Movie maker

poruka: 12
|
čitano: 4.221
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Movie maker format

Kako da file iz windows movie makera pretvorim wmv, ili neki koji Windows media player zna čitati, facebook uploadati.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Movie maker

Pretvori u drugi format(npr AVI)u Format factory-u

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Movie maker

Kad već pričamo o WMM, jučer sam prvi put pokušao napraviti mali filmić. Napomena, ovo mi je prvi susret sa ovim programom, i praktički prvi put da uopće išta radim na ovu temu. Bio ugodno iznenađen lakoćom, ono, učitao mp3 sa diska kao podlogu, učitao par slikica, rasporedio ih za vrijeme trajanja mp3, i sav sretan, išao da ću sejvat. E to nemože. Točnije, sejvanje u wmv obliku (ili bilo kojem drugom) ne može jer nešto "javila se greška, provjeri da li su svi fajlovi na svojim lokacijama blabla". Naravno da jesu. Mogu samo sejvat projekt, šta mi uopće nije interesantno.

Ima li netko ovakva iskustva sa WMM, i u čemu je problem, zašto ne mogu ništa sejvati u gledljivom obliku? Unaprijed hvala na sugestijama.

E, da, ako nema rješenja za WMM, može li netko sugerirati jednostavan i free program u kojem mogu napraviti filmić na ovaj način? Hvala.

Edit: evo linka sa korisnim informacijama vezano za problem koji spominjem (izgleda da je vezano za trenutno raspoložive sistemske resurse):

http://www.papajohn.org/MM2-Issues-CantSaveMovie.html

RAMONES forever!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 10:01 (Juzer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Movie maker

Hm ... dobro, savladano izrađivanje filmova, odaberem na kraju kvalitetu i sve u redu. Osim ... na mp3 fajl ima trajanje npr. 4:04. Već importiranjem u Movie Maker on tamo daje neku čudnu metriku, recimo 6:57. Pustim playback, vidim da je sve ok, znači ovo nisu sekunde neko neka kretenska mjera. E, ali nakon sejvanja filma idem pokrenit film. Radi!! Bravo ja. Jedino što film traje 6 i kusur minuta, iako je stvar gotova naravno na 4:04??!! Šta sad? Zašto imam viška ove dvije minute? Hvala.

RAMONES forever!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Movie maker

ne znam što bi to moglo biti... probaj jednostavno taj višak maknuti sa ovime: Free Audio Dub

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
neaktivan

Ma višak nije u mp3 formatu, tako da ovaj tvoj program nema tu što raditi. Višak nastaje nakon što sam sejvao movie iz Movie Makera. Idem play u Windows Media Playeru, i tamo sve radi osim što ima o-ho-ho viška i tišine na kraju?

RAMONES forever!
17 godina
neaktivan

ma ja sam dao krivi link

probaj sa ovime odrezat taj višak: Free Vido Dub

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
neaktivan

Hm, super, puno hvala, probat ću malo kasnije. Cool

RAMONES forever!
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

ma ja sam dao krivi link

probaj sa ovime odrezat taj višak: Free Vido Dub

This video format is not supported. #$%& Move Maker je napravio wmv fajl, a to ovaj ne čita. Bad.

RAMONES forever!
16 godina
neaktivan

Ma moja preporuka radi preko Ulead Video Studio 11 ili vegas 9.0

Od tamo mozes odmah nakon sta napravis pretvarat u sta god oces i to ljepo napravi,,bolje od movie makera

Paty
17 godina
neaktivan
vice kaže...

Ma moja preporuka radi preko Ulead Video Studio 11 ili vegas 9.0

Od tamo mozes odmah nakon sta napravis pretvarat u sta god oces i to ljepo napravi,,bolje od movie makera

Da, ne sumnjam, hvala na preporuci. Al iskreno, već mi je puna kapa. Nije ovo ništa mission critical, želio se samo malo zabaviti izradom filmića od najdražih mp3-ca. Već imam 2 uzaludne instalacije, a mrzim to. Nemam ni vremena toliko za ovo. Čovjek bi povjerovao da u ovo moderno doba multimedije postoji nešto sa light footprintom, jednostavno, univerzalno, brzo i da radi. Ono što vidim je da MS format niko ne doživljava, niti funkcionira išta sa njime. Imam hrpe kodeka, programa, pomoćnih programa, konvertera ...  suludo. Ne čudim se MS-u, čudim se svima ostalima. Sad deinstall, pa novi install nečega nepoznatog ... hvala, I give up. Delete and uninstall. :-)

RAMONES forever!
16 godina
neaktivan
Movie maker

Zanima me dali se moze u moviemakeru posvijetliti video ako nemoze di bi to mogao napraviti?

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice