PC se smrzava zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 735
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
PC se smrzava

Pozdrav, imam slijedeći PC (što mi je pomogla složiti ekipa ovdje na forumu) i imam problem da mi se nekad dogodi da monitor prestane raditi (nema izvor iz PCja) i nakon par sekundi i PC prestane reagirati, a i dalje je upaljen i čujem kako radi.

Imam instlairan original Windows 8.1 i ne znam je li možda uzrok neka greška u Windowsu 8 ili je nešto drugo problem.

PC:

AllIn: Zalman ZM-T4

PSU: XFX Pro 450W, 80+

MBO: Asus H81M-E

CPU: Intel Core i5-4440

GPU: Sapphire R7 260X OC, 2GB GDDR5

RAM: 8GB KINGSTON DDR3 (1600MHz)

HDD: 1TB WD 3.5", 64MB, SATA III-600, 7200rpm

ODD: LG GH24NS

0 1 hvala 0
13 godina
Re: PC se smrzava
ministar kaže...

Pozdrav, imam slijedeći PC (što mi je pomogla složiti ekipa ovdje na forumu) i imam problem da mi se nekad dogodi da monitor prestane raditi (nema izvor iz PCja) i nakon par sekundi i PC prestane reagirati, a i dalje je upaljen i čujem kako radi.

Imam instlairan original Windows 8.1 i ne znam je li možda uzrok neka greška u Windowsu 8 ili je nešto drugo problem.

PC:

AllIn: Zalman ZM-T4

PSU: XFX Pro 450W, 80+

MBO: Asus H81M-E

CPU: Intel Core i5-4440

GPU: Sapphire R7 260X OC, 2GB GDDR5

RAM: 8GB KINGSTON DDR3 (1600MHz)

HDD: 1TB WD 3.5", 64MB, SATA III-600, 7200rpm

ODD: LG GH24NS

Ne može biti to napajanje preslabo. Provjeri temperature procesora. Probaj malo prašinu očistiti, pogotovo ako je prošlo par mjeseci od kupnje. Jesi li probao reinstall windowsa?

17 godina
neaktivan
PC se smrzava

I jel nisi mogao sacekati da ti neko odgovori u prvoj temi koju si otvorio...da ti je napajanje slabo pc bi ti se ugasio ne bi se zamrzavao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice