15 godina koristim komp i ovo mi se jos nije desilo, jednostavno sam od sebe jedan dan vidim disk D promjenio ime u disk X, koristim win vistu.
kako je ovo moguce? kako da ga vratim na disk D zna li ko?
15 godina koristim komp i ovo mi se jos nije desilo, jednostavno sam od sebe jedan dan vidim disk D promjenio ime u disk X, koristim win vistu.
kako je ovo moguce? kako da ga vratim na disk D zna li ko?
Computer managment > disk managment > desni klik na drive > change drive letter and paths
Disk Managment> HDD/particija> desni klik> Change Drive Letter and Paths
[EDIT]
@ bed
u isto vrijeme... :)
hvala vam puno
A moguće je da imaš i virus u kompu!
Imaju virusi koji preimenuju naziv diska, ponekad to znaju biti jako smješni nazivi! :))
a virus je neki tu sigurno, danas cu da radim sistem, mozda ubacim ii Win 7 jos uvjek nisam odlucio. ne moze on tek tako da promjeni naziv diska, virus 100 %
a virus je neki tu sigurno, danas cu da radim sistem, mozda ubacim ii Win 7 jos uvjek nisam odlucio. ne moze on tek tako da promjeni naziv diska, virus 100 %
zašto ga ne proskeniraš...
http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html
a skenirao sam ga ranije, nadje neke trojance, cuda, i anitivirus mi je nasao neke trojance ali svakako je sistem zreo za preinstalaciju :-)
a skenirao sam ga ranije, nadje neke trojance, cuda, i anitivirus mi je nasao neke trojance ali svakako je sistem zreo za preinstalaciju :-)
kak hoćeš,s malwarebytesom free i superantispywareom free edition se može dobro očistit komp od malicioznog softvera..
probacu i sa tim danas pa cemo vidimo sta moze da se ucini!
hvala ti