ovak mislim da mi je komp u banani (kak bi reko nas premijer xD)....
Problemi:
1. komp se u posljednjih 2 mjeseca onak zna sam od sebe resetirati bilo da igram igru neku ili mi je sam uključen msn. I to se ne događa stalno neg onak jednom u par dana ili nekad 2x dnevno.
2. nakon 6 dana nepaljenja kompa (bio sam na putu) ja krenuo upalit komp a on se upalio ali na monitoru nema slike...cuo sam samo zvuk paljenja. Ajd ja pomislio nes nije dobro spojeno pa ja ponovno sve konektore spojio i resetiro komp. Kada sam resetiro komp pri paljenju mi se čuo onaj zvuk: piiiiiiii pi pi pi (jedan dugi i 2 kratka). i ja ga probo resetirati kad ono neide, pa probo dugo drzati gumb za paljenje kad ono ne da se ni ugasiti, pa sam ga onda ugasio na prekidacu za napajanje. I ostavio sam ga par min da se 'odmori'.
Ponovno sam ga upalio i pri paljenju mi se ukljucio bios i reko kao nes da su postavke u biosima promjenjene, a sve je ko i prije (????)... da skratim jos sam tak na sve nacine i cake probo upaliti komp i uspio JEDVA.
3.i jedno vrijeme ja tak surfo po netu i zamrzne se slika.... to mi se ponovilo par puta nekad odmah cim sam resetiro komp nekad nako par sati...
4.pokazivač miša mi je odjednom poceo zaj*****. Naime mis sam mogo micati samo u jednom dijelu ekrana, a dalje kao da je naisao na neki 'zid'. I to traje par minuta.
5.kada sam dns krenuo upaliti WoW u pocetni ekran za upisivanje korisnickog imena i pass mi se sav izoblicio (boje su bile izmuljane)
e sad ti svi problemi koje sam naveo (osim zadnjeg) mi se i dalje stalno ponavljaju....
ja neznam da li je problem tehničke i softverske naravi (ja bih reko da je prije ovo prvo).... pa bi zato molio vas da mi pomognete sa svojim mišljnjima i prijedlozima...
p.s. pregledo samo komp od virusa i ostalih gamadi (nema ih!)...cak sam i ocistio kuciste od prasine i paucine iznutra :)