Kada pokušam uci u moji dokumenti/moj video svaki put me vrati na desktop, ne znam zasto.. tu imam oko 50-tak filmova, skenirao sam sa anti virusom AVG da nema nekih gluposti ali nije nista nasao, da li moram pokušati s necim drugim, ne znam sta da radim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kada pokušam uci u moji dokumenti/moj video svaki put me vrati na desktop, ne znam zasto.. tu imam oko 50-tak filmova, skenirao sam sa anti virusom AVG da nema nekih gluposti ali nije nista nasao, da li moram pokušati s necim drugim, ne znam sta da radim?
skeniraj s ovim, avg ti je jedan od lošijih antivirusa. to šta sam ti dao je samo scanner, a za real-time zaštitu uzmi aviru free
probaj sa malwarebytes' antimalvareom, ili avirom
Gamer 71 probao sam s ovim ali nista. Opet isto.
Pokušaj otvoriti preko Command Prompta (Start > Run > cmd > Enter)
Ako se nalaziš u mapi C:\Documents and Settings\<KORISNIK>, upiši ovo:
cd my documents\my videos
dir
i vidi što se izlistalo. Onda pokušaj pokrenuti neki video.
Počisti registry sa CCleanerom ili Glary Utilitiesom.
17.11.2009 21:26 <DIR> .
17.11.2009 21:26 <DIR> ..
04.01.2009 13:10 <DIR> DivX Movies
11.10.2009 11:54 <DIR> Moje snimke
09.11.2009 12:53 <DIR> NE POGLEDANO
06.11.2009 14:07 <DIR> POGLEDANO
11.10.2009 11:43 <DIR> zajebancije
0 File(s) 0 bytes
7 Dir(s) 170.283.831.296 bytes free
To mi je izbacilo...
Dal tebe izbaci na folder Desktop ? Ako je tako onda je vrlo vjerovatno zastekala tipka Backspace.
17.11.2009 21:26 <DIR> .
17.11.2009 21:26 <DIR> ..
04.01.2009 13:10 <DIR> DivX Movies
11.10.2009 11:54 <DIR> Moje snimke
09.11.2009 12:53 <DIR> NE POGLEDANO
06.11.2009 14:07 <DIR> POGLEDANO
11.10.2009 11:43 <DIR> zajebancije
To je sadržaj mape My Videos. Nastavi sa CD komandom za ulaz u podmape i pogledaj jel ima koja datoteka (ovdje su očito samo mape).
Otvarao sam ih i u njima imam sve filmove i snimke, a ne znam kako da ih tamo pokrenem.
Dal tebe izbaci na folder Desktop ? Ako je tako onda je vrlo vjerovatno zastekala tipka Backspace.
Da, nije do toga.
Je li ima netko još neku ideju sta bi moglo biti?
Odi u registry (start/run, upiši regedit), dođeš do HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\.avi\shel lex\PropertyHandler i obrišeš ključ "Default", no prije toga lijevo na folderu "PropertyHandler" desni klik i export, i spremiš taj ključ npr. na desktop, tako da ga imaš za svaki slučaj ako ne upali.
Skini Total Commander i probaj s njim otvoriti pa javi kako je prošlo.
Odi u registry (start/run, upiši regedit), dođeš do HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\.avi\shel lex\PropertyHandler i obrišeš ključ "Default", no prije toga lijevo na folderu "PropertyHandler" desni klik i export, i spremiš taj ključ npr. na desktop, tako da ga imaš za svaki slučaj ako ne upali.
Ovo imam (HKEY_CLASSES_ROOT\), a dalje ne (SystemFileAssociations)
Otvarao sam ih i u njima imam sve filmove i snimke, a ne znam kako da ih tamo pokrenem.
Otvori ih tako da upišeš njihov naziv (sa ekstenzijom).
Npr. ako želiš otvoriti datoteku video.avi, jednostavno upiši
video.avi
Je li ima netko još neku ideju sta bi moglo biti?
Jesi li pokušao očistiti registry sa CCleanerom i Glaryjem? (dao sam linkove u prethodnom postu)
Ovo imam (HKEY_CLASSES_ROOT\), a dalje ne (SystemFileAssociations)
Istina, ni ja nemam SystemFileAssociations. Ima .avi\ShellEx odmah u HKEY_CLASSES_ROOT, ali nakon toga je mapa sa nekim HEX stringom.
@Boky: provjeri još jednom jesi li točno napisao.
Da li koristiš više video playera na pc-u? Explorer ima mogućnost stvoriti minijaturu sa sličicom od videa, kad otvoriš folder "My Videos" jednostavno se sruši, a mogući razlog je taj da više programa želi stvorit minijaturni prikaz videa! Jeli se to događa i kad otvoriš neku drugu mapu koja ima video sadržaj, a da nije "My Videos"? Ako si instalirao neki novi video player i to se događa od tada probaj ga deinstalirati i pogledaj da li onda funkcionira.
Da li koristiš više video playera na pc-u? Explorer ima mogućnost stvoriti minijaturu sa sličicom od videa, kad otvoriš folder "My Videos" jednostavno se sruši, a mogući razlog je taj da više programa želi stvorit minijaturni prikaz videa! Jeli se to događa i kad otvoriš neku drugu mapu koja ima video sadržaj, a da nije "My Videos"? Ako si instalirao neki novi video player i to se događa od tada probaj ga deinstalirati i pogledaj da li onda funkcionira.
Bravo boky svaka ti čast, prije par dana sam kupio nokiu n97 i s njezinog cd-a se instalirao neki player koji je pravi problem..
Molim administratora da zatvori temu.