže...

kupi mali cooler za nju,ima pasivni hladnjak

http://www.links.hr/index.php?naziv=Ventilator+SCYTHE+Mini+Kaze%2C+40mm%2C+3500+okr%2Fmin&option=artikl&id_kategorija=05090802&id_artikl=050.908.197

nemoj si to uzimat nije vrijedno....ako vec ides na te neke solucije onda radje uzmes neki veci, jaci jer nista nemres izgubiti

15 godina
neaktivan
hvala vam za pomoc , ja se ne razumim bas nesto dobro oko coolera i tih stvari pa mi nemojte zamjerit :D
15 godina
neaktivan
hahah ko moze igrat na 9 fps , nek se javi , ja mu skidam kapu xd
15 godina
Benjy kaže...
hvala vam za pomoc , ja se ne razumim bas nesto dobro oko coolera i tih stvari pa mi nemojte zamjerit :D

znas, ekipa developera i programera za bugov forum nije bezveze stavila i gumb hvala{#}

15 godina
neaktivan
msm stvarno meni bude fps oko 10 , sto je nepodnosljivo za igrat :(
15 godina
protjeran
Benjy kaže...
msm stvarno meni bude fps oko 10 , sto je nepodnosljivo za igrat :(

Kralju rado bi ti pomoga sican se da sam ja dosta vrimena igra tako ali jebiga... imas dvi solucije ili si uzet konzolu ( ps3 ili xbox360) pa se igrat lipo za 1500 kn ( ono ustedi malo ) ili iscrpit svu snagu iz tog kompa ( overclock ,nova pasta , hladnjak ) i ako si spreman iskesirat veliku lovu uzet novi komp ( nakon nekog perioda )  druge nema ....

MasterOdisasteR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice