Dali je moguce napravit back up emocija-smilica na MSNu tako da ih imam na sticku i samo prebacim na drugi komp?
jedina mi je opcija slat jedan po jedan drugom a da ih on prima ili ima jos neki nacin?
Dali je moguce napravit back up emocija-smilica na MSNu tako da ih imam na sticku i samo prebacim na drugi komp?
jedina mi je opcija slat jedan po jedan drugom a da ih on prima ili ima jos neki nacin?
Ne može.
I hate MSN.
Da moguće je i ja to stalno radim.
U XPu prvo omogućiš da se vide skriveni fileovi i onda odeš na particiju gdje su ti windowsi instalirani \Documents And Settings\tvoj username\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger i onda u tom folderu ćeš vidjet svoju e-mail adresu kojom se ulogiravaš unutra i otvoriš taj folder pa u \Object Store\CustomEmoticons i tamo su ti svi tvoji smajlići koje kopiraš di oćeš i onda na drugom kompu po istom postupku samo ih zaljepiš and voila to je to.
Za vistu je praktički ista situacija znači ide se na users\pa korisničko ime\application data\local settings\microsoft\messenger pa onda ulogiravajući e-mail i da ne duljim isto ko i za XP dalje. makar nemam više vistu pa nisam ziher jel je dritto ovakva putanja ali trebali bi se snać bez beda nije toliko drukčije.