POZZ , planiram ovih dana stavit nove windowse nakon dugogo vremena i koristim MSN i imam nekoliko onih MSN Emoticonsa iliti smajlića...
Pa me zanima kako njih spremiti prije rušenja windowsa i onda ih kasnije opet stavi .... hvala
Slika :
POZZ , planiram ovih dana stavit nove windowse nakon dugogo vremena i koristim MSN i imam nekoliko onih MSN Emoticonsa iliti smajlića...
Pa me zanima kako njih spremiti prije rušenja windowsa i onda ih kasnije opet stavi .... hvala
Slika :
ja sam ovo radio ovako: nađeš nekog prijatelja i sve ali sve mu smajliće daš što ti imaš i kad srušiš sistem onda ponovno od njega uzmeš i to ti to to sam ja radio!!
hmm ne mogu to bas nac na win xp..
hmm ne mogu to bas nac na win xp..
aj ja nađem pa ti dam kak ide na win xp!!
pa imas folder u koji ti idu svi ti emoticoni, vecina ih je u gif formatu, samo sto neznam path na windows xp-u, al negdje ti je u my documents
samo sto ces onda morat ponovno postavljat precace za njih, ako ih imas malo nije problem, kod veceg broja je vec zajebanije
evo al za win xp kak se ide:C:\Documents and Settings\Tvoje Ime\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\Tvoj MSN Mail\ObjectStore
evo al za win xp kak se ide:C:\Documents and Settings\Tvoje Ime\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\Tvoj MSN Mail\ObjectStore
E to je to , sad sam ih copy i kad dignem win , sam ih opet copy u taj folder i to bi trebalo radit ... Kad dignem windowse javim dal je uspjelo .. Hvala..
E to je to , sad sam ih copy i kad dignem win , sam ih opet copy u taj folder i to bi trebalo radit ... Kad dignem windowse javim dal je uspjelo .. Hvala..
heh al za hvala i postoji link al ja kažem nema na čem!
Uh, ne vjerujem da cu vas ovo pitat, al "visa sila" radi svoje...
Naime, imam najnoviji Windows live messenger - 2011. Kod mene na kompu sve radi kako treba, al na novom laptopu s friskim winsima i flash playerom - ne radi. Reinstalacija ne pomaze... Ima tko kakav prijedlog ?
Ak ne dobim odgovor, otvorit cu novu temu, jer moram rijesit problem.
Rijeseno... Pojma nemam na koju foru, ali je rijeseno...