NET .Framework 3.5

poruka: 56
|
čitano: 20.356
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: NET .Framework 3.5
dery kaže...

Tako je to kad imaš ati grafu,moj poznanik je isto ima takav problem.Pa se vratija na nvidiu.Evo vidim da imaš nvidiu pa ne znam šta bi ti moga bit problem.

Vrhunski odgovor. :hail smiley:

Razer_Copperhead kaže...

Vidim na onoj slici da imaš avast anivirus pa ti preporučujem da ga izbrišeš i staviš avira antivirus koja je puno bolji od avasta.

Kako mama kaže.

jack_of_blades kaže...
  a šta to znači heuristika?

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 20:19 (the_tux).
14 godina
neaktivan
Re: NET .Framework 3.5

Iam isti problem kao ti, sve sam napravio kao i ti ali nisam uspio skinu framework

12 godina
protjeran
šus kaže...

Iam isti problem kao ti, sve sam napravio kao i ti ali nisam uspio skinu framework

http://www.filehippo.com/download_dotnet_framework_3/

12 godina
neaktivan
RE: NET .Framework 3.5

Cemu uopce sluzi taj .NET Framework? Ja upravo skidam .NET Framework 4 to me trazio Dell pa posto skidam vec da znam cemu i sluzi? :)

11 godina
neaktivan
clipper kaže...
šus kaže...

http://www.filehippo.com/download_dotnet_framework_3/

evo i ja pokusavam skinuti taj framew i uopce nec ni ovaj link da radi...pocne instalirati i zapne....molim pomoc ? 

12 godina
neaktivan
NET .Framework 3.5

koji OS imaš

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

xp service pack 2

12 godina
neaktivan
NET .Framework 3.5

imašovdje uputstva. važno ti je da ako imaš instaliranu neku verziju prije 3.5, trebaš je deinstalirati

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

tu je problem nece ni tu stranicu da otvori ,,nesto sam pokupio i neda nista otvoriti od microsofta i antivirusa..MBAM,i SUPERANTISP ,,imam i provrtio sam sa njima scan...nesto su pronasli i to je kao izbrisano ali i dalje mi neda otvarati microsoftove stranice...

12 godina
dezus kaže...

tu je problem nece ni tu stranicu da otvori ,,nesto sam pokupio i neda nista otvoriti od microsofta i antivirusa..MBAM,i SUPERANTISP ,,imam i provrtio sam sa njima scan...nesto su pronasli i to je kao izbrisano ali i dalje mi neda otvarati microsoftove stranice...

da nije nešto vezano uz microsoftovu blokadu xp-a, pogotovo ako je problem vezan isključivo uz njihove stranice?

ne bi se čudio da osim ukidanja podrške još i na taj način prisiljavaju ljude na nadogradnju

16 godina
verudež kaže...

imašovdje uputstva. važno ti je da ako imaš instaliranu neku verziju prije 3.5, trebaš je deinstalirati

Ništa se ne deinstalira ,dapače. Moraš imati .Net framework 2.0 (barem) da bi mogao instalirati 3.5.

Najbolje je skinuti cijeli paket za offline instalaciju.

picajzla0707 kaže...

da nije nešto vezano uz microsoftovu blokadu xp-a, pogotovo ako je problem vezan isključivo uz njihove stranice?

ne bi se čudio da osim ukidanja podrške još i na taj način prisiljavaju ljude na nadogradnju

Ne dragi ,(još uvijek) nitko ništa ne blokira.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 12:49 (kizo2703).
11 godina
neaktivan

nista  ni ovu tvoju stranicu nece da otvori 

11 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
verudež kaže...

Ništa se ne deinstalira ,dapače. Moraš imati .Net framework 2.0 (barem) da bi mogao instalirati 3.5.

Najbolje je skinuti cijeli paket za offline instalaciju.

picajzla0707 kaže...

Ne dragi ,(još uvijek) nitko ništa ne blokira.

12 godina
NET .Framework 3.5

Mislim da ti treba SP3.

0 0 hvala 0
15 godina
dezus kaže...

Ako ti neće otvoriti stranicu, onda imaš drugih problema. Je li računalo čisto od virusa? Koji AV imaš? Pročešljaj MBAM-om i ukloni sve što nađe.

16 godina
dezus kaže...

Niti ne treba otvarati nikakvu stranicu - to je direktni download link.

Moraš samo znati u kojem folderu ti završavaju downloadane stvari!

Syke kaže...

Mislim da ti treba SP3.

Nema veze jedno s drugim: .NET framework 3.5 je izdan u studenom  2007. ,a SP3 u svibnju 2008.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 18:06 (kizo2703).
14 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Vidim na onoj slici da imaš avast anivirus pa ti preporučujem da ga izbrišeš i stavišavira antivirus koji je puno bolji od avasta.

Pouzdano znam da Avast dobro odrađuje svoj posao, imam ga od Win95 i preporučam ga!

Isto tako onima koji imaju Aviru ne prepuručam da je izbrišu i stave Avast.

{#}

11 godina
neaktivan
NET .Framework 3.5

imam  nesto sigurno...nista ne otvara od microsofta niti antivirusno...provrtio sam sam mbam,ssaspw,combofix,avira..to sam imao na hardu ,bilo je nesto smeca ali glavni problem nije rijesen, sp3  isto nemogu uopce instalirati niti otvorit stranicu di je to  

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
dezus kaže...

taj link ne otvara iako je direktan...

15 godina
dezus kaže...
kizo2703 kaže...
dezus kaže...

taj link ne otvara iako je direktan...

Mogu ti se ja spojiti preko teamviewera ako želiš pa vidjeti.

11 godina
neaktivan
NET .Framework 3.5

mozda ce ovaj puta obrisati ili sto vec ovaj trojan..mozda je to taj koji zayebava ,quck scan  je isto pronasao  ..full scan opet...znaci da ga nije obrisao ili je ovo drugi ,,hmmm

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

moze  team w 

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 19:15 (dezus).
11 godina
neaktivan
moze
15 godina
dezus kaže...

mozda ce ovaj puta obrisati ili sto vec ovaj trojan..mozda je to taj koji zayebava ,quck scan  je isto pronasao  ..full scan opet...znaci da ga nije obrisao ili je ovo drugi ,,hmmm

To je Conficker i za njega treba alat. KLIK

11 godina
neaktivan
softwaremaniac kaže...
dezus kaže...

To je Conficker i za njega treba alat. KLIK

hvala maniac...pogodak u sridu {#}

11 godina
neaktivan
NET .Framework 3.5

problem rijesen ,  komp radi ko ura ,hvala svima...posebice   ,  softwaremaniac  

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice