Ograničenje na Utorrentu

poruka: 11
|
čitano: 2.495
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ograničenje na Utorrentu

dragi forumas

sad skidam diskografiju U2

i jučer sam je stavio da se skida(nekih 4,3 gb

no jednom kad sam restartao kompjuter nece nikako da skida brze od 25,00 kb

ide do 24,9 kb/s ali prek toga nedaj Boze

a prije restartanja je skido i do 160 kb/s

kao da je jednostavno negdje limit a na set download limit nije ograničenje

upload je ok 15 kb/s

lechera ima 53 a seedera 40-tak

ima li neko rjesenje

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ograničenje na Utorrentu

Na pijac i kupi gotovo:DCool...vidi da neskida ti se jos stogod u pozadini...ili ukljuci crypting....

AMD Athlon 4400+ x2,DDR2 4G (800mhz),M2N,Nvidia 8600GT Fata1ty profesional,Technisat ss2,LG 19 ws
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ograničenje na Utorrentu

pa normalno da nemozes imati punu brzinu downloada ako torrent ima vise leechera nego seedera, kao sto kazes !? jos ako skidas s nekog privatnog trackera i share ratio ti mora biti velik, to nije nista neuobicajeno. inace za postizanje sto vecih brzina pri skidanju torrenata preporucujem ti programcic BT Engine, koji moras upaliti prije nego upalis Utorrent...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ograničenje na Utorrentu

Ne mora ti značiti da je problem u tebi ili uTorrentu.

Zna se dogoditi da naletiš na nekog seedera koji ima jako brzu vezu na net pa samo od njega skidaš i preko 100 kB/s (često ameri ili šveđani po mojem iskustvu iako ima i ostalih naravno). Pa ako si ti restartao comp, ili ako se taj seeder disconnectao, normalno da više nećeš imati tu brzinu (većina seedera ipak ima sporiji uplink ili samo sporije seedaju).

To ti je najvjerojatnija opcija po mojem.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ograničenje na Utorrentu
kooboora kaže...

pa normalno da nemozes imati punu brzinu downloada ako torrent ima vise leechera nego seedera, kao sto kazes !? jos ako skidas s nekog privatnog trackera i share ratio ti mora biti velik, to nije nista neuobicajeno. inace za postizanje sto vecih brzina pri skidanju torrenata preporucujem ti programcic BT Engine, koji moras upaliti prije nego upalis Utorrent...

kad ga pokrenem pise mi ovo

not valid integer valid
ovo fakat nes nije u redu
sad neda uopce skidati prek 25 kb/
imam dva torrenta i zajeno su 24,9 kb/s i vise nejdeIzlanuo se
Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2009 17:26 (angel of fire).
17 godina
RE: Ograničenje na Utorrentu
angel of fire kaže...
kooboora kaže...

kad ga pokrenem pise mi ovo

not valid integer valid
ovo fakat nes nije u redu
sad neda uopce skidati prek 25 kb/
imam dva torrenta i zajeno su 24,9 kb/s i vise nejdeIzlanuo se
 pogledaj da slucajno nisi stavio download limit na 25 desna tipka misa na znak od utorrent dole desno....i probaj jednog pauzirat pa vidi ako se sta promjenilo
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
17 godina
neaktivan
Ograničenje na Utorrentu

nisam nis limitiro

jednostavno je negdje zakocen na tih 25 kb/s

ali negdje dublje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ograničenje na Utorrentu

A probaj neki drugi torrent, pa ces vidjeti da li je ista stvar, pvako cemo svi nagadati do sudnjeg dana

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ograničenje na Utorrentu

Jel ti gori zeleni krug sa kvacicom dolje ili ti je zuti trokut ili crveni krug sa usklicnikom ?

Ako ti nije zeleno velika je vjerojatnost da ti zato nece skidati full brzinom.

Ako ti nije zeleno, treba podesiti port u utorrentu i routeru. Ako ima mogucnost u routeru omoguci mu

uPnP port i isto tako u utorretnu.

Ako je zeleno onda je kako su ti rekli da ti seederi koji jesu imaju slab upload pa da ti zato nece brze skidati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ograničenje na Utorrentu

e da vam javim

naso sam di j ebilo limitirano

na preferences sam iso i sad je sve ok

puno hvala na pokusajima pomoći

cheers

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ograničenje na Utorrentu

Hebate... pa zato se prvo sve provjeri u postavkama... ah, ta danasnja djeca... Cool

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice